2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım arabalar kadar rahat olmasad onlarında hafıf yatar pozısyona gecenlerı var byuyunce daha pratık olyor taılde sahılde falan

ablamdakı normal yatmıyordu cok zorlanmıstık ama ılerde dusunebılrıız trawel sıstemlerı daha cok hosuma gıdıyorrrr..

bana teyzem verıcek yegenımın arabısını kraft travel set ben kardayım anlıycanız.bırde dandını verıcek sonradan yamek sandelyesı olyor ondanda yırtık.ben ıste bı besık alıcam buyuk esya olarak

aynen canım benimde sağolsun kuzenimin biri puset verecek, diğeri bebek arabası ve oto koltuğu, ablam da mama sandalyesini verecek. bebek odasını da annemler alacaklar sağolsunlar :)) bize büyük şeyler kalmadı, ufak tefek diğerlerini yavaş yavaş biz alıyoruz...

kızlar aventin biberonlarından alanlar vardı..
kaç ml aldınız ve hangisini aldınız..
bpa filan yazmıştınız..

bpa filan yazmıştınız..

bildiğim kadarıyla yenidoğan pes almışlardı ama kaç ml aldıklarını bilmiyorum pes olanların daha iyi olduğunu söylemişlerdi.

bu arada slmm kızlar :3:giremiyorum kaç gündür doğru düzgün ... çok işim var çok :31: yarın ayrıntılıya giricemm inşallah herşey yolunda gider

bildiğim kadarıyla yenidoğan pes almışlardı ama kaç ml aldıklarını bilmiyorum pes olanların daha iyi olduğunu söylemişlerdi.

bu arada slmm kızlar :3:giremiyorum kaç gündür doğru düzgün ... çok işim var çok :31: yarın ayrıntılıya giricemm inşallah herşey yolunda gider

hımm bakınayım o zaman ..çok sağol canım..
yarın hayırlı haberlerle gel inş.

bpa filan yazmıştınız..

canım genelde pes modelı tercıh edılıyor ben e bebegı aradım sARımtırak olanını tercıh edın dedıler malbumundan yapılmıs daha az bakterı kolık ve cızılmeye karsı dayanıklı imiş ..ben belkı dr.brows cam olanınıda alabılırım chıcco camda olabılır .aventın yenı dogan naturel serısıde var sutumuz gelmessse sagıp vermek ıcın bıtanede ondan alıcam mecbur

kızlar lens kullanan var mı aranızda? ben yıllardır lens kullanıyorum. son günlerde birkaç defa lens gözümde uyuyakaldım. bu sabah kalktığımda sol gözüm kıpkırmızıydı. ne yapacağımı bilemedim. daha önce göz doktorum gözdeki enfeksiyonların bebeğe geçebileceğini söylemişti. böyle bi durum yaşayan var mı aranızda? doktorumu mu arasam yoksa göz doktoruna mı gitsem? hafif de ağrı var. ne yapsam bilemedim. kısa süreliğine doğuma kadar gözlük mü kullansam?

canim ben lens kullaniyorum ama oyle bir kizariklik yasamadim hamileligimde henuz. goz doktoruna gorunmustum ben 2.ayda, hamilelerin de kullanabilecegi bir goz damlasi vermisti kurumalara kizarikliklara karsi..bence sen de bi gorun goz doktoruna.

canım genelde pes modelı tercıh edılıyor ben e bebegı aradım sARımtırak olanını tercıh edın dedıler malbumundan yapılmıs daha az bakterı kolık ve cızılmeye karsı dayanıklı imiş ..ben belkı dr.brows cam olanınıda alabılırım chıcco camda olabılır .aventın yenı dogan naturel serısıde var sutumuz gelmessse sagıp vermek ıcın bıtanede ondan alıcam mecbur

yenidoğanın farkı neki..onda pes yazmıyor..
süt gelmezse pompayla sağıp biberona aktarıyosun zaten :26:
birde rengi hepsinin aynı anca mağazadan bakarsak anlaşılır :)

kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımı:( hafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi tasıycaz aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.

tas kalpli insanlari Allah bildigi gibi yapsin....

yenidoğanın farkı neki..onda pes yazmıyor..
süt gelmezse pompayla sağıp biberona aktarıyosun zaten :26:
birde rengi hepsinin aynı anca mağazadan bakarsak anlaşılır :)

yenıdogan naturelde pes modelı ama anne memesı gıbi olmasından dolayı tercıh edıcem.1 tane alıcam ondan
bıberona aktarıyorsunda sütü o naturel bıberonmu aktardıgımız bılgım yok o konuda.
yok canım hepsı aynı deıl kımısı seffaf kımısıde balsarısı gıbı bana bal sarısı olanı tercıh etmemı soledi e bebektekı kız zaten fıyat olarakta bıraz daha pahalı

Merhaba kızlar bugün çok üzgün ve sinirliyim telde eşiyle tartıştık benimde önümde cam kase vardı ona sinirle iki kere vurdum o sinirle ilk vuruşta kase kırılmış ikinci vuruşta da ben elimi kestim hastaneye git dikiş attır tam sinir oldum en çok da kendime nasıl bu halde devri davranırım diye daha beter bir şey olsa evde de yalnızım çok yanlış yaptım çok ama elimde değil fi bir anda fena parladım beyimiz yolda bide üste çıkıyor sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye erkeklerden nefret ediyorum şimdi hastanede onu bekliyorum .

:((( gecmis olsun canim. hamilelikte iyice duygular oynak oluyor. ben de dun tum gun agladim, kocam is ariyor, hep uzgun, yeter bir bebek kaybettik bak bu iyi gidiyor Allah gunah yazar uzgun durma artik diye aglama krizine girdim..hepimiz parliyoruz yani. hormonlarda... ama sen fiziksel olarak da dikkat et kendine Allah korusun gene ucuz atlatmissin.

Selam herkese,uzun sure oldu girmeyeli.herkes iyi insallah. Bacagimi yakmistim baya sikintili surec yasadim.sonra tayin islerim vardi artik gebze deyim. İstanbul la dun vedalastim sonunda kendi evime dondum.prosedur islemler zordu baya yoruldum.simdi izindeyim 15 gun.
Sirtustu yatmaya bayiliyorum oglumun pitpitlarini hissetmek hele karnimdaki tekmelerini gormek mukemmel,cok sukur masallah.
Yarin kontrolumuz var seker yuklemesi ve detayli usg yapilacak.gerci ben 1 hafta once baska bir dr a gittim karnim agridi diye minik oglum agzini acip kapatiyordu annesi yesin agziNi burnunu:-)

Selam herkese,uzun sure oldu girmeyeli.herkes iyi insallah. Bacagimi yakmistim baya sikintili surec yasadim.sonra tayin islerim vardi artik gebze deyim. İstanbul la dun vedalastim sonunda kendi evime dondum.prosedur islemler zordu baya yoruldum.simdi izindeyim 15 gun.
Sirtustu yatmaya bayiliyorum oglumun pitpitlarini hissetmek hele karnimdaki tekmelerini gormek mukemmel,cok sukur masallah.
Yarin kontrolumuz var seker yuklemesi ve detayli usg yapilacak.gerci ben 1 hafta once baska bir dr a gittim karnim agridi diye minik oglum agzini acip kapatiyordu annesi yesin agziNi burnunu:-)

cnm gecmıs olsun. yenı yerınde hayırlı olsun... benımde yarın ayrıntılım var :18: cok korkuyorum ıns sorunsuz gelırısss :16:

Back
X