2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kıs benımkıde genelde akşamları tepınıyor gece uyumucakmı yoksa:30::30::30::30:

okudugum kıtapta bebeklerın genelde anne karnında gecelerı uyanık oldugu yazıyordu oyuzden dogumdan sonrada sık sık gece uyandıklarından bahsetmıs.

bence bebeğe göre değişir. ama anne karnındaki alışkanlıkların süreceğini düşünüyorum. doğuma kadar düzeni yine değişir belki? acaba annenin uyku düzeni de etkiliyor olabilir mi?
ben genelde 11 gibi uyuyakalıyorum, dün gece arkadaşlar vardı Eren gece kıpraşmaya başladı, 4 gibi uyudum. şuana kadar kıpraşmaya başlaması lazımdı. :1: oğlumda anası gibi akşamdan kalma :1::1:

O kadar terlemez yanmayan biriyim ama ! zaten burası sıcak bir memleket değil en fazla 1.5 ay olsun sıcaklar ama gebelikdenmidir nedir nefes alamıyorum sanki eeee kiloda var

gebelikten canım ya.. her yaz eşim sıcaktan fenalık geçirirken ben mışıl mışıl uyurdum. bu yaz tam tersi oldu. :61: uyuyamıyorum diye dün klima açık yattık ama alışkanlık olmuş erken kalkmak...

bence bebeğe göre değişir. ama anne karnındaki alışkanlıkların süreceğini düşünüyorum. doğuma kadar düzeni yine değişir belki? acaba annenin uyku düzeni de etkiliyor olabilir mi?
ben genelde 11 gibi uyuyakalıyorum, dün gece arkadaşlar vardı Eren gece kıpraşmaya başladı, 4 gibi uyudum. şuana kadar kıpraşmaya başlaması lazımdı. :1: oğlumda anası gibi akşamdan kalma :1::1:

:1::1::1::1:
hamıslıkten berı uykuyla aram super canımm hatta uyumaya doyamıyorum desem yerıdır. Maşllahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Herkese günaydın sıcak bir gecenin ardından güne erebildim ama gün daha da sıcakmış antalyadakiler izmirdekiler nasıl dayanıyorsunuz ben gece havale geçiyordum kızımda saolsun tekmeleriyle uyutmamaya başladı:))

ben de adanada yanıyorum zaten çok terlerim sıcaklarım hele hamilelikte işe girince eridim diyebilirim yine azar işitcem doktordan zayıflıyorum diye ama elden bir şey gelmiyor dahada sıcak geliyor işteyim bide evde olsam banyodan çıkmam heralde :9::9:

canım ben sormuştum doktorumda alakası yok boya demişti boyadım :) benim doktorum geniş bu konularda hatta sorunca bile kızıo. bırak bu hurafeleri die. :9::9::9:

aslında boyamak biraz hurafelik dışında bişey. ben hamilelikten sonra genel olarak kimyasallardan biraz uzaklaştım. zaten eldivensiz bulaşık yıkamam ama çamaşır suyu gibi kokan maddeleri da az kullanmaya başladım. e boyanın da kokusu az değil hani... yani 1 kere boyamaktan bişey çıkmaz bence de ama kıllatıyoruz işte :61:

kızlar bu arada saç boyatan var mı ya da kestiren.bizim dr 26. -27. hafta da izin veriyor.siz de durum nasıl?
Saç kesimine demi izin vermiyordu. Olurmu öyle şey bence diğer arkadaşların dediği gibi hurafe bu. Valla havalar ısındı,dayanamıyorum saçım enseme gelince,bugün yarın kısacık kestircem.

günaydın arkadaşlar dün gittim bebişime 2 tane bere 2 eldiven 1zıbın ve 1 emzik aldım ve eşimin dolabına gömleklerinin arasına astım ilk kıyafetlerimiz ya eşim sabah dolabını açıp kıyafet değişicek ya bende kapıyı araladım bakalım oğluşunun kıyafetlerini görünce neyapıcak diye onu izliyordum dolabını açtı baktı gülümsedi alıp eline sevmeye başladı ama onun o anki tepkisi görülmeye değerdi bana sarılıp oğlumuda sevip bizede teşekkür etti öptü ve işe gitti sürprizimiz işe yaradı sabah sabah şımardık ee 7 yıl sonra olunca bizim için çok daha başka bir duygu.rabbime sonsuz şükürler olsun bana ve eşime böylesine güzel tarifsiz bir mutluluk yaşattığı için çok şükür rabbim allahım dileyen isteyen hasretle yolunu bekleyen herkese nasip etsin inş.

AMİNNN...Yusufburak vallahi gözlerim doldu okuyunca kimbilir eşin neler hissetti,yazdıkların çok etkiledi beni.Allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin,hepimize de sağlıklı bebişler versin.

bebeklerın uyku duzenınden bahsetmıssınız kesınlıkle annenınkıne yakın bu aralar bızımkıde babamız gece geldıgınde benımle beraber uyanıyor gece 3 gıbı sonra 4 5 gıbı gerı uyuyup benılme 9da tekrar kalkıyor:) ogleden sonra bır ara mıyısıp gerı uyuyor sonra tekrar devam:)))muhtemelen bızı takıp edıyorlar.aslında genelde benımkı gecelerı daha hareketlı annemde ıyı ıste dogunca uyur dedı ama bılemem ne kadarı dogru.

kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımı:( hafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi tasıycaz aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.

canım ben sormuştum doktorumda alakası yok boya demişti boyadım :) benim doktorum geniş bu konularda hatta sorunca bile kızıo. bırak bu hurafeleri die. :9::9::9:

ayy canım senin doktorda benimki gibiymiş cinsiyeti öğrenmeye gittim pazartesi günü kız dedi inanmadım tekrar bakın eminmisiniz ablamında kızdı erkek dediler dedim :9: benden daha mı iyi bilceksin gibisinden bakış attı :9::9: ama tekrardan tekrardan baktı doktor teyzemiz :1:

gebelikten canım ya.. her yaz eşim sıcaktan fenalık geçirirken ben mışıl mışıl uyurdum. bu yaz tam tersi oldu. :61: uyuyamıyorum diye dün klima açık yattık ama alışkanlık olmuş erken kalkmak...
Beni gören dışarda allah yardımcın olsun diyor bende AMİNNNN diyorum :)) geceleri dışarıya çıkıcam artık :))
ben de adanada yanıyorum zaten çok terlerim sıcaklarım hele hamilelikte işe girince eridim diyebilirim yine azar işitcem doktordan zayıflıyorum diye ama elden bir şey gelmiyor dahada sıcak geliyor işteyim bide evde olsam banyodan çıkmam heralde :9::9:

Allah yardımcın olsun canım ya ben burda yanıyorum dememeliyim üç öğün yemek gibi duşa giriyorum yoksa çarpıntım oluyor :((

kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımı:( hafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi tasıycaz aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.

üzüldüm canım yaa sıkma canını bebeğini düşün o senin en ufak hareketinden etkileniyor herşeyin hayırlısı olsun evler de aldı başını gitti Allah yardımcın olsun yemene çok dikkat et üzülmeyin bebeğinle beraber herşeyde vardır bir hayır canım

canım uzuldum yaaa ama herseyın hayırlısı olsun tatlım sıkma canını hersey yoluna gırecek İNŞALLAH.
ama ev sahıbınızde hıc acıma yokmu ya hamıle kadını ugrastyor bu sıcakta

bende ikizlerime hamişim :emir_bebek::emir_bebek: daha hissetmiyrm bende çok heycanlıyımmm :8:

ayyy ayy ikizleri çok severim Allah bağışlasın canımm Allah yardımcın olsun dualarım seninle ve bebişlerinle... doktorda gördüğümde nasıl heyecanlanıyorum her anne gibi :1: birde hareketlerini hissetmeye başlayınca bayılırım heralde :9::9:

Resmen evimden çıkın demiş? 1 yıllık kira verilir mi ya?? 100 TL da zam yapılmaz ayıp günah yani. Allahından bulsun. her işte hayır vardır canım sakın üzme kendini, bebeğin doğduktan sonra taşınmak daha zor olurdu belki de.

Back
X