Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende astım hastasıyım ama buhar, nem beni fenalaştırıyor??? nefes alamıyorum, sürekli esniyorum sonra tıkanıyorum
ayyyy valla seni buldugum ne iyi oldu nasıl geçiyor peki gebeliğin ben
nefes almakta zorlanıyorum bazen burnum çok tıkanıyor kuruyor
doktorumla telde haberleşiyoruz yattıgın odanın havası çok kuru ondan zorlanıyorsundur
makinalardan al dedi daha önce hiç kullanmadım tabi iyimi kötümü bilemedim
gece ben camları kapatıyorum odamız balkonlu ne olur olmaz die tırsıyorum
sonrada içersi havasız kalıyor
hosgeldın canım aramıza..bütün kasım annelerine selamlar ...ayrıntılı usg için forumlarda gezinirken burası dikkatimi çekti bende bir kasım annesi olarak sayfaları atlaya hoplaya okudum sizleri hepimizin yaşadıkları birbirinin aynı çok farklı ve güzel heyecanlar sizlerden farkım ben hala bebeğin hareketlerini tam hissetmiyorum (bunuda kafaya takmıyor değilim hani ) yada hareketten ne bekliyorsam bilemedim :) sizler alışverişede başlamışsınız maşallah ...ben alışveriş işini son 2 aya bırakmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun ...
evde klasik dijitali var. bebeklik döneminde kullanmak çok sorun olmaz, 30 sn de filan ölçüyor. biraz büyüdüğünde ölçmek sorun olursa alırım dedim...
benım arkadaş yenı doğum yapdı sayılır oğlunun sacı peruk gıbı masllah ama onun mıdesı hıc yanammsı canım
bu arada yedıklerı ağzına gelenler ve mıde yanması cok normalmıs arkadaslr mıdemızı bebıs sıkıstırıyor
bilmem insan heyecanla bekliyor işte eşim kulağını bile yaslıyoda bişi duymuyo bende bi sızlanma ağrı gibi bişiler hissediyorum harekettenmi genişledenmi bilmiyorum bu bi kaç gündür ayrıntılı usg için hastane araştırıp duruyorum bakalım hayırlısıyla ne olcak...burada ankara kasım anneleri varmı bana tavsiyede bulabilirlermi??
bu arada aldığınız cicileri görünce bende heveslendim hepsini hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim hepinize...
hosgeldın canım aramıza..
hangısı daa ii acaba yanı kulaktan olcmekmı yoksa basından olcmekmı bende karar veremedım ayrıntılım var persembe sonra baslıcam alısverıse yavas yavas :26:
herkese merhaba kızlar nasılsınız bebegın hareketlerınden bahsetmışsınız ben kızımı çok rahat hıssedıyorum kıpır kıpır masallah tekmelerımızde cok fazla karnıma bakınca dalgalanıyo esımde elını koydugunda cok rahat hıssedıyo bırde bıberon demışsınız hastanede hemen sut gelmeyebılıor bende eltımın dogumunda gördum sut gelmedıgınden bıraz mama verdırmışlerdı lazım olluyo yanı
ayyyy valla seni buldugum ne iyi oldu nasıl geçiyor peki gebeliğin ben
nefes almakta zorlanıyorum bazen burnum çok tıkanıyor kuruyor
doktorumla telde haberleşiyoruz yattıgın odanın havası çok kuru ondan zorlanıyorsundur
makinalardan al dedi daha önce hiç kullanmadım tabi iyimi kötümü bilemedim
gece ben camları kapatıyorum odamız balkonlu ne olur olmaz die tırsıyorum
sonrada içersi havasız kalıyor
canım doktorum gebelikte astımın doktor tarafından ayrıca takipte olması gerekiyor diye hastanedeki diğer bölüm doktoruna yönlendirmişti. ilaçlarımı kullanıyorum. bir ara çok kötüydüm nefes alamıyordum çok şükür iyiyim şu ara. burnum hep tıkalı gibi ama aldığım nefes yetiyor en azından... nefes ilaçlarını gebelikte güvenle kullanılıyor korkun olmasın. ayrıca ben kışın bile çok minik bir aralıkla odayı havalandırıyordum. sakın havasız kalma. doktor tavsiye etmiş ama nemli ve rutubetli ortam beni anında bozuyor, zaten kullanınca sende anlarsın yarayıp, yaramadığını?
hosgeldın canım aramıza..
hangısı daa ii acaba yanı kulaktan olcmekmı yoksa basından olcmekmı bende karar veremedım ayrıntılım var persembe sonra baslıcam alısverıse yavas yavas :26:
çok teşekkürler :) bakalım sizler benden 2-3 hafta ilerdesiniz sizin tecrübelerinizi paylaşımlarınızı takip edicem benim doğum 21 kasım gibi gözüküyor allahtan bir mani olmazsa keşke 27 ye sarksa diyorum bazen bende 27 kasım doğumluyum dabizimde cinsiyet kız hayırlısıyla kendini çok iyi göstermesede 2 defa kız gibi dediler
bende cok saclı dogmusum eşimde ama suan saclarım cok az
ınsallah ondandır yaa dedım acaba kummu etkılıoo yedıklerımde gelıo agzıma cok erken sandım ben ama demekkı normalmıs![]()
kulaktan da pratik aslında. yeğenim 2 yaşında mız mız olduğunda bile ateş ölçere problem yaratmıyordu. yani canını acıtmayacağını bildiği için sorunsuz kullanıyorlardı. önemli olan 1-2 sn de ölçmesi. ama daha fazla bilgim yok açıkçası?
kızlar bebek ismine karar veren var mı aranızda? biz eşimle ahmet mirza olsun diye düşündük herkes tek isim koyun diyo ama ben iki ismi çok seviyorum ne yapmalıyım bilemedim bebeğe zorluk olur diyorlar büyüyünce. isim önerisi olan var mı birde sizler neler düşünüyorsunuz?
kızlar bende sıze bısey sorucam tecrubelıler varsa yada bılenler yardımcı olsnnn.
dun cok arastırdım ama nebılım cok korkuyorum benım gogus ucum cok az ve bebek nasıl emıcek dıye dusunmekten kendımı alamıyorum..cıkar falan dıyorlar ama cıkmayanlarıda okudum cok zorlanmıslar ve hep kanamısben kelebek uc alırım dıyorum ama baska bır onerı varmı bıde avent gogus ucu cıkartıcı buldum 89.99 fıyatıda baya pahalı ama elım hep gıdıyor almaya .
kızalr bebşin hareketleri dısardan belli oluyor demıssınızya sıze nasıl ımrenıyorum ya hıc daha böyle bırseye shaıt olmadım