2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Her gören kız sen daha doğurmadın mı? Yahu daha 3 haftam var, herkese açıklama yapmaktan sıkıldım, pıçaklayacağıımmm:1::1: Herkes doğsun da sevelim, kayınvalidem de şimdiden oğluşum oğluşum, yok neymiş yatağını onun odasına koyacakmışım, gece ağlayınca o beni cepten arayacakmış ben uyanıp gidip emzirecekmişim. Ben mi fazla hassaslaştım, fikir mi çok acayip anlamadım:1::1:

O kadar uğraşacağına kendi sustursa ya tövbe tövbe

Aaaa doguruyor gerenimos .. Rabbim en az agriyla kolay bir dogum nasip et ..
Acilma olmus demekki , insallah istedigi gibi normal oluyordur .

Kim bakarsa baksn biz bakmayalim:) aaa bak akl8ma be geldi. Simdi bez mama falan alincak ya..isin ucu maddiyata dayandigi icin bi hafta sever sonra giderler:) daha yeni aklima geldi bak..onlarin yuzunden hayalimde bile doguramiyorum ki:) dogum sonrasini dusunemedim bak..daha yeni dusundum:)

Bak ben bunları hiç düşünmedim

aaaaaaaaaaa yeter ama çok sinirleniyorum kızlar bu kv'ler nebiçim insan böyle yaaa!!!!! canım o kadar iyi niyetlisin ki ben mi hassaslaştım diyorsun, tabiki bizim en hassas olduğumuz dönem ama bebeklerimizi bizden kıskanıyorlar yaa.. onların anneleri biziz onlar bizim canımızdan kanımızdan.. ne demek yaa ben yavrumu başkaları sahiplensin diye mi doğuruyorum. babannelik de bir yere kadar ama sınırlarını bilsin herkes. kızlar çekinmeyin hakkınızı savunun onlar bizim bebişlerimiz yaaa ooff çıldıracağım!!
Ben de anneciğim tabi sizin de ilk torununuz ama benim de ilk bebeğim dedim. Ben anlamam sen ikinciyi doğur bunu bana ver diye espiri yaptı:2: O bile canımı acıttı.

Miamore kac saat araliklarla besleyecegim acaba bebegimi? Kimseye sormak istemiyorum canim.
..ben kitap falan alsammi ki bir onerin var mi?
Freud canimmm seveni severim sayani sayarim picaklanmasi gerekenide picaklarim:)senin kv denide ekledim listeye.ne meraklilar cocuk dogurmaya...menopozda degilse dogursun bitane...:)

Canım sana bırakıyorum pıçak işini öyleyse, beni kan tutarr:1::1:

Selayhus geçen gün senin önerdiğin hareketlerden yapıyordum bebek doğum kanalına yerleşmesi için eşim çok güldü bana:)) ama işe yarıyor sarınır karnım biraz aşağı indi:))

Sorma canm yaa bizde kahkaha atiyoruz o hareketlerde :))
Dur sklima getirdin kalkip iki bel kivirayim :)
Birde hamlamisim sanki :) belim ve karin kaslarim doguma güclenyorum :)

Ben de anneciğim tabi sizin de ilk torununuz ama benim de ilk bebeğim dedim. Ben anlamam sen ikinciyi doğur bunu bana ver diye espiri yaptı:2: O bile canımı acıttı.

canım çok haklısın tabiki .. bence fazla taviz verme.. menepoza girmediyse bir tane daha doğursun bu kadar meraklıysa.

canım çok haklısın tabiki .. bence fazla taviz verme.. menepoza girmediyse bir tane daha doğursun bu kadar meraklıysa.

İnanmayacaksınız ama bebeğe alışveriş için Milanoya gittii:1::1: bence kendi gezesi vardı da neyseeee:37: Malesef girmiş bu yüzden doğuramaz:)

Dogum yapan anneciklerin gözleri aydin insaallah saglikli hayirli evlat olur bebisler :nazar: Doguma gidenlerin de Allah yardimcisi olsun darisi biz bekleyenlerin basina.

bizde de öyle olacak galiba :14: annem yetisemeyecek sanirim esimin tarafinda kimse yok gelecek hepsi uzaktalar. Allah yardimcimiz olsun

amin inşallah canım..

Kim bakarsa baksn biz bakmayalim:) aaa bak akl8ma be geldi. Simdi bez mama falan alincak ya..isin ucu maddiyata dayandigi icin bi hafta sever sonra giderler:) daha yeni aklima geldi bak..onlarin yuzunden hayalimde bile doguramiyorum ki:) dogum sonrasini dusunemedim bak..daha yeni dusundum:)

kötü gelin ivanka:)))

Freud canim cok dogru bi tespit, isi uzmanina biraktin yani baattin ivankaya yuzunu kara cikarmiyciiimmm;)

Bu arada Geronimo icin cok sevindim..bolbol dua edicem iyi olsun hersey. Gecemavisy hayirli hi evlat olur kuz7n, Allah sansli saglikli bir omur nasip etsin insallah.

Ben ne zaman doguracagimmm aneyyyyyy:) eaimin arkadasi vardi onun esiyle ayni gundu dogumumuz o bizden once dogurdu. Esim triplere giriyor benimki once olsun isterdim falan diyor. Tamam olsunda ne gececek eline:))

Aiseaise canim ama ben iyi niyetli kotuyum:)) Icim temiz:p Dur esimin dedigini diyeyim...onlar iyi saf insanlar dediklerini zaten o amacla hic dememis oluyorlar..bunlar hep iyi niyet..bu iyi niyete karsilik bende de iyi niyet duygulari olusuyor..bakim konusunda bwlediyelere hep guvenmisimdir:)) Kapi gibi oy veriyorum evetimi basiyorum pusulaya; nihayetinde bos da basabilirim amma..kv demi kp rimin gelecegi icin:p oyumu dolu dolu kullaniyorum mahalli secimlerde:)))))

herkese iyi aksamlar, giremedim kizla ugrasmaktan.. Güzel haberler var mi?

ayrica kisa bir bilgi paylasmak istiyorum. Melek 4-5 gündür mizildaniyor yada aniden aglama atagina geciyordu. Ebemiz iki güne bir geliyor ve bizi egitmeye devam ediyor. Bu aglama ataklarinin sezeryan olan bebeklerde sik oldugunu, sezeryan sirasinda doktorun degmesiyle boynunda irkilmeden dolayi bir yer degistirme yada tutulma gibi biseyin oldugunu söyledi. Normal dogum olsaydi, cikarken bütün kemikleri birbirine girip yeniden düzelecegi icin bölye bir sorun olmuyormus. Ama sezeryanda cok sik rastlanan bir durummus. Haftaya persembeye doktordan randevu alabildik, ortopedistten. Aklinizda bulunsun, her aglamasi gaz sancisindan degilmis.

birde ilk banyosuna bol miktarda süt katin kizlar. Bebegin yag oranini dengeliyor..

geçmiş olsun canım. ilk banyo ya süt katmak derken nasıl biraz açıklayabilirmisin merak ettim.

ohhh k.v lere iyi yapıyoruz bende üst katımda ama çağırmıycam zaten konuşmuyorumda kudursun dursun kadın 9 aydır gelip bana bakmıyo sahip çıkmıyo dün anası bacısı gelmiş oturmaya benide yukarı çağırttırıyo annenesi teyzesi geldi gelsin enayi miyim de çıkıcam doğum yaklaştı ya belki ben onu hastaneye götürürüm diye umutlanmış olck ki beni aylardır umursamayan k.v yukarı çağırıyo yemezler o fırsatı vermem ona bana yaptıklarını unutmadım sonra geldiler işte sen gelmedin k.v üzüldü agladı dedim ki yemezler ben 3 aydır onunla konuşmuyorum gösteriş yapmasın kimseye beni oyuncak mı sandı da anası bacısı gelmiş diye benle arayı düzeltecegini mi sanıyo çocugumuda öle her dakka sevemezler gircm odaya onlar geldiğinde bacıma yeni yattı rahatsız etmeyin sabaha kadar uyuyamadı de dedirtip almıycm onları yanıma görckler...

Aiseaise canim ama ben iyi niyetli kotuyum:)) Icim temiz:p Dur esimin dedigini diyeyim...onlar iyi saf insanlar dediklerini zaten o amacla hic dememis oluyorlar..bunlar hep iyi niyet..bu iyi niyete karsilik bende de iyi niyet duygulari olusuyor..bakim konusunda bwlediyelere hep guvenmisimdir:)) Kapi gibi oy veriyorum evetimi basiyorum pusulaya; nihayetinde bos da basabilirim amma..kv demi kp rimin gelecegi icin:p oyumu dolu dolu kullaniyorum mahalli secimlerde:)))))

ah canım sen boşver bozma niyetini :) hadi yine iyisin özel hastane işinide hallettin:) ne çekiyo bu kv ve görümcen senden:))

Yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir..ahanda suan kendimo belediye baskani ilan ediyorum secim konusmasi gibi oldu:))

Canim firsat buldukca geriye donuyorum sayfalari okumak icin. Gecmis olsun rabbim sifa versin. Bana bebeginin ve senin ismini yazarsan senin icin bursa emirsultan da dua okutmak istiyorum. Sifa niyetiyle. Insallah mesajimi gorursun
Cumaya kadar haber bekliyorum senden.

Back
X