2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar..

çok kötü grip oldum burun akıntısı öksürük hapşırık boğaz ağrısı hepsi var doktorumu aradım pastil al dedi ama hiçbir işe yaramıyor ne yapabilirirm önerisi olan var mı acaba?

bana mınoset vermıstı cok zorda kalırsanda taylot ıc demıstı :31:

kuzenim ankarada başkent hst. gidiyordu. Filiz hanıma... çok memnundu ayrıca ayrıntılı ultrason konusunda bana önerdi. ben izmirdeyim, bu ultrason için izmire kadar geliyor demişti. artık zor oluyor diye izmire gelmiyor galiba ama o bana tavsiye etmişti açıkçası. kuzen çok sorunlu bir hamilelik geçirdi vücudu bebeği kabul etmediğinden böbrekleri iflas aşamasına gelmişti hastanede yattı. bukadar soruna rağmen doktorum çok iyidi dedi...
bende izmir başkent hst. prof. mesut beye gidiyorum. çok ama çok memnunum...
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi - Organ Nakli Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Havacılık Tıp Merkezi, Uyku bozuklukları Merkezi, Sigarayı bıraktırma merkezi

denersin istersen?

cnm bnde başkent üniv.ne gidiyorum hocam prof.dr hulusi zeyneloğlu. filiz hnmla birlikte çalışıyor. 2li teste filiz hnm baktı. detay ultrasonada filz hnm bakıcak. doktorum başkabiyere göndermem filize güvenirim sadece dedi. bende çok memnun kaldım filiz hnmdan.

aynen benimde aklımda olan bir konu bu şimdi ben göğüs ucumu neye göre
kıyaslıycam aynı ürünleri bende netten gördüm ve merak ettim
bide ben emziren 2 kişiyi gördüm kocamandı yani böyle büyük
düğme kadardı ama sonlara doğru büyüyor dediler:53:

kızlar göğüs ucnu konuşmuşsunuz. filizim özellikle sen dinle. benim göğsüm küçüktü ucu hiç yoktu. hep derdim benm çocuğum olsa nası emzircem diye. ama son 1 ayda göğüslerim bir büyüdüü ağzıma gircek diye korkuyorum. parmağımın yarısı kadr da ucu çıktı. inanamazsınız ama evrim geçirdi resmen. kıyfatelerde çok sorun oluyor. yani rahat olun sizinde son haftalarda kesin çıkar.

Selam kızlaaaaaaaaarr bizim de ayrıntılımız yarınnnnnn çoookkk heyecanlıyım inşallah hayırlı haberlerle geliriz. Kimlerin yarın başka??
Bereeeeeeeeennn geçen ay da birlikteydi randevumuz hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelelim:16:

neharım benimde yrn doktor kontrolüm var 4buçukda. ama bnm detay ult.12temmuzda bu normal kontrolümüz. testleri tekrarlıcaz ve rahim uzunluğu ölçülcek yatış için sürekli bakıyor.inş. hepimiz güzel haberlerle geliriz.

bu arada kızlar H&M'de çocuk kıyafetleri oldukça uygun geldi bana fiyatları, keşke enerjim olsa da işten çıkışta gidip bakabilsem ikea ve H&M'ye...
bana eşlik etmek isteyen varsa zaranın ve H&m nin çocuk kısmına bakmak istiyorum 5 gibi forum istanbulda :51:
zara biraz daha pahalı ama indirim günlerini de öğrenmek lazım

evet cnm bende h&m ye bayılıyorum hem çok güzel şeyler var hemde uygun oluyor. valla ne güzel git gez. zaranın indirimini bize de haber ver. bende zarar baby tarzına bayılıyorum ama ateş pahası. indirim zamanını kaçırmayalımmm
:16:

merhaba arkadaşlar ve minik yavrucakları:46:

ben çok iyim bebişimle beraber büyüyoruz, nasıl tekmeliyo görseniz harika birşey gözümlee görebiliyorum bazılarını, babasıa hissetti
geçengün tekmeliyo yine oğlumu çağırım gel bak kardeşin sana dokunucak dedim koydu elini beklemeye başladı bi sağlam tekme:52:
ayyyyy iyerek geri geri bi kaçtı görmelisiniz nasıl hoşuna gitti ve çok heycanlandı:53::52::52:

yarım saat önce karnıma feci bir ağrı girdi ama hemen geçti çok korktum şimdi iyim ama
giip biraz yatıcam
4 kilo almışım bu arada kızlar:42:

öpüyorum hepinizi :38:

canım h&m bakmıstım cocuk kıyafetı 49.99 tulum cok pahalı geldı
keske 2 vesaıt olmasa in bin et cok yoruyor yada hava bu kadar sıcak olmasa gelırdım :1:

filizcim internette uygun gördüm fiyatları bir de ordan bak istersen ama online satış yok diyor, dedim gidip gezmeli de işte bu sıcakta üşeniyorum hem de iş çıkışı çok acıkıyorum artık dışarıda da pek bişey yiyemiyorum ay ne yapsam bilemedim :27:

evet cnm bende h&m ye bayılıyorum hem çok güzel şeyler var hemde uygun oluyor. valla ne güzel git gez. zaranın indirimini bize de haber ver. bende zarar baby tarzına bayılıyorum ama ateş pahası. indirim zamanını kaçırmayalımmm
:16:

burcakçım gidip öğrenirsem haber veririm. mesai bitişine yakın uyku bastırıyor, eve zor atıyorum kendimi. gündüz evde olsam, gidip gezmek daha kolay da, çalışınca, bir de sıcakta üşeniyorum sanırım.

burcak canım bnımde kucuktu 75 takıyordum ama suan baya buyudu ama ucu hıcte cıkmadı :5: sanmıyorumda cıksın bakalım artık bakıcaz caresıne annemınde yokmus 2 yasına kadar emmısız :27: sonradan cıkmıs suan gene mınıcık ucu :1:

filizcim internette uygun gördüm fiyatları bir de ordan bak istersen ama online satış yok diyor, dedim gidip gezmeli de işte bu sıcakta üşeniyorum hem de iş çıkışı çok acıkıyorum artık dışarıda da pek bişey yiyemiyorum ay ne yapsam bilemedim :27:

aksam esınle gıt bence canımmm cok sıcak bugun ıstanbul yanıyor dısarı cıktım geldım sımdı yandı kollarım basım :1:
ben yıyorum valla dısardan oh miss:46: netten bakmadım ama magazasında begenmıstım
buarada zara bugun ındırımde trendyolda :))

Son düzenleme:
kızlar selamm :61:
Geçmişe şöyle baktım bir problem yok sanırım. ne güzell... benim 2 gündür göbeğime bişiy oldu. sanki koca bir karpuzu yutmuşum gibi bir göbek çıktı noldusa??? :1: bel ağrısından çok çekiyorum :5: uyku bile tutmuyor...

aksam esınle gıt bence canımmm cok sıcak bugun ıstanbul yanıyor dısarı cıktım geldım sımdı yandı kollarım basım :1:
ben yıyorum valla dısardan oh miss:46: netten bakmadım ama magazasında begenmıstım
buarada zara bugun ındırımde trendyolda :))

eşim geç geliyor, yoksa onunla giderdim
bu arada trendyola girdim ama zara yok kampanyalarında

Geçmişe şöyle baktım bir problem yok sanırım. ne güzell... benim 2 gündür göbeğime bişiy oldu. sanki koca bir karpuzu yutmuşum gibi bir göbek çıktı noldusa??? :1: bel ağrısından çok çekiyorum :5: uyku bile tutmuyor...

hoşgeldin asyaeren dünyama, bende de koca bir dünya vardı sanki neden bilmiyorum akşamları artıyor ve akşam sıırf salata yiyorum ona rağmen
bel ağrım da çok, yataktan kalkamaz oldum, uyku desen gece 15 kez kalkıyorum sonra da gün aydınlanır aydınlanmaz uyanıveriyorum
zaten sonra iş...:50:

kıslar benım yasakları doktor kaldırdı.artıkın özgurummm...

bu arada benımde karnım 2 gunde kocaman oldu yaaaa bıde kasınıyor.doktor lıerac verdı çatlak önleyici bide bebe yagı alıp surcegım kuruluk ıcın sızın tavsıyenız varmı

asyaerencim bende de son 10 gündür ara ara kuyruksokumu ağrısı oluyo :31: bizde de göbüş kavun misali :1:

hoşgeldin asyaeren dünyama, bende de koca bir dünya vardı sanki neden bilmiyorum akşamları artıyor ve akşam sıırf salata yiyorum ona rağmen
bel ağrım da çok, yataktan kalkamaz oldum, uyku desen gece 15 kez kalkıyorum sonra da gün aydınlanır aydınlanmaz uyanıveriyorum
zaten sonra iş...:50:

yaaa seni çok iyi anlıyorum... sabah 5 te gözlerimi açıyorum. bel ağrısından nasıl yatacağımı şaştım. Eren'imde maşallah kayak yapıyor içeride, onun keyfi yerinde görünüyor. hoop b,r oraya hhoop bir buraya :1: bazen daha düz oluyor ama bazen nefes bile alamıyorum üstelik açlıktan midem kazınırken?
sanırım süt beni şişiriyor. laktozu sindiremiyorum, aslında laktozsuz süt içmem lazım yada yoğurt ...

yaaa seni çok iyi anlıyorum... sabah 5 te gözlerimi açıyorum. bel ağrısından nasıl yatacağımı şaştım. Eren'imde maşallah kayak yapıyor içeride, onun keyfi yerinde görünüyor. hoop b,r oraya hhoop bir buraya :1: bazen daha düz oluyor ama bazen nefes bile alamıyorum üstelik açlıktan midem kazınırken?
sanırım süt beni şişiriyor. laktozu sindiremiyorum, aslında laktozsuz süt içmem lazım yada yoğurt ...

eren mı olcak adı canım

bu arada benımde karnım 2 gunde kocaman oldu yaaaa bıde kasınıyor.doktor lıerac verdı çatlak önleyici bide bebe yagı alıp surcegım kuruluk ıcın sızın tavsıyenız varmı
selam canım :61: az görünüyorsun ama iyi olmana sevindim. benimde arada göbeğim kaşıyor tatlı tatlı ama ben duştan sonra bebek yağı sürüyorum. henüz sıkıntı yok... doktorlar çatlağı engelleyemezsiniz dediğinden çok kasmıyorum yapacak bişey yok galiba?? :9:

eşim geç geliyor, yoksa onunla giderdim
bu arada trendyola girdim ama zara yok kampanyalarında
lımango canım pardon :1::1::1:

canım bebeyagı onerıyor bızım dr vermıyor krem catlıcaksan zaten engel olamassın dıyor bende mustela alıcaktm .
lıeracta sanırım paraben var ıcerıgınde bır bak ona gore al kuzum

selam canım :61: az görünüyorsun ama iyi olmana sevindim. benimde arada göbeğim kaşıyor tatlı tatlı ama ben duştan sonra bebek yağı sürüyorum. henüz sıkıntı yok... doktorlar çatlağı engelleyemezsiniz dediğinden çok kasmıyorum yapacak bişey yok galiba?? :9:

bızım dr da vermıo yaaa bebeyagı sur dıyor bende kakao yagı ıle acıbademı karstırıp surucem yada susam yagını :1:
nemlı tutmak gerekırmıs bıde bol bol su baska yapıcak bısey yokmus :5: ve ben catladım :30::30:

bızım dr da vermıo yaaa bebeyagı sur dıyor bende kakao yagı ıle acıbademı karstırıp surucem yada susam yagını :1:
nemlı tutmak gerekırmıs bıde bol bol su baska yapıcak bısey yokmus :5: ve ben catladım :30::30:

annemde bir sürü karışım vermek istedi yok o yağı bu yağı diye... göbeğimdeki tüyler coşar istemem dedim :61: benim henüz çatlamadı ama göğüs ve göbek damarlarım baya belirginleşmeye başladı. sağlık olsun canım napalım???

bundan sonra sık gırerım artık canım bıras daha toparladım işlerimi.
lierac aldım da bebeyagı ne alsam ona karar veremedım

Back
X