2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Hehe senin isin de zormus. Yok benim kv ile ayni sehirdeyiz ama ne eksiini gediini sordu ne de doguma gelirim dedi :) ben de hic ses cikarmiyorum ama belli olmaz bebek dogunca heveslenip gelebilir ya da aşka gelebilir

Olabilir valla.. belkide bizimkiler ilgisiz olurlar bosuna telas yapmisiz deriz ama nerdeeeeeeeeee:1:

kızlar 7sayfa okuya bildim. ne kadar çok dertleşmişsiniz. bu gün doğum yapan varsa gözleri aydın olsun. darısı biz bekleyenlerin başına.
bu arada bende tık yok.... Allahım artık oğlumu kucağıma almak istiyorum.....

Son düzenleme:
canım içime su serpti yazdıkların...düşünmekten çıldıracaktım nerdeyse....perşembe bi gideyimde ssk ya... doktorun söylediğine bakarak olmadı özel hastaneye gidicem kimseye söylemeden..çarşıya gidiyorum dicem...direkt gidip yatışımı yaparım koştursunlar arkamdan bakalım. eşim polyanna..o da meraklılar falan diyor da..neye meraklılar onu anlamadım...doğumun olduğu gün nereyi merak ediyorlar..nasıl bir tablo hayal ediyorlar..aklım onu almıyor.

gercekten zor yasadıkların cnm.. zaten hamılelıkten ve dogum sürecınden sinirlerımız gerilmiş durumda.. bide dusuncesız ınsanlar sinirlerımızı zıplatıyor.. bende kayınpederım yuzunden durumum varken devlet hastanesıne gıtmek zorundayım cunku resmen sülük gıbı sömürdüler bizi elde avucda bırakmadılar.. :19: ssk dediğin göztepe ssk mı acaba bende orayı dusunuyorum bana bıraz bılgı verebılırmısın daha once gıttıysen.. nasıl bı yer :44:

Kizlar benim kizim artik küçücük küçücük kımıldıyor tekme atmiyor sizin de oulr mi

benımde aynı cnm 4-5 gundur cok yıprattım bıde kendimi iş güç mısafır temzılık derken karnım kaskatıydı ve bebek seker yesem bıle cok sık hareket etmıyodu.. ben burdayım dermişcesıne hıckırıkları ve cok ufak hareketlerı var onlarda kayma seklınde.. sankı butun gun uyuyor sadece pozısyon degıstırıyor gibi.. dün akşam tesedüf kontrolüm vardı doktorumda endişelendı ve nst ıstedı.. nst de coştu sıpam.. sorun yok dedi doktor, ama bilgide vermedi.. :19: s anırım artık karnımız buyuyebılcegı maxımum duzeyde ve bebek kg almaya devam ettıkce hareket becerısı azalıyor.. :40:

benımde aynı cnm 4-5 gundur cok yıprattım bıde kendimi iş güç mısafır temzılık derken karnım kaskatıydı ve bebek seker yesem bıle cok sık hareket etmıyodu.. ben burdayım dermişcesıne hıckırıkları ve cok ufak hareketlerı var onlarda kayma seklınde.. sankı butun gun uyuyor sadece pozısyon degıstırıyor gibi.. dün akşam tesedüf kontrolüm vardı doktorumda endişelendı ve nst ıstedı.. nst de coştu sıpam.. sorun yok dedi doktor, ama bilgide vermedi.. :19: s anırım artık karnımız buyuyebılcegı maxımum duzeyde ve bebek kg almaya devam ettıkce hareket becerısı azalıyor.. :40:

Ben de yeri daraldigi icin diye düşünüyorum da hic dra sormak da aklima gelmedi size sorayim dedim

Ben de yeri daraldigi icin diye düşünüyorum da hic dra sormak da aklima gelmedi size sorayim dedim

bazen işe güce dalıyoruz hareket etselerde hıssetmıyoruz cnm hatırladıgın an arkana uzan rahat et bi bak bakalım kıpırdıyormu.. şekerlı seyelr ye yarım saat ıcınde kıpırdaması lazım tatlı yıyınce.. ben bazen sallıyorum elimle gobegımı.. uyuma ıhtımalıne karşın uyansın diye... zararlı değil oyle sallamak korkma ebede nst de yapıyodu sıpam uyuyo dıye :1:

bazen işe güce dalıyoruz hareket etselerde hıssetmıyoruz cnm hatırladıgın an arkana uzan rahat et bi bak bakalım kıpırdıyormu.. şekerlı seyelr ye yarım saat ıcınde kıpırdaması lazım tatlı yıyınce.. ben bazen sallıyorum elimle gobegımı.. uyuma ıhtımalıne karşın uyansın diye... zararlı değil oyle sallamak korkma ebede nst de yapıyodu sıpam uyuyo dıye :1:

Yok kiz benimki hareket ediyor da boyle kibar kibar elini ayagini hareket ettiriyo sadece gibi eskiden sert tekmeleri vardi onlar yok oldu onu merak ediyorum sizdecde oyle mi diye

nasılsınız kızlar?
çocuk bakmak zor üzülmeyin hevesle konuşuyordur şimdi kaynanalarınız, iş bakmaya gelince kimse kalmıyor :)
ben ilk oğlumuda kucağıma alıştırdım ikinci kuzumuda alıştırcam bol bol sarılcam öpçem Allah nasip eder inşallah
anlamadan büyüyorlar zaten
ivanka hangi sskya gidiyorsun canım, ben çekirgede doğurcam yarında kontrolüm var

Kizlar bilmiyorum endiseliyim ama doktora da gitmek istemiyorum.gittigim zaman bebegim nst idi ultrasondu bi kac gun kendine gelemiyor.cuma zaten gidicem 39 hafta dolmus olacak.o zamana kadar kasilmam olursa haber veririm

Yok kiz benimki hareket ediyor da boyle kibar kibar elini ayagini hareket ettiriyo sadece gibi eskiden sert tekmeleri vardi onlar yok oldu onu merak ediyorum sizdecde oyle mi diye

aynen benımkıde oyle ama insan eskı hareketlerını hatırlayınca özluyor ve endişelenıyor.. tekvando yapardı benım cocugumm 2 hafta once teyzesiii :41::41: şimdi sakınlestırıcı almış gibi.. :1: inşallah yeri daraldıgı içindir..

Yarin saat 1 de spinal anesteziyle sezeryana aliniyorum. Bugun butun gun anestezi kardiyoloji nst labratuvat dolastik. Cok garip hissediyorum kendimi. Ameliyatta korkacakmiyimn sakinmi kalacagim belirsiz. Oglumu cok merak ediyorum. Dua edin kizlar.

sağlıkla al bebişini kucağına cnm..güzel haberlerini bekliyoruzzz:16::16:

cuma sabah 8:25 de meleğim dünyaya geldi. pazar günüde evimize geldik. fırsat bulup haber veremedim kızlar...

çok şükür ikimizde çok iyiyiz. spinal sezeryan oldum hastanede çok ilgilendiller sağolsunlar... öyle fazla ağrım sancımda olmadı... çok rahat geçirdim şükür. ayın ilk doğumu bizden geldi rahat bir şekilde inşallah sonuna kadar hepinizinkide öyle devam eder.

bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen teyzoşlara da çok teşekkür ederiz.

bizde ameliyat masasında hepiniz için dua ettik.

bu arada biz yokken doğum yapan annişler varsa onlarıda tebrik ediyoruz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah..

kadıköyün sanırım suyu gelmiş doğum için gitmiş.. eşi iş için başka bir yere gitmişdi. acaba dönmüşmüydü haberiniz varmı kızlar.?
hayırlı olsun cnmmm:nazar::nazar:
güle güle büyüt bebişini..darısı başımıza inşallahhhh:16::16:

aynen benımkıde oyle ama insan eskı hareketlerını hatırlayınca özluyor ve endişelenıyor.. tekvando yapardı benım cocugumm 2 hafta once teyzesiii :41::41: şimdi sakınlestırıcı almış gibi.. :1: inşallah yeri daraldıgı içindir..

anacım benim kız hala bi dakka durmuyo yaaa..ben de bu kadar hareketli olmasından korkuyorum bazen:18:drum normal hatta güzel diyo..ama itiraf edeyim çıkınca çoook özliycem tepiklerini..:34::34:

Bir de sırttan mi belden mi ne vuruyormus ya oyle degil benim o yuzden umursamiyorum. Hem cok azicik sancim bu kadar kucuk degilldir heralde dogum sancisi :)

benim de aynı senin gibi canım birileriyle konuşuyorum mesela sancı geliyo o anda öyle küçük bi sancı ama engel olmuyo bana. bence bu küçük belirtileri anneeee geliyorum diyor heralde bizim tontişler:)

Canim ben bursa sevket ylmaz a gidecegim. Gizlioznem bende yaln8zligi severim. Hep islerimi tek basima yapmisimdir. Kimse gelmese keske benimlede. Mutlu zamanlarda pay edinip,kotu zamanlarda kulaginin uzerine yatmalarina karsiyim. Bi dusunsunler bakalim torun sevmeyi hakediyorlar mi??? Torunlari icin ne yapmislar. Ben onlar ogullarina bi halt yapmadigi icin bebegimi 2 aylikken anneme birakip calismak zorunda kalacagim. Onlari asla affetmeyecegim. Bende evde oturup cocuguma bakmak istiyorum .ilk goz agrim olacak benim bebegim. Ama ben birakmak zorunda kalacagim. Onlara olan kinim hoc bi zaman bitmeyecek. Yerle gok bi araya gelsede asla affetmeyecegim onlari. Benim gozumde bir hayvanin anne babaligi kadar bile degerli degiller. Kesinlikle buyuk konusmuyorum oluyorum deseler bi kasik su vermem. Onlarda bana vermesinler.

herkese iyi aksamlar, giremedim kizla ugrasmaktan.. Güzel haberler var mi?

ayrica kisa bir bilgi paylasmak istiyorum. Melek 4-5 gündür mizildaniyor yada aniden aglama atagina geciyordu. Ebemiz iki güne bir geliyor ve bizi egitmeye devam ediyor. Bu aglama ataklarinin sezeryan olan bebeklerde sik oldugunu, sezeryan sirasinda doktorun degmesiyle boynunda irkilmeden dolayi bir yer degistirme yada tutulma gibi biseyin oldugunu söyledi. Normal dogum olsaydi, cikarken bütün kemikleri birbirine girip yeniden düzelecegi icin bölye bir sorun olmuyormus. Ama sezeryanda cok sik rastlanan bir durummus. Haftaya persembeye doktordan randevu alabildik, ortopedistten. Aklinizda bulunsun, her aglamasi gaz sancisindan degilmis.

birde ilk banyosuna bol miktarda süt katin kizlar. Bebegin yag oranini dengeliyor..

canım orası öyle ama 1 hafta en azından yanında bilen birisi olmalı değil mi? biz kara kara düşünüyoruz eve gelince napıcaz diye hiç çoçuk bakmadım büyütmedim yeni doğmuş bebek elime almadım nasıl yatırılır kaldırılır ne zararlı nasıl uyutulur nasıl yıkanır hiç bilmiyorum:(( bu açıdan da yalnız olmak kötü.

Back
X