kıslar benım yasakları doktor kaldırdı.artıkın özgurummm...
bu arada benımde karnım 2 gunde kocaman oldu yaaaa bıde kasınıyor.doktor lıerac verdı çatlak önleyici bide bebe yagı alıp surcegım kuruluk ıcın sızın tavsıyenız varmı
ohh sevindim senin adına canım

ben de lierac kullanıyorum ama hergün sürmüyorum aslında sürmek lazım da yaz sıcağında terleyince müthiş yanık kokusu gibi kokutuyor, bir de sarı sarı leke yapıyor kıyafetleri, iç çamaşırlarını
susam yağım da var ama niyeyse üşeniyorum
yaaa seni çok iyi anlıyorum... sabah 5 te gözlerimi açıyorum. bel ağrısından nasıl yatacağımı şaştım. Eren'imde maşallah kayak yapıyor içeride, onun keyfi yerinde görünüyor. hoop b,r oraya hhoop bir burayabazen daha düz oluyor ama bazen nefes bile alamıyorum üstelik açlıktan midem kazınırken?
sanırım süt beni şişiriyor. laktozu sindiremiyorum, aslında laktozsuz süt içmem lazım yada yoğurt ...
benim de öyle açlıktan midem kazınıyor gibi ama şişlikten ölüyorum ağzıma meyve bile koymuyorum akşamları,
süt için de yöntem buldum, gündüzleri içiyorum 2 gündür akşamki kadar kötü yapmıyor.
bende hamilelikten önce de laktoz toleranssızlığı vardı, sindiremiyordum, şimdi daha da artmıştır kesin ama normal süt içiyorum soğuk olması şart
kızlar benim mesaim bitiyor, zara ve h&m ye cumartesi bakmaya karar verdim, nasılsa eşim çalışıyor, ben de bir başıma yapacak bişey bulamıorum, bari oraları gezeyim diyorum.
öpüldünüz hepiniz.
angaranın bağlarııııııııııııııııııııı büklüm büklüm yollarııııııııııııııııııı