2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Asyacım güzel bilgiler için teşekkür ederim. Arabanız da hayırlı olsun. Ben de Kraft Twiste bayılıyorum ama çok haklısın çok fazla 2. elini görüyorum bende piyasada. İlke bebedeki kız da onların dönen yerinin çabuk bozulduğunu söylemişti. Ama araba güzel yani. Biz de muhtemelen Wolleks Newyork alcaz ama Antalyada hiç görmedik.

Canım biz 2 hafta önce e-bebek mağazasına gittik o Baby Trend hastane çıkışları felan 29.90a düşmüştü. Ama sakın sakın o marka alma, berbat dandik, gözümle gördüm. Düşün koca setin 29 tl olmasından da anlaşılıyo. Yine de sen bilirsin.

ayy ben bu yorumu okumadan saniyeler önce ödeme butonuna bastım nehar :(( acaba siparişe verilmeden iptal imaknı var mı

bende nasıl oluyum cnm ya mıgde yanmam basladı saclanıo olabılır dıolar ama erken deılmı bılemedım :10:
onun dısında persembeyı ıple cekıyorummmmm cok sabırsızım 1 ay bekledım surda 2 3 gun bekleyemıom :5:

Bende de oluyor mide yanmaları banada aynı şeyi söylüyorlar demek ki erken değil zamanı :)) bu sefer iyi beklemişsin canım 1 ay 2 haftayı zor ediyordun benin şafak 17 allahdan perşembe günü ayrıntılıda gördüm kızımın herşeyini

kızlar niye bana hiç cevap vermiyorsunuz aranıza geç katıldım diye sanırım :((((
cnm olurmu ole sey gormedım ne sordunkı kusura bakma :16:
Yan korumaları da yaptırırım canım, ben abimin eşine sordum ne kullandın diye. uyku seti aldım ama rüzgar biraz büyüyünce kullanamadık annemler daha büyük uyku seti dikti dedi. internetten çok uygun fiyata bulmuştum ama öyle diyince almadım... insan ilk alınca bilemiyor :61:
canım o sana kalmıs ama yanlarına kafasını vurmasın vs dıye kullanılıo uyku setı .
ben besık alırsam alıcam mecbur.
valla acemılık sorma bende bıberona karar veremedım cam al dıo herkz kaldım olece ılk olunca anlamıosun :9:

canım merhaba bebek show tv 12.45 de baslıo orda kod verılıo o kodu orda gırıcegın sıtyıde soluo oraya gırıosun 125 tl 50 tl ındıım yada 125 40 tl ındırım kzanıosun ne kadar hızlı olursan okadar cok indırım oluo

sagol cnm bende programı izliyorum ama siteyi hiç açamamıştım ama şimdi açıldı
demek yogunluktan giremedim herhal sayfa hep hata veriyordu bundan sonra hazır ve nazır bekliycem:1:
bizimde çok yakınızda e bebek magazası var bende çogu şeyi ordan almayı düşünüyorum
bakalım şu kanamalar akıntılar doktor kontrolleri güzel geçsinde herşeyi alınır

sağol canım, daha güzelleri sizin olsun. bende işte daha kimse almadan söyleyeyim dedim... araba çok hoş gerçekten ama kullanamadıktan sonra... bi de dün çarşıda tüm araba kullananları gözden geçirdim, çocuğu 1 yaş üstü olanlar hep belli bir tarz araba kulanınca işte o zaman tam kuşku düştü içime.
ben dün e-bebeği baya dolaştım internetten almak çok doğru değil gibi geldi gezince. mesela hastane çıkışı vardı indirim yapmışlar 20 TL di sanırım. kumaşına baktım para vermeye değmez... ama ürünlerin genel kalitesi ise iyi. kumaş tarzı şeyleri ellemek şart. bazıları %100 pamuk olsa da çok sert.

sizde dolaşıp aldıkça yazın kızlar, bilerek almış oluruz :34: ben bilmediğimden aptal gibi dolaşıyorum :1: ablam gelse de yol gösterse ya...

Çok haklısın canım kesinlikle kıyafetlere ben de elim değsin isterim. Geçen hafta epey gezdik genel olarak dokunma fırsatı buldum,internetten alacaksam da bildiğim markaları almayı tercih ederim. O e-bebekteki 29.90 olan hastane çıkışı berbattı gerçekten. Ben internet üzerinden alış verişleri kıyafet dışında kesin alınabilecek markalar(sebamed), elektronik vs. gibi şeyleri tercih ediyorum.Sana kesinlikle önerebilceğim markalar; özellikle Bebitof(ki özellikle pazen battaniyesi süper) ayrıca Bebetto marka ağız mendilleri de yumuşacık. Ve yine e-bebekte Baby&Kids de gayet hoş.

Bende de oluyor mide yanmaları banada aynı şeyi söylüyorlar demek ki erken değil zamanı :)) bu sefer iyi beklemişsin canım 1 ay 2 haftayı zor ediyordun benin şafak 17 allahdan perşembe günü ayrıntılıda gördüm kızımın herşeyini

ay sorma ya ne yesem yanıo yemek yemeye korkuom :18:
cıg seyler cok dokunuyor cıg bıber salatalık marul sogan sarımsak gıbı aklında olsn benm zaten sorunlydu mıgdem onlr yasaktı hep
sımdı surup alıcam gavıscon bakalımm valla hısedıyorum dıye dayanadım kuzum yaaa :31: yoksa asla dayanamasdm bıde mecbur

ayy ben bu yorumu okumadan saniyeler önce ödeme butonuna bastım nehar :(( acaba siparişe verilmeden iptal imaknı var mı

tühhh yaaa keşke almasaydın canım :50: Gerçi ben beğenmedim gelir de sen beğenirsen üzülürüm valla. Ben iptal şansın var diye biliyorum bi mağazayı ara bakalım

canım sitede canlı destek hattı var istersen ora sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum...

canım o sana kalmıs ama yanlarına kafasını vurmasın vs dıye kullanılıo uyku setı .
valla acemılık sorma bende bıberona karar veremedım cam al dıo herkz kaldım olece ılk olunca anlamıosun :9:

yok filizim soru sormadım ama kimse de selamımı almadığı için yazdım öyle, sağol yinede... :16: :16: :16:

sagol cnm bende programı izliyorum ama siteyi hiç açamamıştım ama şimdi açıldı
demek yogunluktan giremedim herhal sayfa hep hata veriyordu bundan sonra hazır ve nazır bekliycem:1:
bizimde çok yakınızda e bebek magazası var bende çogu şeyi ordan almayı düşünüyorum
bakalım şu kanamalar akıntılar doktor kontrolleri güzel geçsinde herşeyi alınır

canım cok fazla ygunlukta dolayı sıte kıtlenıomus..
programı sunan kadını tanıom ben sengulü.
ablamın arkadası e bebegın sahıbı keşke ındırım yapsa ama cekınırız bız ole seylerden :1:
kız hala suruyormu kanama?

evet canım artık her yerde cam biberon satılıyor. daha mantıklı... öyle plastik türevi ürünlerin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

ay sorma ya ne yesem yanıo yemek yemeye korkuom :18:
cıg seyler cok dokunuyor cıg bıber salatalık marul sogan sarımsak gıbı aklında olsn benm zaten sorunlydu mıgdem onlr yasaktı hep
sımdı surup alıcam gavıscon bakalımm valla hısedıyorum dıye dayanadım kuzum yaaa :31: yoksa asla dayanamasdm bıde mecbur

Bana gaviscon fayda etmedi inşallah sen faydasını görürsün ben tuzlu şeyler yiyince rahatlıyorum biraz salatalık soğanda beni de mahfediyor :((( bende çok geç hissetmeye başladım ama tam hissettim yavruyu eşimde elini koyunca oda hissediyor :))

tühhh yaaa keşke almasaydın canım :50: Gerçi ben beğenmedim gelir de sen beğenirsen üzülürüm valla. Ben iptal şansın var diye biliyorum bi mağazayı ara bakalım

aradım hemen canım iptal isteğini iletiyorum dedi müşteri temsilcisi. bugün içinde iptal mesajı size ulaşır dedi. inşallah olur. ya bende aslında görmeden alma taraftarı değilim pek bi kaç yere bakmıştım seninde dediğin gibi bebitof falan çok güzel cherry baby falan. bunu da bilemedimdi iyiki hemen gördümde aradım ayy çok sağol canım walla yardımcı olduğun için bide boş yere geri göndermekle uğraşacaktım

Çok haklısın canım kesinlikle kıyafetlere ben de elim değsin isterim. Geçen hafta epey gezdik genel olarak dokunma fırsatı buldum,internetten alacaksam da bildiğim markaları almayı tercih ederim. O e-bebekteki 29.90 olan hastane çıkışı berbattı gerçekten. Ben internet üzerinden alış verişleri kıyafet dışında kesin alınabilecek markalar(sebamed), elektronik vs. gibi şeyleri tercih ediyorum.Sana kesinlikle önerebilceğim markalar; özellikle Bebitof(ki özellikle pazen battaniyesi süper) ayrıca Bebetto marka ağız mendilleri de yumuşacık. Ve yine e-bebekte Baby&Kids de gayet hoş.

sabamed demişken, şampuanında indirim vardı ama her yerini okudum göz yakmaz ibaresi yoktu. daha önce kullanan yada bilgisi olan var mı acaba? eğer bilen yoksa nıvea almayı düşünüyorum...

Bana gaviscon fayda etmedi inşallah sen faydasını görürsün ben tuzlu şeyler yiyince rahatlıyorum biraz salatalık soğanda beni de mahfediyor :((( bende çok geç hissetmeye başladım ama tam hissettim yavruyu eşimde elini koyunca oda hissediyor :))

benım kociş hıssetmıo daha :1: merakla beklıo ama hıssedemedii .
bende galete yedım dun sut ıctm bıraz dındırdı yanmayı renıne ıctm dun

sabamed demişken, şampuanında indirim vardı ama her yerini okudum göz yakmaz ibaresi yoktu. daha önce kullanan yada bilgisi olan var mı acaba? eğer bilen yoksa nıvea almayı düşünüyorum...

canım ablamda nıvea almıstı hep memnundu ama sebamette cok ii bende nıveA DUSUNDUM ablamdan tecrube edındım az cok :1:

aradım hemen canım iptal isteğini iletiyorum dedi müşteri temsilcisi. bugün içinde iptal mesajı size ulaşır dedi. inşallah olur. ya bende aslında görmeden alma taraftarı değilim pek bi kaç yere bakmıştım seninde dediğin gibi bebitof falan çok güzel cherry baby falan. bunu da bilemedimdi iyiki hemen gördümde aradım ayy çok sağol canım walla yardımcı olduğun için bide boş yere geri göndermekle uğraşacaktım

neharın yazdığı gibi o markalar güzel canım. bana bebitoftan hastane çıkışı , alt açma filan hediye geldi. kalitesi gerçekten iyi.

ben kızımda kullandım. doktor tavsiyesiydi. hassas cildi varsa bebeğinizin en ideali sebamed oluyor. Nivea- Johnson's- dalin hepsi isilik gibi kuruttu cildini benim bebeğimin.. bez olarakda prima dışında bişey kullanamadık zaten..

Back
X