2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar merhaba;

akşam az az kasık ağrım oldu..artık sabaha karşı 6:30 dan sonra uyudum...ama yine bi tık yok malesef...perşembe devlet hastanesine gidiyorum kontrole...1 hafta daha bekleyecek doktor...zaten 2 hafta önce suyu sınırda demişti.. 1 hafta daha bekletecek beni...sancım başlamadı...kafam o kadar karışık ki...suni sancıya kalacağım o da olmazsa sezeryane alacaklarmış..nasıl bi yıpratıcı zamanlar beni bekliyor. bugün ağladım artık sinirime....her doktor farklı söylüyor..çıldıracağım artık.

kızlar merhaba;

akşam az az kasık ağrım oldu..artık sabaha karşı 6:30 dan sonra uyudum...ama yine bi tık yok malesef...perşembe devlet hastanesine gidiyorum kontrole...1 hafta daha bekleyecek doktor...zaten 2 hafta önce suyu sınırda demişti.. 1 hafta daha bekletecek beni...sancım başlamadı...kafam o kadar karışık ki...suni sancıya kalacağım o da olmazsa sezeryane alacaklarmış..nasıl bi yıpratıcı zamanlar beni bekliyor. bugün ağladım artık sinirime....her doktor farklı söylüyor..çıldıracağım artık.

Canım söylemesi kolay diyeceksin belki ama strese sokma kendini vücudunu da bebeğini de stres hormonlarına teslim etme olumlu düşünmeye çalış bebeğin biliyodur ne zaman geleceğini ona güven ve dua et. Son zamanlar geçmek bilmiyo gerçekten ama bi yandan da nasıl çabuk geçti 9 ay diyorum ben. Ne sıkıntılar atlattık ve bugünlere geldik çok şükür. Sonu da çok güzel olucak allahın izniyle. Suyunda sıkıntı olursa anlarsın zaten bebeğin hareketlerinde azalma falan hissedersen randevuyu beklemeden gidersin dra. Bol su içsen bide işe yarar belki. Doğumu devlette mi yapacaksın artık karar verdin mi? Şirret görümcenden haber var mı tüm topik tanıdık onu allah yardımcın olsun bebeğine sağlık gönlüne ferahlık versin..

Yarin saat 1 de spinal anesteziyle sezeryana aliniyorum. Bugun butun gun anestezi kardiyoloji nst labratuvat dolastik. Cok garip hissediyorum kendimi. Ameliyatta korkacakmiyimn sakinmi kalacagim belirsiz. Oglumu cok merak ediyorum. Dua edin kizlar.

Yarin saat 1 de spinal anesteziyle sezeryana aliniyorum. Bugun butun gun anestezi kardiyoloji nst labratuvat dolastik. Cok garip hissediyorum kendimi. Ameliyatta korkacakmiyimn sakinmi kalacagim belirsiz. Oglumu cok merak ediyorum. Dua edin kizlar.

İnşallah sağ salim kavuşursun oğluna allah yardımcın olsun sen de bizim için dua et güzel haberlerini bekliyoruz.

çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar yükselmez.
bak kuzum 06 nın bebeğide sarılık olmuştu onun dktru hergün 20 dk güneşte beklet bebeği demiş düzelmiş sende dene belki faydası olur.

Geçmiş olsun fidocum inşallah iyileşir bebişin. Bol emzir uykuya meyilli olur uyandır emzir.
Kullanıcı kontrol panelinden solda profili düzenle var.
Orada beklenen doğum tarihini sileceksin sanırım.

Bu arada başka bir dişim ağrımaya başladı. Doğsa da bebeğim dişlerimi yaptırsam. Önceden günde 1-2 saat ağrırdı, bugün 6 saattir ağrı çekiyorum.:14::14:

canım çok geçmiş olsun...şekerli limonlu suya hastane izin vermez bende korkarım cesaret edemem gibi geliyo, anne sütü hani yeterliydi yaa insan korkuyor başına geleceklerden :(

sabaha herşey netleşmiş olacak kontrolde ama sanırım bebeğim kanala indi ve o nedenle lekelenmem oldu. çünkü hep ağıran sol kasığım artık ağırmıyor,bebek kafasını oradan çekti sanırsam...

canım ellemeyi okşamayı duydum da öpmeyi ilk defa duyuyorum Allah sabır versin... izin vermesen öpmelerine rahatsız oluyorum desen ne olur?kızarlar mı?

sağol canım... benim nişan geldi de ne oldu, değil sancılanmak önceden olan ağrılarım bile geçti:1: Rabbim hayırlı sağlıklı ve rahat olanı nasip etsin hepimize, öyle heyecanlı heyecanlı bekliyorum işte...

bu arada senin görümce ömür törpüsü Allah kolaylık versin, tez vakitte şöyle bi kaç il uzağa hayırlı güzel bi kısmeti çıksın da evlensin... bi taşla iki kuş hem beddua etmemiş hayırlı dua etmiş olursun hemde kurtulursun cadalozdan:1::1::1::1::1::1:

canım bak dediğim gibi düşmüş hemen değeri. çok sevindim. inş. o 6.3 de kalmayacak. sen bildiğin yolda devam et. bol beslenmesini bende duydum. birde daha önce dediğim gibi güneş banyosunu unutma. şekerli suyu geçen gün hastanede bi kadın da söyledi bana.
Allah yardımcın olsun kolaylıklar dilerim fidomm..
iyi dileklerin içinde tşk. ederiz. inş.

kızlar herkese güzel dilekleri için teşekkürler.inanın nete giremiyorum.o kadar yoğun geçiyoki vakit bulamıyorum hiçbirşeye.ama unutmadım sizi tabikide her fırsatta yazmaya çalışıyorum.bu arada doğum hikayrmi yazdım.hrpinizi öpüyorum mucux:))))

Bide bugün idrar tahlilinde iltihap çıktı suda eriyen bi ilaç verdi günde 1 kere kullanılacak. Geçer inş doğuma kadar. Hiç yanma falan da hissetmiyorum halbuki.

canım benim doktor 7 sinde 40 haftanın dolacağını söyledi...bol su içmeye çalışacağım..devlette doğum yapmaya karar verdim...görmce ve kv olaylarında eşimde deli gibi suç bulmaya başladım. bi kaç gündür moralim bozuk aslında..kendimi milletin oyuncağı gibi hissediyorum..herkes merakını benim üzerimden gidermeye çalışıyor..kimse benim düşüncelerimi sormuyor bile...annemde idare et onları diyor..annemede kızıyorum...gerçi kadın napsın artık..karşı taraf yüzsüz olunca...beni anlayan 1 tane kişi yok çevremde.herkes meraklı herkes heyecanlı ama bu merak heyecan bana zarar veriyor sinirlerimi yıpratıyor..çok konuşmuyorum artık evdede. doğüum belirtileride yok..İnşallah herkes gibi normal doğum yaparım belirtiler olur bendede..ama bu gidişle olacak gibi gözükmüyor..şu bir hafta daha bekleme olayı beni gerdikçe geriyor artık..risk olsa doktor da bu kadar bekletmez diyorum kendi kendime...şu bebeğin kakasını yapması olayı beni bitiriyor..sağlıkla dünyaya gelir inşallah oğlum.... ne güzel hastanede doğumumu yapacaktım...peşime takılmasalardı....hala hergün soruyor karar verdin mi diye..düşünün artık...hani, beni başka bir durumda düşünseler...normal karşılayacağım...gerçekten maddi anlamda çok zor durumda bıraktılar bizi bahsetmediğim bir çok şey var..şimdi benim sağladığım standartların keyfini sürmek istemeleri beni çileden çıkartan..kaç aydır çalışmıyoru. eşime verdikleri 20 tl para...onlada benzin doldurması için vermiş babası..eşlim onları arabayla bayramda gezdirmiş..düşünceli insan olsalar böyle bir talebe bile girmezler...sadece şuan bebeğimi kucağıma sağlıkla almak istiyorum...:14::14::14:

Ivanka canim uzulme diycemm ama elde degil sinirler bir kere altust oldumu tamam. Bende 1 haftadir cok zor kotu gunler gecirdim. Icinde hersey var ne ararsan. Cok agladim cok yiprandim.
Bebegim ne kanala girdi nede dogum belirtm vardi. Bas cevresi genis oldugu icin ve kilosunun da oldugunu soyledi dr gunude dolunca sezeryana karar kildik. Ama ben kendimi heranlamda cok yorgun hissediyorum.

canım benim doktor 7 sinde 40 haftanın dolacağını söyledi...bol su içmeye çalışacağım..devlette doğum yapmaya karar verdim...görmce ve kv olaylarında eşimde deli gibi suç bulmaya başladım. bi kaç gündür moralim bozuk aslında..kendimi milletin oyuncağı gibi hissediyorum..herkes merakını benim üzerimden gidermeye çalışıyor..kimse benim düşüncelerimi sormuyor bile...annemde idare et onları diyor..annemede kızıyorum...gerçi kadın napsın artık..karşı taraf yüzsüz olunca...beni anlayan 1 tane kişi yok çevremde.herkes meraklı herkes heyecanlı ama bu merak heyecan bana zarar veriyor sinirlerimi yıpratıyor..çok konuşmuyorum artık evdede. doğüum belirtileride yok..İnşallah herkes gibi normal doğum yaparım belirtiler olur bendede..ama bu gidişle olacak gibi gözükmüyor..şu bir hafta daha bekleme olayı beni gerdikçe geriyor artık..risk olsa doktor da bu kadar bekletmez diyorum kendi kendime...şu bebeğin kakasını yapması olayı beni bitiriyor..sağlıkla dünyaya gelir inşallah oğlum.... ne güzel hastanede doğumumu yapacaktım...peşime takılmasalardı....hala hergün soruyor karar verdin mi diye..düşünün artık...hani, beni başka bir durumda düşünseler...normal karşılayacağım...gerçekten maddi anlamda çok zor durumda bıraktılar bizi bahsetmediğim bir çok şey var..şimdi benim sağladığım standartların keyfini sürmek istemeleri beni çileden çıkartan..kaç aydır çalışmıyoru. eşime verdikleri 20 tl para...onlada benzin doldurması için vermiş babası..eşlim onları arabayla bayramda gezdirmiş..düşünceli insan olsalar böyle bir talebe bile girmezler...sadece şuan bebeğimi kucağıma sağlıkla almak istiyorum...:14::14::14:

Bugün doktorum dedi ki 40 hafta doldu artık sezaryen yapmamız lazım saçmalığı bitek türkiyede var dedi avrupada 42 haftanın sonuna kadar bekleniyormuş ve bizim gibi her kontrolde ultrasona da girilmiyomuş. Bebek ne zaman doğacağını bilir her bebeğin doğum zamanı farklıdır ne zaman olacağını kimse bilemez dedi. Nst de sıkıntı görünmüyosa 42 haftanın sonuna kadar beklenmeli dedi. Çok da mantıklı geldi bana sonuçta sata göre hafta hesaplanıyo ve hamile kaldığımız günü tam olarak bilemiyoruz. Bence sıkıntıya sokma kendini de bebeğini de. İnşallah kendi sancınla kolay bi normal doğum yaparsın. Hastaneyi de özelde yapmak istiyosan son dk değiştirsen nasıl olur tam doğuma giderken karar vermişgibi. Eşin destek olmuyosa ona da öyle söylersin herkes devlet diye bilir bişey diyen olursa da son anda karar verdim dersin olmaz mı? Sonra yine seninle ilgilenen hemşire ebe kim varsa çaktırmadan çıtlatırsın sadece 1 refakatçiye izin veriliyor derler kalıcam derlerse. Yada eşine desene yanımda seni istiyorum sen kal diye? İnşallah sağlıkla gelicek bebeğin ve bu sıkıntıların hepsine güleceksin. Allah kolay doğum nasip etsin hepimize.

ozmlpr canım insanı nasıl yoruyorlar..sanki çok kolay bir durumumuz varmış gibi...doktorun çok isabetli karar vermiş sezeryana karar vermekle; bekletmek riskli diyorlar ....bu arada niye bizde bir belrti yok..delireceğim artık...perşembe bakalım ne diyecek doktor....beni bekletmesi canımı sıkıyor....:(((

Benimki de hiç bahsetmedi şimdiye kadar bugün de alttan muayene edicem haftaya dedi sadece çatı muayenesi mi oluyo bilmiyorum artık :-D benim de çatı kemiklerim çok ağrıyo ve bacaklarım dizden yukarısı. Magnezyum kullanıyo musun belki magnezyum eksikliğindendir ben kafama göre bıraktım magnezyumu bacak ağrılarım başladı ama çok kötü onun da tadı yaa midemi bulandırıyo :-D
Aklima gelince iciyorum genelde de gelmiyor aklime heralde ondan :) ha gayret 8 gün daha cekicem maksimum diye kandiriyorum kendimi artik

slm kızlar avrupa yakasında oturup özele giden doğum ücretlerini bilen var mı bide devlet hastanelerinde bayan doktor seçme hakkımız var mı acaba doğuma erkek doktorlarda girebiliyo değil mi...

kızlar 40+4 teyim 1cm açılmam var dr cuma gününe kadar doğmazsa suni sancı veririz dedi bebiş 4 kilo olmuş o günki ağrınla beraber tekrAR çatı muayenesi yaparız dedi sezeryanda olabilir sin ona göre hazırlıklı gel dedi
dua edinde normal ve kolay bir doğum olsun

Arkadaşlar omuzlarım ve gögüs kaburgalarım o kadar çok ağrıyor ki nefes alamıyorum. Eşim panik oluyor krize girer gibi oluyorum. Gaz sancısı, süt kanalları ve sezeryan anında üşütmeden dolayı oluyormuş. Tam 2 gün oldu hala sütüm yok ama bugün duş aldım rahatladım. Kendime 1 hafta süre verdim acı için eğer hala acım olursa bilmiyorum ne yapıcam...

Oooy kiyamam ya nedir cektigin sunlardan!!!!! Giciklar gicik.... aynen benimde oyle benim gibi dusunen kafa yapimda bi insan yok. Esimde dahil. Dogumdan konu acildi dun. Esimin ailesi ve benim ailem orda olsun dedjm, kv ablami annemi falanda cagircam diyo gulermisin aglarmisin?? Ben kalabalik olsun istemem dogumdan sonra helirler hastaneye diyorum biz gittik ablamin kizina diyo.. sen annemin kardesimisin diyemiyoeum iste. Susuyorum.. esime diyorum moral olmazmi sana diyo?? Valla ben kafayi yemezsem iyidir sikintidan dogum yapcam erkenden heeee.....ya dogumumda kv ablasinin anneisnin ne isi var allah askina?????? ?

Bugün doktorum dedi ki 40 hafta doldu artık sezaryen yapmamız lazım saçmalığı bitek türkiyede var dedi avrupada 42 haftanın sonuna kadar bekleniyormuş ve bizim gibi her kontrolde ultrasona da girilmiyomuş. Bebek ne zaman doğacağını bilir her bebeğin doğum zamanı farklıdır ne zaman olacağını kimse bilemez dedi. Nst de sıkıntı görünmüyosa 42 haftanın sonuna kadar beklenmeli dedi. Çok da mantıklı geldi bana sonuçta sata göre hafta hesaplanıyo ve hamile kaldığımız günü tam olarak bilemiyoruz. Bence sıkıntıya sokma kendini de bebeğini de. İnşallah kendi sancınla kolay bi normal doğum yaparsın. Hastaneyi de özelde yapmak istiyosan son dk değiştirsen nasıl olur tam doğuma giderken karar vermişgibi. Eşin destek olmuyosa ona da öyle söylersin herkes devlet diye bilir bişey diyen olursa da son anda karar verdim dersin olmaz mı? Sonra yine seninle ilgilenen hemşire ebe kim varsa çaktırmadan çıtlatırsın sadece 1 refakatçiye izin veriliyor derler kalıcam derlerse. Yada eşine desene yanımda seni istiyorum sen kal diye? İnşallah sağlıkla gelicek bebeğin ve bu sıkıntıların hepsine güleceksin. Allah kolay doğum nasip etsin hepimize.

canım içime su serpti yazdıkların...düşünmekten çıldıracaktım nerdeyse....perşembe bi gideyimde ssk ya... doktorun söylediğine bakarak olmadı özel hastaneye gidicem kimseye söylemeden..çarşıya gidiyorum dicem...direkt gidip yatışımı yaparım koştursunlar arkamdan bakalım. eşim polyanna..o da meraklılar falan diyor da..neye meraklılar onu anlamadım...doğumun olduğu gün nereyi merak ediyorlar..nasıl bir tablo hayal ediyorlar..aklım onu almıyor.

Oooy kiyamam ya nedir cektigin sunlardan!!!!! Giciklar gicik.... aynen benimde oyle benim gibi dusunen kafa yapimda bi insan yok. Esimde dahil. Dogumdan konu acildi dun. Esimin ailesi ve benim ailem orda olsun dedjm, kv ablami annemi falanda cagircam diyo gulermisin aglarmisin?? Ben kalabalik olsun istemem dogumdan sonra helirler hastaneye diyorum biz gittik ablamin kizina diyo.. sen annemin kardesimisin diyemiyoeum iste. Susuyorum.. esime diyorum moral olmazmi sana diyo?? Valla ben kafayi yemezsem iyidir sikintidan dogum yapcam erkenden heeee.....ya dogumumda kv ablasinin anneisnin ne isi var allah askina?????? ?

Canım banada sülalesi gelecekmiş..ya canım ayıp değil mi Allah aşkına doğumdan yeni çıkmış bayanın yanına kadınlı erkeli gelinir mi?benim üstümde altı açık gecelik olacak belki çok kanamam olacak..sonda olacak belki..wc ye gitmek isticem emzirmek isticem...hastaneye gelip saatlerce duracaklarmış.benim babam bi kere bile bana hamilelik nasıl demedi..daha yeni soruyor..utanıyormuş adamcağız anneme demiş..sorucam ama belki özel problemi vardır kızımın sen sor ne gerekiyorsa yapalım demiş. bunlar utanmasalar doğumada girecekler..ha şöyle olur estetik ameliyat olurum..keye keder yatarım hastanede ..ne bileyim işte haif bi operasyon olur o zaman gel kal yanımda sabaha kadar..ama doğum bu ya...şimdi düşünsenize eşimiz prostattan ameliyat olsa bizim abimizde eşimizin babasıyla yanında kalmak istemi Allah aşkına...bir tane mantıklı yanı yok..napacak 2 kişimi işeticek..tövbe tövbe gerçekten

Son düzenleme:
canım içime su serpti yazdıkların...düşünmekten çıldıracaktım nerdeyse....perşembe bi gideyimde ssk ya... doktorun söylediğine bakarak olmadı özel hastaneye gidicem kimseye söylemeden..çarşıya gidiyorum dicem...direkt gidip yatışımı yaparım koştursunlar arkamdan bakalım. eşim polyanna..o da meraklılar falan diyor da..neye meraklılar onu anlamadım...doğumun olduğu gün nereyi merak ediyorlar..nasıl bir tablo hayal ediyorlar..aklım onu almıyor.

Çok pardon ama meraklılarsa açıp aynaya baksınlar bi zahmet. Eşine de söyle neye meraklılar ben yanımda sadece seni ve annemi istiyorum o halde kimsenin görmesini istemiyorum bu benim mahremim bi taraflarımı herkes görmek zorunda değil rahat edemem falan de valla çok sinir bozucu gerçekten eşinin anlamaması. Burda önemli olan senin hissettiklerin doğuma huzurlu girmen onların merakını gidermek senin işin değil bunu anlaması gerek.
Bende konuşuyorum böyle ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Doğum öncesi stresi sanırım hepimizdeki. Kv ninde görümceninde her dediği her yaptığı batmaya başladı iyice. Daha doğmadan kıskanıyorum bebeğimi düşün doğumdan sonra ne yağıcam bilmiyorum. Şimdiden her kafadan bir ses çıkıyor o kadar sinirleniyorum geriliyorum ki kızım halasına çekecek diye de ödüm kopuyo bi yandan sevmediğin ot burnunun dibinde biter hesabı . Allah korusun yaa. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Üzmemeye çalış kendini herşey güzel olacak ;-)

Back
X