2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
KIZLARRRRRRRRRRRRR
Müjdemi isterimmmmmmmmmmm:nazar::72::32:
:46::46::46::46:

sözleşmeli kamu çalışanları kadrolu oluyor, başbakan açıklama yaptı, Allah'ın izniyle bu hafta içinde yasa geçecek meclis kapanmadan.
ayrıca bence bu yasa içinde doğum izninin 6 ay olması torba yasası da geçecek, yani kamuda çalışmayanlar için de müjde olmuş olur inşallah

KIZLARRRRRRRRRRRRR
Müjdemi isterimmmmmmmmmmm:nazar::72::32:

sözleşmeli kamu çalışanları kadrolu oluyor, başbakan açıklama yaptı, Allah'ın izniyle bu hafta içinde yasa geçecek meclis kapanmadan.
ayrıca bence bu yasa içinde doğum izninin 6 ay olması torba yasası da geçecek, yani kamuda çalışmayanlar için de müjde olmuş olur inşallah

canım inş diyorum ama bu 6 ay işine milletvekilleri bütçeyi zora sokar diye itiraz etmişlerdi en son 17 hafta olsun demişlerdi şimdi yine 6 ay mı diyorlar son durum ne

dun sanırım fazla elfam yapmısım kızım gece oynayı verdı ama bende ınanlımaz kasık agrısı ve bel agrısı var bel agrısından yatakta yatamadım dun gece kalkıp kanepede yattım orası daha sert bır kac saat uyuyabılmısım.sızdede agrı oluyormu belınızde korktum resmen sancı gıbıydı...bugunde saglık ocagına gıttım kan verdım her ay alıp bakıyorlar burda.tetanoz asını 22 24 arası yapıcaz dedı 29 haftadan sonrada sut verıyorlarmıs. bırde dooperle kalp atıslarına baktık hemsıre gorup duyabıldı ama cok net degıldı ben pek anlayamadım ama ıyıymıs ıcım rahatladı.kızım azcık dursaydı ıcerde daha net duyucaktık ama kacıp kacıp durdu...

Bende 3 gündür bel ağrısı çekiyorum genelde herkazin şikayetleri aynı gibi ee bu demek oluyor ki normal . Bende de ayaklarda şişme hissediyorum barız şekilde tuzu azalttım tuz tüketimine amann kızlar dikkat edin.

kızlarrrrrrrrrrrrr
müjdemi isterimmmmmmmmmmm:nazar::72::32:

Sözleşmeli kamu çalışanları kadrolu oluyor, başbakan açıklama yaptı, allah'ın izniyle bu hafta içinde yasa geçecek meclis kapanmadan.
Ayrıca bence bu yasa içinde doğum izninin 6 ay olması torba yasası da geçecek, yani kamuda çalışmayanlar için de müjde olmuş olur inşallah

bende fatma şahin tatilden sonra ekimde ki ilk iş doğum yasası demiş diye duydum o zaman çıksa baride doğurmadan iç rahatlığıyla gitsek doğuma :31::31::31::31:

sen yine iimişsin benim verdiimide sayarsak 9 kilo oluo canım :9: yusyuvarlak olcaz sanırım. o elevitte çok kilo yaparmış. doktor yut desede yutmıcam ama çok kötü oluyorum. kuzenimde hiç yutmamış kendide bebeide çok sağlıklı maşallah.

Bende içmiyorum eleviti midemi bulandırıyor zaten hala ağzımın tadı yerinde değil ve bazen hala öğürüyorum o bahsettiğin sarı suyu çok iyi biliyorum kan beynime çokıyor o an vallahi doktora bile yalan söyledim içiyorum diye ne yapıyım içemiyorum.

bende ilk 4 ay öyleydim canım acıkmıyodum bile. ki yemek yemei çok seven bir insandım tatlıya bayılırdım. şu an ilk aylara göre daha iyiyim. yiyorum ama çok az öyleyken bi anda 6 kilo aldım :53: sanırım ödemde var gibi. maydonoz yicem bakalım bide kiraz sapını kaynatıp içiçem hamile bir arkadaşım var doumuna az kaldı o önerdi. oda şişmiş bir anda ve maydonoz yiyerek şişliini atmış.

maydonos suyuyla adaçayı düşüğe neden oluyor diolar o ilk aylar içinmi geçerli sadece ??

bu arada sizlerlede paylaşayım iş yerinden bir arkadaşımdada aşırı derecede bulantı ve yanma oluyormuş zahter bitkisinin çayını yapıp içmiş çok rahatlatmış bende en yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum inş.

Son düzenleme:
Kızlar bu arada benim sıpam tekmeliyo, eşime bak elini karnıma koy diyorum hissedemiyorum diye sinirleniyo, niye ben görmüyorum elime tekme atmıyo diye trip atıyo devamlı :63:halbuki ben de içe içe hissediyorum daha dışardan görünen bişey yok. Sanki içimde koca koca balonlar patlıyo gibi. Sizin eşleriniz hissediyo mu??

ben kendım hissedıyorum tekmelerı zaten karnıma bakınca görunuyo artık esım elını koymadanda görebılıyor canım bı kac gundur bızımkıde bakınca görunuyo bıraz daha hareketlndı masallah

Bende içmiyorum eleviti midemi bulandırıyor zaten hala ağzımın tadı yerinde değil ve bazen hala öğürüyorum o bahsettiğin sarı suyu çok iyi biliyorum kan beynime çokıyor o an vallahi doktora bile yalan söyledim içiyorum diye ne yapıyım içemiyorum.

bende söyleyememiştim içmediimi. sorayım derken adam izne ayrıldı öbür doktora söledim. o da mutlaka içmelisin dedi. valla içemicem dediğim gibi şeker teti yapılırken kan deerlerinede bakılıomuş. eer düşük çıkarsa filizin kullandıı solgar dan alıp denicem. daha önce onun b12 si ve çinkosunu kullanmıştım. hangi değerim eksik çıkarsa onlarıda alır içerim ama eleviti ağzıma sokmam.

maydonos suyuyla adaçayı düşüğe neden oluyor diolar o ilk aylar içinmi geçerli sadece ??

bu arada sizlerlede paylaşayım iş yerinden bir arkadaşımdada aşırı derecede bulantı ve yanma oluyormuş zahter bitkisinin çayını yapıp içmiş çok rahatlatmış bende en yakın zamanda alıp denemeyi düşünüyorum inş.

maydonoz suyunu önermiyorlar diye biliyorum canım ama ben suyunu içmicem kendisini yicem. doğumu yaklaşan arkadaşım öyle atmış ödemini. denicem bakalım ağrı falan olursa bırakırım

Aa ban gece 12 den itibaren hiçbir şey yeme dediler ilk sadce 50 gr. Yükleyeceklermiş sonuca göre ikinciyi yükleyeceklermiş.

bende sordum canım aç gelmek gerekmiomu die. hafif bir kahvaltı yap şekerli şeyler yeme dediler. heralde bayılınıyo die öle dediler. benim görümcem hamile olmadığı halde bayılmış şeker yüklemesinde :26:

günaydın canım. solgar falan mı kullanıosun? bende 4 hafta sonra şeker yüklemesine kadar kullanmamayı düşünüyorum. şeker testi sırasında dier deerlerede bakılıomuş. o zaman birşey çıkarsa alternatif isticem doktorumdan.
evet canım solgarı kullanıyorum ben .demır ılacı bu .bılmem bana kullan dedı gunde 2 tane ben 1 tane ıcıyorum.bana sadece seker yuklemesı olucak kan degerlerıne bıdaha bakmaz ozel muayene ya hast olsa belkı bakardı :31:
Kızlar bu arada benim sıpam tekmeliyo, eşime bak elini karnıma koy diyorum hissedemiyorum diye sinirleniyo, niye ben görmüyorum elime tekme atmıyo diye trip atıyo devamlı :63:halbuki ben de içe içe hissediyorum daha dışardan görünen bişey yok. Sanki içimde koca koca balonlar patlıyo gibi. Sizin eşleriniz hissediyo mu??
benım esımde hıssedemedı hıc bu zamana kadar ama dun gece ılk defa hıssettı :52: cok hafıf vurdugunu
Benim 140 di o zaman nasıl yorumluyacağımı şaşırmıştım benim ki erkek olduğuna göre bende bir tez atıyım ortaya 140 ve üstü erkek:1:

140a kadar erkek 140 ustu kız dıye bılıyorum bende ama pekte ınanmıyorum ama tuttu benım :1:

Saol canım kayınpederim iş kazası geçirip yandı malesef çok kötü günler geçirdi ama şimdi allaha şükür çok iyi sabah gördüm haftaya nasip olursa çıkartırız inşallah

ay kıyamam çok geçmiş olsun canım. allah acil şifalar versin inşallah. yanık çok zor olur. ne derecede ki. suni deri yapıştırıolar o hem iz falan bırakmıo hemde çabuk iyi oluyor diye biliyorum. biraz pahalı ama şu an belki devlet karşılıyordur.

bende sordum canım aç gelmek gerekmiomu die. Hafif bir kahvaltı yap şekerli şeyler yeme dediler. Heralde bayılınıyo die öle dediler. Benim görümcem hamile olmadığı halde bayılmış şeker yüklemesinde :26:

benim doktor özel bişey yapma dedi ben yemek yiycem hatta öğleden sonra gitcem .........

maydonoz suyunu önermiyorlar diye biliyorum canım ama ben suyunu içmicem kendisini yicem. doğumu yaklaşan arkadaşım öyle atmış ödemini. denicem bakalım ağrı falan olursa bırakırım

bizide bilgilendir olurmu bu kadar hızlı kilo almam normal bişi değil yememde bi artış olmamasına rağmen

evet canım solgarı kullanıyorum ben .demır ılacı bu .bılmem bana kullan dedı gunde 2 tane ben 1 tane ıcıyorum.bana sadece seker yuklemesı olucak kan degerlerıne bıdaha bakmaz ozel muayene ya hast olsa belkı bakardı :31:

benım esımde hıssedemedı hıc bu zamana kadar ama dun gece ılk defa hıssettı :52: cok hafıf vurdugunu

140a kadar erkek 140 ustu kız dıye bılıyorum bende ama pekte ınanmıyorum ama tuttu benım :1:

doktorum izinde olduu için başka bi doktora muayene oldum canım ona söledim yutamıyorum diye. oda demir hapı yazayım dedi. yok dedim beni asıl mahveden elevitin içindeki demir. daha önce demir hapından acillik olmuşluum var :) ben böle ısrar edince madem kullanma şeker yüklemesine geldiinde deerlerine bakılır ona göre karar verilir dedi. bende heralde kan tahlilide yapıcaklar die düşündüm. yapmazlarsada isterim ona göre solgar alırım artık. daha önceden solgarın b12 sini ve çinkosunu kullanmıştım yan etki yapmamıştı demirinide denerim deerlerim düşük çıkarsa :34:

Ee o zaman ben kesin bayılırım.

canım bak iremnevayada aç gel dememişler bence bi arayıp sor az da olsa bişeyler atıştırıp git. ben normaldede bayılırım ki hamileyken kesin bayılırım. yada yaptıran varsa bizle tecrübelerini paylaşsın. benim görümcem yaptırmış çok kötü olduunu söledi. ki onun bünyesi falanda kuvvetlidir. o bile bayılmış :26:

Back
X