ben de geçen hafta sonu kestirdim, 3 ayım bitsin dedim bir de felaket dökülüyor ve uzamıştı, çok şükür rahatladım oh be.
benim midem hep problemliydi, kendi doktorum rennie dışında bişey vermedi ama başka doktora gidiyorum artık o pulcet verdi ve ALLAH binkere razı olsun 2 haftadır onun sayesinde rahatım. doktorum da yeni doğum yapmış, 11 aylık bebeği var, ben de kullandım hamileliğimde dedi.
diş fırçalama işi için de tek kokusuz, az köpüren doğal ersağ marka var, onunla fırçalayabiliyorum, tavsiye ederim.
gop yakın bana ben de orda yaptırayım olmadı. çok iyi ya çok sevindimm ama bu gop istanbul gop mu ?:)
cd, dvd v.s verdiler mi?
canım ben de hurafe oldugunu bildiğim halde cesaret edemiyordum, ilk 3 ay yok 16 hafta çıksın derken sonunda geçen hafta kestirdim müthiş rahatladım. çok dökülmeye başlamıştı hamilelikle, bir de uzun olunca, rahatladım ya, bir de fön çektirdim, eşim de 4.5 aydır bakımsız görünce dedi saçını mı boyattın :))) yok sadece kestirip fön çektirdim, o kadar fark etti.
canım sabah armut incir ye şimdi çıktı bunlar, kayısı ye su iç hemen üstüne
bende de oluyor o, akşam öptürmüyorum bile kocamı sırf sanki herşey ağzımdaymış gibi hissettiğimden
bende kestıcem yaaa cok uzadı...
denıyım canım suruba basladım bıde karnım grul gurul