Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydı anneler nasılsınız? dün babamız başka bir doktordan randevu almış akşam üzeri oraya gittik ve %97 kız dedi, diğer doktor da kıza benzettim demişti,kızdır demi??
filizim beni de ekler misin artık kız bebiş isim de fatmagül
ohhh maşallah oğluşuna neharcım bakalım 1 ay sonra randevuyu yine aynı güne denk getirebilecekmiyiz:)))
ayyy hadi yaaa olabilir aslında o gün mutlu mutlu kutlarsınız artıkkkkkhahahaaahh benimkide 25 temmuz ama kararsız kaldım ben bizim 26 temmuz 10.evlilik yıdönümümümz acaba ogünmü gitsem diyorum.bencede artık deriz ben şugün doguracam sende peşimden gel diye:))))
günaydnnn kıslarrrr ve güzell mi güzelll bebeişleriii... nasılsınız ???
kızlar aldklarınızı eşime gosterdım sımdı alısverıs topıgındekılerı bız bısey almadıkk dedım şu uyuzlara bak neler almısseşim dıo anaammm bız gerı kalmısıs bızım ortada hıc bısey yok
artık ayrıntılı gecsınde başlamak ıstıyorummmmm ama cokta korkuyorummmm nıyeyse :18: cokta ozenıyorummmmmmmmm ama ama ama
![]()
Kızlar bu arada öyle mutluyum ki.... Eşim bebeğin tekmelerini hissedemiyorum diye üzülüyodu kızıyodu ama dün elini koydu 3 tane şiddetli tekme yedibebişim de ilk defa bu kadar güçlü vurdu nedense... Ayy mutluluktan uyuyamadı kocişim, bi Ronaldo yaptı oğlanı, bi Messi
![]()
valla büyük mutluluk bizimki iyice triplere girmişti artıkeşlerin tepkileri daha komik ve güzel oluyo bizde bir gün önce tattık![]()
valla büyük mutluluk bizimki iyice triplere girmişti artıkBu arada canım alışveriş topiğine yazdın burdan cevap vereyim. Teşekkür ederiz canım daha iyileri sizin olsun. Ben de her şeyi mavi olmasın mavi olmasın diye diye doğru düzgün mavi almadığımı farkettim
Ama zaten mavi olmasa da aldığım renkler genelde sert renkler, desenleri felan da erkeksi.. Accık da mavi almalıyım ama
![]()
Selam canım anneler biz geldik yüzde yüz pipili oğlumla(iremnevanın yüzdeyüz kukulu kızına karşı
) Ayrıntılımız çok iyi geçti Rabbime binlerce şükür hiç bi sıkıntısı yokmuş oğluşumuzun. Yalnız elleriyle yüzünü kapatttı 10 dk uğraştı doktor, vurdu, öksürdüm ama yok nafile zar zor bir resim aldık
![]()
Daha sonra alışverişe gittik,yine topladık geldik.Lcw ve H&M de baya indirim vardı. Özellikle koşup kızlara haber vermem gerek diye hemen yazayım dedim,battaniye haberini. Bizim alışveriş topiğine de atıyorum resimleri ama özellikle herkes görsün diye burda paylaşmak istedim. Sıkı duruuuunnnn Lcw da penye battaniyeler 10 liraya düşmüüüüşşşşş
hem de yumuşacık kızlar 2 tane aldım, fırsat bulan hemen yarın gitsin alsın, pişman olmayacaksınız canlarımmmmm
ahanda bunlar Eki Görüntüle 743451 Eki Görüntüle 743452
Diğer aldıklarım burda teyzoşları http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-21.html#post30959014
kızlar aldklarınızı eşime gosterdım sımdı alısverıs topıgındekılerı bız bısey almadıkk dedım şu uyuzlara bak neler almısseşim dıo anaammm bız gerı kalmısıs bızım ortada hıc bısey yok
artık ayrıntılı gecsınde başlamak ıstıyorummmmm ama cokta korkuyorummmm nıyeyse :18: cokta ozenıyorummmmmmmmm ama ama ama
![]()
Kızlar bu arada öyle mutluyum ki.... Eşim bebeğin tekmelerini hissedemiyorum diye üzülüyodu kızıyodu ama dün elini koydu 3 tane şiddetli tekme yedibebişim de ilk defa bu kadar güçlü vurdu nedense... Ayy mutluluktan uyuyamadı kocişim, bi Ronaldo yaptı oğlanı, bi Messi
![]()
ınsallah canımmmCanımm rahat ol sen de benim gibi yapma
Doktor o kadar detaylı inceledi ki mideme kramplar girdi, ama boşunaymış. Keşke yapmasaydım.
cok gecmıs olsun canım ınsallah sorunsuz gecer odaaSagol filizcim ben ayrıntılıya oldu gireli 10 gün kadar 20 nin basında girmiştim sol arterde direnç çıktı ama geçicek bişeymiş 24 tekrar cagırdı kontrol edip bakcak geçtimi die,bugün normal kontrol vardı gecen hafta kahve akıntım geldi ya ondan yana tedirgin olmuştum ama cok şükür hersey yolunda dedi
bnm görümcemide göndermişti gebeyken kardiyologa ayrıntılı gibi işin uzmanı baksın istiyor heralde yoksa 2 defa perinatologa da gittik bi sorun görse derdi
bide omega 3 hapı vermedi bana zorla kendini balık ye dedi ah bide yiyebilsem,kilomada hiç laf etmedi şasırdım dogrusu
inşallahhh bıtanemmmcanım benim gönlünü ferah tut, inşallah hayırlısıyla ayrıntılı ultrasonun da iyi çıkacaktır, sonra hemen başlarsın alışverişe :)) kız bebekler için o kadar güzel şeyler var ki ben bile oğluşumun için gittiğimde kız bebek kıyafetlerine de bakıyorum![]()
hatta dayanamayıp kız kıyafetlerini de alıyorum ablamın kızına veriyorum sonra :)) bende ilk başta almaya çok korkmuştum ama cinsiyetini öğrenince dayanamadım, her seferinde de tamam daha almayalım diyorum ama olmuyo işte bir kere başladı mı gerisi geliyor :))))
tamam canım eklerımmmm hayırlı olsunnn kızçenGünaydı anneler nasılsınız? dün babamız başka bir doktordan randevu almış akşam üzeri oraya gittik ve %97 kız dedi, diğer doktor da kıza benzettim demişti,kızdır demi??
filizim beni de ekler misin artık kız bebiş isim de fatmagül
ben indirimlibebe diye bir siteden dayanamayıp aldım bişeyler güya memelekete gidince annemle alacaktımgüzel çıkarsa koyarım topiğe oraya kesin bak çok ucuzlar
![]()
BENDE OLE BASLICAM CANIM AYRINTILIDAN SONRA INSALLAH RABBIMIN IZNIYLE GUZEL CIKARDAcanım korkman için bir neden yok çok şükür. bakma bizde ayrıntılıdan sonra alışverişe başladık. benim ayrıntılım 2 hafta önceydi bebek arabası ve küvet dışında bişey almadım. gerisi ufak tefek hediye. hem ayrıntılıyı beklemek mantıklı cinsiyeti teyit etmiş oluyoruz![]()