2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet canım cokmus annem ablamla gıtmıs ablamın bebısınde almıslar bayaa :1:
aa baya buyukmusss 6 7 katlı ohhh tam benlıkmıs gezmeyı cok severım ama cok cabukta yoruluyorum gercı artık

artık 3 hamıs 2 magza gzer yarım saat otururuz kol kola gırerız tegahtarların bızı gorunce gozlerı ısıldar.......
toplu alışverıs gıbı hahahhha:1::1::1::1:

günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs var;) toplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi;)) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu:1:

rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dedi;) veee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti;))

12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?

haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.

neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee :16:

canım detaylıda kalbi inceliyorlar onda anlayamayınca fetal eko istiyorlar senin daha detaylı yapılmamışya ondan istemiştir 2 bebeği görmek zor olsa gerek :)) maşallah kızlarına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

bana doktorum kuru kafadan hallice demistı oglum için:1::1::1:

artık 3 hamıs 2 magza gzer yarım saat otururuz kol kola gırerız tegahtarların bızı gorunce gozlerı ısıldar.......
toplu alışverıs gıbı hahahhha:1::1::1::1:

:1::1::1: evede gece gelırız sonra ne olur bzıe oralarda bılmem :52::52::52:
dusunemıyorum halımızı yaaa 2 magaza gırıp yarım saat oturur yer ıcer gerı gezermışiz :27:

günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs var;) toplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi;)) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu:1:

rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dedi;) veee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti;))

12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?

haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.

neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee :16:

maşallah rabbim üçünüzede sağlık sıhhat versin ben bazen netten 3 boyutlu ultrason çekimlerine bakıyorum walla bana pek bi çirkin geliyo bebekler içim bi acaip oluyo doktorlar ama bu işin piri anlarlar tabi :D kaç defadır ultrason çekiniyorum bebeği tam görebilmiş değilim :)

dualarınızı eksık etmeyın kızlar cıkıcam bırazdan eşim gelirr mucukss :16:
inş drum guzel guzel bakar uzuncanaaaa :18: gorussuruz gelınceeee

burcak bebegımm cok sevındımmmm allaha sukur cok guzel sonuclarla gelmişssinn harıkaaaaa bende bırazdan cıkıcam evden :18: ıkı bende anlamıyorum ultrasyonda bebegı cok cırkın cıkıyorlar :1::1: bakalım 1 ay sonunda bızımkı ne durumda:14:

kuzummmm dualarımm seninleee. sende ayakların havada geleceksinn bak gör. merakla bekliyorummm.ya filizim bide gitmişken fetal ekoyu sorsan bebeğim ya. aklıma takıldı neymiş, sizede yapılcakmıymışşş?

cok sevındım canım hayırlı haberlerıne......
kızlarından bırını alırım ama hangısını alsam acaba:1::1::1::1:

saolll canımmmmm valla foto istedim yok vermem nazar değer dedi gıcık doktorumuz. yoksa fotoğraflarını gönderirdim seçerdin:1: kız çok çirkin oluyolarrr anlamadım ben bu doktoruuu:36:

saolun kızlar canım bze yapılmıcak o yapılsa solerdı drum. bende bılmıyorum kı neden yapılıyormuss olsun ıstıosa yaptır gıtsın ıcın dahada rahat eder :16:

kuzummmm dualarımm seninleee. sende ayakların havada geleceksinn bak gör. merakla bekliyorummm.ya filizim bide gitmişken fetal ekoyu sorsan bebeğim ya. aklıma takıldı neymiş, sizede yapılcakmıymışşş?

saolll canımmmmm valla foto istedim yok vermem nazar değer dedi gıcık doktorumuz. yoksa fotoğraflarını gönderirdim seçerdin:1: kız çok çirkin oluyolarrr anlamadım ben bu doktoruuu:36:

ayyyy gusel yaa ıkı mınık kızceeeeee oyyy yerım onları bennnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

neyse ayrıntılıda alrsın bı foto bakarız oglum hangısıne bakarken tekme atarsa onu alıcam:1::1::1::1:

maşallah rabbim üçünüzede sağlık sıhhat versin ben bazen netten 3 boyutlu ultrason çekimlerine bakıyorum walla bana pek bi çirkin geliyo bebekler içim bi acaip oluyo doktorlar ama bu işin piri anlarlar tabi :D kaç defadır ultrason çekiniyorum bebeği tam görebilmiş değilim :)

aminnn cnm saol allah razı olsun. vlla banada çirkin ördek yavrusu gibi geliyor ama onlar anlıyolar demek ki:1: ilerki haftalarda daha net görürsün cnm sende

canım detaylıda kalbi inceliyorlar onda anlayamayınca fetal eko istiyorlar senin daha detaylı yapılmamışya ondan istemiştir 2 bebeği görmek zor olsa gerek :)) maşallah kızlarına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

evet daha detaylı yapılmadan randevu aldırdı. hım haklısın cnm dediğin gibi ikizde net göremiyolarsa ondan ayrı bi çekim istiyolar demek ki. aminnn bitanemm rabbim hepimize nasipp etsinn kucaklarımıza almayıı:16:

Günaydın kızlar. Her kese bebişini sağlıkla kucağına almasını dilerim. Bir sorum olucak. Yaşayan varsa cevaplasın lütfen. Dün geceden bu yana acık kahve renkli su gibi, kokusuz akıntım oluyor. Daha önceleri kanamam oluyordu. Bizim bebiş ikizdi, biri gelişimini durdurdu. Zamanla kanama ve kekelenme yapıyordu. Bir gün önce lekelenme durmuşdu. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Aklıma Allah korusun kötü şeyler geliyor ancak tam bir anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan varmı ? Geceden bu yana çok korkuyorum.

canım progestan varsa elınde hemen bır tane ıc derım ben ve bır doktoruna gorun mutlaka bu haftalarda olabılır belkı rahımden kaynaklı bır sorundur erken haftalardakı mudahaleler daha ıse yarar oluyor.ama bebegınde bısey olucagını sanmam benımde erken haftalarda kahverengı lekelenmem olmustu progestan ve ıgne oldum prolutn.doktor rahımde yetmezlık olabılır demıstı dıkıs atarız sıkıntın kalmaz demıstı ama gerek gormedı sonradan.panık yapılıcak bır durum degıl ama endıselenme..

arkadaşlar sizde sarımsı yada beyaz lekeler oluyormu başlarda hiç yoktu ama bu aralar çok fazla oluyor bu normalmidir ??? mide yanmalarım için gaviskon işe yaramıyordu renie aldım o da hiç bir işe yaramadı sabah akşam gece non stop midem cayır cayır hayattan zevk alamaz oldum

diğer başlığa yazmıştım ama burdan da sorayım

bu süt saklama kapları, başlangıç setleri niye alınıyor ben bilmiyorum yani gerek var mı ki?
bebek doğunca 6 ay sırf anne sütü verilecek sonuçta, neden biberona ihtiyaç olsun ki? :44:
alanlar hangi internet sitesinden aldılar ve neden?
daha doğar doğmaz almamıza gerek var mı?

bir de emzik pat diye gerekli mi?:44:

Canım bende emzik aldım biberon aldım süt saklama kabıda alacağım çünkü çalıştığım için ihtiyacım olacak malum doğum izni 4 ay.
2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra ama doktor raporuyla 1 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra olabiliyor sağlık yönünden bir sorun olmazsa ve Allah nasip ederse ben 1ay önce 3 ay sonra düşünüyorum.yani bebişim 3 aylıkken onu bırakıp işe gelmek zorunda olduğum için 3 ay içinde emziğe ve biberona alıştırmam lazım kuzumu.Kayınvalidem bakacak bebeğime ve kendi sütümü sağıp biberonla vereceğim.o yüzden bu malzemeler beim için çok gerekli.Hatta süt sağma makinasıda düşünüyorum.

Tabi bu ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir sen evdeysen ve imkanın varsa bebeğini kendin emzirmek çok ayrı bir huzur mutluluktur tabi..
Rabbim kimseye aratmasın ben 5 yıldır aşılama,tüp bebek,ameliyat derken çok para harcadık ve hala bu masraflar için çektiğimiz krediyi ödüyoruz.Evde kira.Bu sebeple çalışmak zorundayım yoksa 3 aylık kuzumu bırakıp işe gitmek bile istemem.Malum hayat şartları..

Back
X