2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
uwww:))) ne kadan ucuzmuş o öleee yahu:)))))) vala bende okadar pahalısını aldıramam yazık yaa:))))) biz 1000liralık arabalarda mı büyüdük sanki:))) benımkide almaz vala:)

çok para vermeyin canım bende aynı fikirdeyim. yeterki kullanışlı olsun. tecrübeli insanlardan fikir aldığımda büyüyünce 2 arabayı aldık diyor. ya kullanışlı çıkmıyor yada çocuk arabaya binmek istemiyor filan.... e-bebekte o kadar çok 2. el vardı ki hepsi de belli pek kullanılmamış. 900 TL arabayı 350 TL den veriyorlardı.

canım bak buda guzell fıyatıda uygun 770 tl :34:
Eki Görüntüle 743213
kraftın urunu

twist travel modeli değil mi? ben bunu 350 TL 2 .elden tam alacaktım vazgeçtim. satıcı kız önermedi. 1 yaşına kadar anca kullanabiliyorlarmış ve çok fazla 2. el geliyormuş. soğudum öyle deyince. sıfırını 900 TL hayatta almam zaten, yazık. 2. el bile hiç kullanılmamış gibiydi.

aynen benımkıde almaz :1::1::1: kendıme araba alırım dıo :52::52:
bende okadar veremem acıkcası..ama guzel bıseyde olsun ıstıyorum attıgım model guzel benım hosuma gıttı ama yakından gormedım bu modele bakıcam trawel sıstem ıstıyorum ben

bana teyzem verıcek yegenımın arabısını kraft travel set ben kardayım anlıycanız.bırde dandını verıcek sonradan yamek sandelyesı olyor ondanda yırtık.ben ıste bı besık alıcam buyuk esya olarak

merhaba,
benim de üçlü tarama testi sonucu 1/177 çıktı. doktor amniyosentez önerdi. "muhtemelen birşey çıkmaz ama hem seni hem de kendimi bu konuda riske atamam" dedi. eşimle de konuştuk sağlıksız bir bebek olamsı ihtimalini göze alabilir miyiz diye. sonuçta bunu riske atamayacağımıza karar verdik ve hemen ertesi gün amniyosentez yaptırdım. eğer işinin ehli bir doktorsa zaten düşük riski yok denecek kadar az. ayrıca amniyozentez sonrası düşen bebeklerin çoğunluğunda krozom anomalisi zaten çıkıyormuş. tabii çok zor bir süreç.ağlamaktan gözlerimi çıkardım. hep en kötüsü olacakmış gibi düşündüm. ama bunun yanında ne bebeğimin ne de kendimin hayatını altüst etmeye hakkım olmadığını düşündüm. sonuçta biz hızlı yöntem ile 2 gün sonra sonuçları aldık. çok şükür birşey çıkmadı. sonuçların devamı 3 hafta sonra çıkacak. dua ediyorum ki onlarda da birşey çıkmayacak. bence riske atma derim ama tabii ki senin kararın. umarım hiçbir sorun çıkmayacaktır.

İnşallah dıgerlerıde temız cıkar canım

çok para vermeyin canım bende aynı fikirdeyim. yeterki kullanışlı olsun. tecrübeli insanlardan fikir aldığımda büyüyünce 2 arabayı aldık diyor. ya kullanışlı çıkmıyor yada çocuk arabaya binmek istemiyor filan.... e-bebekte o kadar çok 2. el vardı ki hepsi de belli pek kullanılmamış. 900 TL arabayı 350 TL den veriyorlardı.

ewet canım aynen uzun sure bınmıyorlar ozellıkle yurumeye basladıklarında yegenım 2.5 yasında 1 senedır bınmıyor onlarda basotn falan aldır tekrardan bagaja atmak kolay olsun dıye

twist travel modeli değil mi? ben bunu 350 TL 2 .elden tam alacaktım vazgeçtim. satıcı kız önermedi. 1 yaşına kadar anca kullanabiliyorlarmış ve çok fazla 2. el geliyormuş. soğudum öyle deyince. sıfırını 900 TL hayatta almam zaten, yazık. 2. el bile hiç kullanılmamış gibiydi.
evet canım twist arkadasım aldı gayet guzel ama 1 yasına kadarda kullanılmıyor 3 4 yasınaa kadar kullanabılıyormus. 770 tl aldı o 900 deildi
bana teyzem verıcek yegenımın arabısını kraft travel set ben kardayım anlıycanız.bırde dandını verıcek sonradan yamek sandelyesı olyor ondanda yırtık.ben ıste bı besık alıcam buyuk esya olarak

valla burcu cok sanslısınnnnnn bızım yıgenler kocaman oldu maalesef bıseylerı kalmadı bı teyzem vercek sepetını bebısın okadar oda yenı dogdu zaten :1:

ewet canım aynen uzun sure bınmıyorlar ozellıkle yurumeye basladıklarında yegenım 2.5 yasında 1 senedır bınmıyor onlarda basotn falan aldır tekrardan bagaja atmak kolay olsun dıye

evet öylemiş. çoğu kişi biraz büyüyünce bastonlardan aldık diyor.

bızımkıde 3 yasında hala bınıyor baston aldı ablam daha kolay dıye ama ondada uyudugu zaman yollarda zor oluyor yatmıyor ya

aynen benımkıde almaz :1::1::1: kendıme araba alırım dıo :52::52:
bende okadar veremem acıkcası..ama guzel bıseyde olsun ıstıyorum attıgım model guzel benım hosuma gıttı ama yakından gormedım bu modele bakıcam trawel sıstem ıstıyorum ben

aynen güselmiş:))) bende siyah istiyorum eşim gotik mi olcak benım kızım dio:)))))))))

evet canım twist arkadasım aldı gayet guzel ama 1 yasına kadarda kullanılmıyor 3 4 yasınaa kadar kullanabılıyormus. 770 tl aldı o 900 deildi

valla burcu cok sanslısınnnnnn bızım yıgenler kocaman oldu maalesef bıseylerı kalmadı bı teyzem vercek sepetını bebısın okadar oda yenı dogdu zaten :1:

ewet canım oğlusumun şansı hepsıde yep yenı duryor.
bu arada kıslar bebsılerı yatagında yatırmaya alıstırmak cok onemlı teyzem ozene bezen cılekten cok gusel mobılya besık aldı ufaklık 1-2 kere ya yattı ya yatmadı hala anasıyla babasıyla yatıyor

cok gecmıs olsun canım dıkkat et bu kadar asabi olmaaa tartısma konunuzu bılmıyorum ama bende tartıstım dun eşimle soylendım soyledım gıttım yattım :2: sabahada hıc bısey yokmus gıbı geldı opuyor :47:

nerdeeeeeeeee kayınpederde o vıcdan guzelım onlar kırada sattı evını.. kendı babamdan bahsedıyorum :1: saolsun babam bızede aldı suan abım babam ben aynı bınadayız evlendıgımde kıradaydım :5: cok zordu allah yardımcınız olsun hayatım :2: ay hemen gelıyordu gecım zor vallaa ıstanbuldada ..bende 21 haftalık oldum dr o gune verdı inşallahhhhhhhhhh canım guzel haberlerle gelırızzzz :46::16:

ALLAH babalarımızdan razı olsun benım kendım ailemde allaım sıze dıyor .paraya ıhtıyacınız varmı dıyor hatta babam ısde calısmak zor gelıyorsa ben sana destek cıakrım dıyor.ama kayınpederden hıc böyle bır teklıf gelmedı gelmezde hadı bakalım yarın alırız güzel haberlerını artık kızınında yuzu yavaş yavaş sekıllenmısdır bakalım kıme benzıyorlar

Saolun kızlar bir de yarın evlilik yildönümüm çok canım sıkkın en çok kendime kızıyorum nasıl ben bebeğimi üzerim diye 2-3 gündür uyuyamıyordum bir taraftan sıcak herşey üst üste geldi şimdi el sarılı bir de sağ tam da parmağın oynak yeri neyse herşeyden bir ders çıkarmak lazım keyfinizi kaçırmak istemem öptüm sizi en güzel günler sizin olsun ben biraz uyumaya çalışıcam.

Saolun kızlar bir de yarın evlilik yildönümüm çok canım sıkkın en çok kendime kızıyorum nasıl ben bebeğimi üzerim diye 2-3 gündür uyuyamıyordum bir taraftan sıcak herşey üst üste geldi şimdi el sarılı bir de sağ tam da parmağın oynak yeri neyse herşeyden bir ders çıkarmak lazım keyfinizi kaçırmak istemem öptüm sizi en güzel günler sizin olsun ben biraz uyumaya çalışıcam.

dikkat et kendine

uzmek ne demk canım burda acı tatlı herseyımızı paylasıyoruz sen uyu bıras sakınles bıras.Umarım hersey yoluna gırer:54:

ewet canım oğlusumun şansı hepsıde yep yenı duryor.
bu arada kıslar bebsılerı yatagında yatırmaya alıstırmak cok onemlı teyzem ozene bezen cılekten cok gusel mobılya besık aldı ufaklık 1-2 kere ya yattı ya yatmadı hala anasıyla babasıyla yatıyor
ne guzel valla mecbur ılk aylar yanımızda olucakk canımmm 6 aydan sonra yatagında yatırabılırım ben ancak :31:
ALLAH babalarımızdan razı olsun benım kendım ailemde allaım sıze dıyor .paraya ıhtıyacınız varmı dıyor hatta babam ısde calısmak zor gelıyorsa ben sana destek cıakrım dıyor.ama kayınpederden hıc böyle bır teklıf gelmedı gelmezde hadı bakalım yarın alırız güzel haberlerını artık kızınında yuzu yavaş yavaş sekıllenmısdır bakalım kıme benzıyorlar

amin canım...inşallahhh guzel haberlerle gelırımmmm valla cokta korkuyorum :18: kesin eşime benzıcekk :52: kayınpederımı pek sevmem ona benzemesınden korkuyorum cok :18:

Back
X