- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Canım banada sülalesi gelecekmiş..ya canım ayıp değil mi Allah aşkına doğumdan yeni çıkmış bayanın yanına kadınlı erkeli gelinir mi?benim üstümde altı açık gecelik olacak belki çok kanamam olacak..sonda olacak belki..wc ye gitmek isticem emzirmek isticem...hastaneye gelip saatlerce duracaklarmış.benim babam bi kere bile bana hamilelik nasıl demedi..daha yeni soruyor..utanıyormuş adamcağız anneme demiş..sorucam ama belki özel problemi vardır kızımın sen sor ne gerekiyorsa yapalım demiş. bunlar utanmasalar doğumada girecekler..ha şöyle olur estetik ameliyat olurum..keye keder yatarım hastanede ..ne bileyim işte haif bi operasyon olur o zaman gel kal yanımda sabaha kadar..ama doğum bu ya...şimdi düşünsenize eşimiz prostattan ameliyat olsa bizim abimizde eşimizin babasıyla yanında kalmak istemi Allah aşkına...bir tane mantıklı yanı yok..napacak 2 kişimi işeticek..tövbe tövbe gerçekten
Son cumlen bana kahkaha attirdi canim yaaaa ilahi:)))))))))))))))))))) dusuncesizler canim geri kafalilar Allah akil fikir versin ne diyim.. ben istemiyorum dicen ters ters benim annemde istese cagirir sblasini ama basin kalabalik olmasin o an diyo. Benim anneme eski kafali ama bunu dusunebiliyo.. esimle konustum soylerim ben anneme gelmezler dedi hayret bi olay.cunku esime bu yaziyi gonderdim netten 9. Maddede ben hakliymisim peehhh... http://......................./normal-dogumu-kolaylastiran-10-yontem/Blog/?BlogNo=383893