2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
İlgin için teşekkürler. Lekelenme diyil yaa, su gibi ve de durup-durup geliyor. Adet pedi kullanıyorum. Doktorla şimdi konuşdum, gel bakıyım dedi. Bakalım artık hayırlısı.
canım benım kanama şu sekılde baslamıstı su gıbı pembe geldı basta bıldıgın suuu gece 1 de geldı 4 e kadar gecer dedim bekledım ve dahada fazlalastı kıpkırmızı kan oldu parcalar dustu gece 4 de hastaneye gıtmıstık.. senın kahverengı ıse içinde kalan pis kandır .kahverengıden korkma demıstı dr bana pembe ve kırmızıdan kork demıstı :43: allaha sukur gelmıyor artık ama ınsan genede korkuyor cok gecmıs olsun guzel haberelrle gel :16:

eee emın onunde bulusalım ozaman:1::1::1::1:

OLUR CANIM GORUSELIM :3::3:
HAHAH cızgıı fılım mı amanınnnn:1: ben lıste yaptım canım ..
bende emınonune gıdıcem havuzlu hana bıde annem bıyere goturcekmıs merter dedi sanırım cocuk seylerı cok varmıs :1:

hımm merterde tekstil çok da hiç duymadım bebek şeyleri için özellikle bir yer.

kızlar nerde derseniz buluşalım ama ben çalışıyorum mümkünse cumartesi veya h.içi 5ten sonra ne yazık ki:50:

Kızlar günaydın hepinize :34: 21 haziran cuma günü 4lü tarama testi yapıldı çok şükür o da temiz çıktı :16: salı günüde tetanos aşımın ilk dozunu vurundum,vurunmayıp tereddütte olanlar benim için zor olmadı aşı hiç ağrı yapmadı sadece biraz ateş oldu ama geçti o da bilginiz olsun diye yazayım dedim :34: şimdilik herşey yolunda,inş sağ salim kucağımızıda alırız...

aynen canım ablamında kız dediler dediler erkek çıktı aklımı kurcalamıyor değil yani .. doktora söledim birde birşeyde sorulmuyoki anacım :1::1: ben doktorum ben bilirim gibisinden bir bakış fırlattı sormadm başka bişe soramadm da heyecandan :1::1:

Evet ya erkekse bizim bebişler, hata payı olabiliyor dedi doktor,bakalım artık kız olacağına inandırmaya çalıştırıyorum kendimi:9::9::9:

Son düzenleme:
Herkese günaydın.Nasılsınız kızlar. Ben bir kaç gündür baş ağrısı çekiyorum. Şimdiden sıcaklarla başım dertte.Ankara böyle güneydekilere allah kolaylık versin.

kızlar nerde derseniz buluşalım ama ben çalışıyorum mümkünse cumartesi veya h.içi 5ten sonra ne yazık ki:50:

ben anadoluda otuyorum eger avrupada bulusacaksak kolay bulunavılecek bıyer olsun mumkunse bende calışyorum 2 hafta da bır cumartesı ızınlı olyorum o gune denk gelırse gelırım.

Günaydın herkese biz bugün 5. ayımızı bitirdik 6. aya merhaba dedik :)) dün gibiydi bu foruma girdiğim heycanımı paylaştığım anlar şimdi kızımın pıtpıtlarıyla yazıyorum rabbime binlerce şükür

Nehar aldıklarına bayıldım lcw mutlaka gidicem battaniyelere bakmaya benim burdaki lcw outlet zaten inşallah bulabilirim ayrıntılında iyi çıkmış gözün aydın

Filizzzzzz inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sana tavsiyem gül ayrıntılında gülmek öksürmekden daha etkiliymil bebeğin hareket edip heryerini göstermesi için benim kızçem parmaklarını çok zor gösterdi gülünce ben heryerini gösterdi yavrum :)))

ben biliyorum geçen hafta gittim. yakınmış öyle uzak değil ama 6-7 katlı ben 2 katına anca bakabildim hehheee:1:

evet canım cokmus annem ablamla gıtmıs ablamın bebısınde almıslar bayaa :1:
aa baya buyukmusss 6 7 katlı ohhh tam benlıkmıs gezmeyı cok severım ama cok cabukta yoruluyorum gercı artık

günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs var;) toplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi;)) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu:1:

rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dedi;) veee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti;))

12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?

haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.

neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee :16:

Günaydın herkese biz bugün 5. ayımızı bitirdik 6. aya merhaba dedik :)) dün gibiydi bu foruma girdiğim heycanımı paylaştığım anlar şimdi kızımın pıtpıtlarıyla yazıyorum rabbime binlerce şükür

Nehar aldıklarına bayıldım lcw mutlaka gidicem battaniyelere bakmaya benim burdaki lcw outlet zaten inşallah bulabilirim ayrıntılında iyi çıkmış gözün aydın

Filizzzzzz inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sana tavsiyem gül ayrıntılında gülmek öksürmekden daha etkiliymil bebeğin hareket edip heryerini göstermesi için benim kızçem parmaklarını çok zor gösterdi gülünce ben heryerini gösterdi yavrum :)))
saol canım benım ınsalllahhh :18: hadi yaa inş benmkı gosterır kendını guzel haberlerle gelırm umarımmm :16:

burcak bebegımm cok sevındımmmm allaha sukur cok guzel sonuclarla gelmişssinn harıkaaaaa bende bırazdan cıkıcam evden :18: ıkı bende anlamıyorum ultrasyonda bebegı cok cırkın cıkıyorlar :1::1: bakalım 1 ay sonunda bızımkı ne durumda:14:

günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs var;) toplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi;)) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu:1:

rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dedi;) veee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti;))

12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?

haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.

neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee :16:

cok sevındım canım hayırlı haberlerıne......
kızlarından bırını alırım ama hangısını alsam acaba:1::1::1::1:

burcak bebegımm cok sevındımmmm allaha sukur cok guzel sonuclarla gelmişssinn harıkaaaaa bende bırazdan cıkıcam evden :18: ıkı bende anlamıyorum ultrasyonda bebegı cok cırkın cıkıyorlar :1::1: bakalım 1 ay sonunda bızımkı ne durumda:14:

bana doktorum kuru kafadan hallice demistı oglum için:1::1::1:

Back
X