2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
nasılsınız kızlar? pek vakit bulamıyorum foruma girmeye girdikçede geçmişe biraz bakabiliyorum. bi çok kişi detaylı ultrasona girmiş galiba. inşallah herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır. sonuçları çok iyi olmayanlarda hiç morallerini bozmasınlar Rabbim bilir herşeyi bugün belkide bizleri sınamak adına ufak sorunlar çıkarıyor karşımıza içinizi ferah tutun dua edin inş herkes mutlu mesut bebeğine kavuşacak...

Aksırınca hapşırınca idrarını kaçıran anneler hiç endişelenmeyin gayet normal bi durum. ben bazen hapşırmadan da kaçırıyorum çok sıkışınca tutamıyorum az da olsa kaçıyo.

Filizcim geçmiş olsun kum döküyormussun galiba. evde yapılan yoğurtun suyunun iyi geldiğini duymuştum. Rabbim şifa versin inş.

birşey danışmak istiyorum sizlere. ben daha internetten hiçbirşey almadım bebeğime aslında gidip bi magazadan da almadım. bugün e-bebek e bakayım dedim bi kaç şey beğendim ama emin olamadım kalitelerinden. Baby Trend diye bi markanın bi kaç ürününe baktımda nasıl sizce alan var mı aranızda? Eğer beğenmezsem iade gibi bi hakkım var mı? Birde indirim kodundan falan bahsetmişsiniz e-bebek le ilgili ona nasıl uylaşıyorsunuz? yakından görme imkanı olmadığı için büyüklüğü ve kalitesii konusunda tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim :))

asyacım uyku setı besık alıcaksan lazım oluyor zaten. yanlarına baglanması ıcın ..
sonraısndada kullanabılıyorsun onu

fena fena çok fena bizde durumlar su sebilinin basından ayrılmıyoruz doğru orantı ile wcdende tabi :1::1::1::1::1:

canım bende aynı durumdayım mutfak ve lavabo arasında günüm geçiyor, iki gün oldu wcden çıkamaz oldum :))) :9: :9: :9:

Sağol canım benim annesi yer onun minik damarlarını :16::16::16: inşallah 2 damarlada beslenir normal bir şekilde, dün hepinize çok dua ettik, bu dediğin kitaba da bakıyım merak ettim bulursam alır okurum çok sağol

canım çok geçmiş olsun, rabbim meleğini bu güne kadar sana tutundurmuş bundan sonrası da devam eder inşallah.
sakın olumsuz düşünme tatlım, rabbim herşeyin hayırlısı verir...:nazar: :nazar:

slm arkadaşlar dün sormuştum ama geçmişte cevap bulamadım
tetanoz aşısını yaptıran varmı 22 demi yapılıyor bide yaptrımak şartmı?

Filizcim geçmiş olsun kum döküyormussun galiba. evde yapılan yoğurtun suyunun iyi geldiğini duymuştum. Rabbim şifa versin inş.

birşey danışmak istiyorum sizlere. ben daha internetten hiçbirşey almadım bebeğime aslında gidip bi magazadan da almadım. bugün e-bebek e bakayım dedim bi kaç şey beğendim ama emin olamadım kalitelerinden. Baby Trend diye bi markanın bi kaç ürününe baktımda nasıl sizce alan var mı aranızda? Eğer beğenmezsem iade gibi bi hakkım var mı? Birde indirim kodundan falan bahsetmişsiniz e-bebek le ilgili ona nasıl uylaşıyorsunuz? yakından görme imkanı olmadığı için büyüklüğü ve kalitesii konusunda tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim :))

canım yogurt suyunu hep ıcıyorum zaten cok faydlı dıyede ıns dokerum kumlarıda kurtulurum :9:
e bebekte ıade var cnm hatta magazasındanda ıade edebılırsın.. netten aldıgın urunlerı.

canım 20 haftada yapılıo sanırım. ben olmıcam bana olma dedı dr ama dıer arkların cogu oluyor .
Merhabalar herkese nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim şükür kayınpederimde iyiye gidiyor
canım cok sevındım hadı gozun aydınnn :16:

canım benim gittiğim sağlık ocağı 20. ve 24. hafta bitiminde yapıyordu 2 doz şeklinde. 20. hafta sonu gittim o gün elektrik gitmiş aşılar bozulmuş olabilir diye yapmadılar. başka sağlık ocağına gittim onlarda 24. ve 28. haftalarda yapıyormuş sonra gel dediler. 32. haftaya kadar yapılabiliyormuş en son olarak hemşire öyle dedi. evet yaptırmak gerekiyo kesinlikle

kızlar selam... dün bebek arabamızı (ve küvet, file, lif) aldık, alırken de bir kaç şey öğrendik sizinle paylaşayım dedim. :61:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-20.html#post30922887
Asyacım güzel bilgiler için teşekkür ederim. Arabanız da hayırlı olsun. Ben de Kraft Twiste bayılıyorum ama çok haklısın çok fazla 2. elini görüyorum bende piyasada. İlke bebedeki kız da onların dönen yerinin çabuk bozulduğunu söylemişti. Ama araba güzel yani. Biz de muhtemelen Wolleks Newyork alcaz ama Antalyada hiç görmedik.

nasılsınız kızlar? pek vakit bulamıyorum foruma girmeye girdikçede geçmişe biraz bakabiliyorum. bi çok kişi detaylı ultrasona girmiş galiba. inşallah herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır. sonuçları çok iyi olmayanlarda hiç morallerini bozmasınlar Rabbim bilir herşeyi bugün belkide bizleri sınamak adına ufak sorunlar çıkarıyor karşımıza içinizi ferah tutun dua edin inş herkes mutlu mesut bebeğine kavuşacak...

Aksırınca hapşırınca idrarını kaçıran anneler hiç endişelenmeyin gayet normal bi durum. ben bazen hapşırmadan da kaçırıyorum çok sıkışınca tutamıyorum az da olsa kaçıyo.

Canım biz 2 hafta önce e-bebek mağazasına gittik o Baby Trend hastane çıkışları felan 29.90a düşmüştü. Ama sakın sakın o marka alma, berbat dandik, gözümle gördüm. Düşün koca setin 29 tl olmasından da anlaşılıyo. Yine de sen bilirsin.

canım arkadaşlar cvp vermiş ama 20 ve 24. haftalarda yapılıyor die biliyorum ben 19+5 im bugün sabah yaptırdım aşımı kimi olmuş kimi olmamış ası istersen doktoruna sor doğumda yeni doğan tetanozunu önlüyormuş aşı yani hem bii hem bebeği koruyor yinede sen bilirsin yaptırıp yaptırmamak sana kalmış :34:

çok teşekkür ederim cevaplar iiçin
bide kızlar aldıklarınıza bakıyorum diğer topikte bu merhaba bebek indirimi
dediğiniz nedir e bebeğe bende üye oldum bide merhaba bebek die tv programı varmı
orda kod veriyorlar o mu ?bide o site bende hiç açılmıyor hediye kazanmak için
girin die programda hep hata veriyo sizede oldumu

Saol canım sen nasıl oldun iyimisin

bende nasıl oluyum cnm ya mıgde yanmam basladı saclanıo olabılır dıolar ama erken deılmı bılemedım :10:
onun dısında persembeyı ıple cekıyorummmmm cok sabırsızım 1 ay bekledım surda 2 3 gun bekleyemıom :5:

dediğiniz nedir e bebeğe bende üye oldum bide merhaba bebek die tv programı varmı

canım merhaba bebek show tv 12.45 de baslıo orda kod verılıo o kodu orda gırıcegın sıtyıde soluo oraya gırıosun 125 tl 50 tl ındıım yada 125 40 tl ındırım kzanıosun ne kadar hızlı olursan okadar cok indırım oluo

kızlar niye bana hiç cevap vermiyorsunuz aranıza geç katıldım diye sanırım :((((

evet canım o programda veriyorlar her hafta kod senin teline gelen şifreyle indirimli yapabilirsin alışverişini,
bende de biraz geç açılıyor yoğunluktan sanırım tatlım.

asyacım uyku setı besık alıcaksan lazım oluyor zaten. yanlarına baglanması ıcın ..
sonraısndada kullanabılıyorsun onu

Yan korumaları da yaptırırım canım, ben abimin eşine sordum ne kullandın diye. uyku seti aldım ama rüzgar biraz büyüyünce kullanamadık annemler daha büyük uyku seti dikti dedi. internetten çok uygun fiyata bulmuştum ama öyle diyince almadım... insan ilk alınca bilemiyor :61:

Asyacım güzel bilgiler için teşekkür ederim. Arabanız da hayırlı olsun. Ben de Kraft Twiste bayılıyorum ama çok haklısın çok fazla 2. elini görüyorum bende piyasada. İlke bebedeki kız da onların dönen yerinin çabuk bozulduğunu söylemişti. Ama araba güzel yani. Biz de muhtemelen Wolleks Newyork alcaz ama Antalyada hiç görmedik.

Canım biz 2 hafta önce e-bebek mağazasına gittik o Baby Trend hastane çıkışları felan 29.90a düşmüştü. Ama sakın sakın o marka alma, berbat dandik, gözümle gördüm. Düşün koca setin 29 tl olmasından da anlaşılıyo. Yine de sen bilirsin.

sağol canım, daha güzelleri sizin olsun. bende işte daha kimse almadan söyleyeyim dedim... araba çok hoş gerçekten ama kullanamadıktan sonra... bi de dün çarşıda tüm araba kullananları gözden geçirdim, çocuğu 1 yaş üstü olanlar hep belli bir tarz araba kulanınca işte o zaman tam kuşku düştü içime.
ben dün e-bebeği baya dolaştım internetten almak çok doğru değil gibi geldi gezince. mesela hastane çıkışı vardı indirim yapmışlar 20 TL di sanırım. kumaşına baktım para vermeye değmez... ama ürünlerin genel kalitesi ise iyi. kumaş tarzı şeyleri ellemek şart. bazıları %100 pamuk olsa da çok sert.

sizde dolaşıp aldıkça yazın kızlar, bilerek almış oluruz :34: ben bilmediğimden aptal gibi dolaşıyorum :1: ablam gelse de yol gösterse ya...

Back
X