2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bu kasım anneleri baya cadı gelinlerden oluşuyormuş :)) çok güldürünüz beni
denge bir şekilde bulunuyor hiç üzmeyin kendinizi

benimde kapımı çalan yok, bugün eşime anlattım, söylendi söylendi kaynanama, benim karıma bişey olsa evde kimse yok
sen günlerde geziyon dedi, surat 5 karış, doğumuma 6 gün kaldı hala ütülerimi yapmaya çalışıyorum tek başıma
yemeğimi temizliğimi birde kuduruk kuzum var tabi ona yetişmeye çalış
halin nedir diyen yok :(

Mutsuzmutlu bi superiz ama iste kv deler ise yaramaz;) benimkinin hergun gunu var..evde poposunu koltuguna koyamiyor gezmekten:) hayatimda ne ben nede annem o kadar gezwcek kadar bos vakit sahibi olamadil. Gerci bu rahatlikla 100 yasina kadar yasar o korkutuyor beni:)) gwrci belesiye dusunsun bana ne:)))

Aisecigim hastane isini hallwdwmedim aslinda kafam cok karisik dusunmemeye calisiyorum. Persembe bi ssk ya gidwyimde ona gorw bakicam. Bekleme isi canimi sıkıyor.hayirlisi bakalim

Kizlar saatte bir kasilmam oluyo. Karnimin bi tarafi sertlesiyo adet sancisi gibi bi agri oluyo ama cok siddetli degil.. normalmi bu..bugun hep boyle oldu

Hahay haspam....aynen sende bendensin.. eve gelince kendi kendime cvp veriyorum trip atiyorum onlara.. ama yalnizim deli gibiyim. Sonra elif kendine gel diyorum..:1: 2-3 ay bakar sonra biz bakarizmis..ben bebegimi kimselere vermem desen ya o an. 2 3 aylik bebek annesiz buyur mu? en cok bana ihtiyaci olcak herkesten cok desen ya. ama tik yok diyemiyorz:6:
Orda sen emzirirsin artık diyeceksin ama denmiyo işte. Bide neymiş benden çok hevesliymiş benden çok heyecanlıymış ben bir o dokuz doğuracakmış falan. 9 aydır nerdesin o zaman diyemihorum işte sizi şişiriyorum burda ;-)

Her gören kız sen daha doğurmadın mı? Yahu daha 3 haftam var, herkese açıklama yapmaktan sıkıldım, pıçaklayacağıımmm:1::1: Herkes doğsun da sevelim, kayınvalidem de şimdiden oğluşum oğluşum, yok neymiş yatağını onun odasına koyacakmışım, gece ağlayınca o beni cepten arayacakmış ben uyanıp gidip emzirecekmişim. Ben mi fazla hassaslaştım, fikir mi çok acayip anlamadım:1::1:

Sen normalsin canım da senin kvle benimkini bi tokuşturmak lazım sen emzir annecim de ona çok heveslisin bu heveske sütün de gelir senin de :-D

Mutsuzmutlu bi superiz ama iste kv deler ise yaramaz;) benimkinin hergun gunu var..evde poposunu koltuguna koyamiyor gezmekten:) hayatimda ne ben nede annem o kadar gezwcek kadar bos vakit sahibi olamadil. Gerci bu rahatlikla 100 yasina kadar yasar o korkutuyor beni:)) gwrci belesiye dusunsun bana ne:)))

Aisecigim hastane isini hallwdwmedim aslinda kafam cok karisik dusunmemeye calisiyorum. Persembe bi ssk ya gidwyimde ona gorw bakicam. Bekleme isi canimi sıkıyor.hayirlisi bakalim

Belediye konusuna koptum yalnız :-D hiç bu açıdan düşünmemiştim ben ;-)

U yu ya mı yo ruuuuummm
Burdan uyuyabildiğin kadar uyu bunlar iyi günlerin diyen çok bilmişlere selam olsun..

Oglum karnimda son gecesini yasiyor. Yarindan sonra neler olacak cok merak ediyorum. Hissiz gibiyim ruh gibi. Yarin 1 de ameliyathanede olucam. Spinalde insallah korkmam. Insallah benim bebegim ve butun bebekler sag salim gelirler. Uyuyamiyooorummm bende...

kızlar bişey sorucam, nişanımız geldiyse eğer bu açılma olduğunu gösterir mi... benim az önce bel ağrısı oldu şiddetli ve tuvalete gittiğimde nişanım geldi... yumurta akı gibi kanlı bi akıntı... ben epidural normal doğum istiyorum, açıklık 4 cmi geçerse epidural yaptıramam, sancılarım başlamazsa perşembe gidicem doktora çünkü... sizce açılma olmuş mudur ki...

kızlar bişey sorucam, nişanımız geldiyse eğer bu açılma olduğunu gösterir mi... benim az önce bel ağrısı oldu şiddetli ve tuvalete gittiğimde nişanım geldi... yumurta akı gibi kanlı bi akıntı... ben epidural normal doğum istiyorum, açıklık 4 cmi geçerse epidural yaptıramam, sancılarım başlamazsa perşembe gidicem doktora çünkü... sizce açılma olmuş mudur ki...

bence hemen doktora gıt canım.doktor gorse ıyı olur.

Oglum karnimda son gecesini yasiyor. Yarindan sonra neler olacak cok merak ediyorum. Hissiz gibiyim ruh gibi. Yarin 1 de ameliyathanede olucam. Spinalde insallah korkmam. Insallah benim bebegim ve butun bebekler sag salim gelirler. Uyuyamiyooorummm bende...

Korkmazsın canım bebeğine kavuşmanın heyecanıyla korku falan hissetmezsin bence. Allah yardımcın olsun ssağ salim gelir inş. Oğlun.

Ne yaptin dramasanat gittin mi dra. Bence de git en azindan doguma daha varsa gönderir zaten eve.

gunaydın kızlar :( çok bunaldım ya .. her yanım ağrıyo yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum . sürekli yan yatmaktan yanlarım acıyo :( allah kurtarsın dedikleri gerçekten buymuş . artık bnde kurtulup bebeğimi kucağıma almak istiyorum :50:

U yu ya mı yo ruuuuummm
Burdan uyuyabildiğin kadar uy:72:u bunlar iyi günlerin diyen çok bilmişlere selam olsun..

Ahahh güldürdün beni :)) 7 aylık oldu bebeğim bende senin gibi derdim uyuz olurdum mide bulantısı halsizlik yatsan yatılmıyor dönsen dönülmüyor yeter artık doğsa da rahatlasam dedim.. Doğunca da uyunmuyor kuzum en iyi hali karnındakiymiş :( Allah yardımcın olsun tüm hamilelerin yanında olsun sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah.. Tek söyleyeceğim 40 gün kimseyi kabul etmeyin gece uykusuz kalınıyor gündüz misafir geliyor 4-5 saat çakılıp kalıyorlar çocugu kimsenin yanında emzirmeyin herkes gözünü göğsünüze sokup aaaa süt gelmiyor herhalde vah vah tüh tühh emzir emzir gelir mama verme!! Bilmem kim emzirmiş de... Herkesin söyleyecek bişeyi oluyor süt çok gelmiyorsada bebegi aç bırakmayın 5. Gün süt iyi gelmeye başlıyor sütünüz çocuga yetmiyorsa kaşık biberonlar var 10 cc verin çocuk güçlendikçe memeden çekmeye başlıyor bana herkes müdahale etmeye kalktı.. Kendi annemde dahil.. Hala emziriyorum çok şükür... Hayırlı doğumlar herkesee

bence hemen doktora gıt canım.doktor gorse ıyı olur.

Ne yaptin dramasanat gittin mi dra. Bence de git en azindan doguma daha varsa gönderir zaten eve.

kızlar daha gitmedim doktora, ara ara sancımda geliyor, ayrıca artık akıntım iyice renk değiştirdi, adetin ilk günü gibi hafif pembemsi renk aldı... annemle kahvaltı falan yaptık, evi temizledik, öğleden sonra gidicem doktora...

kızlar daha gitmedim doktora, ara ara sancımda geliyor, ayrıca artık akıntım iyice renk değiştirdi, adetin ilk günü gibi hafif pembemsi renk aldı... annemle kahvaltı falan yaptık, evi temizledik, öğleden sonra gidicem doktora...

Hadi bakalim haberlerini bekliyoruz ama sancin cok yoksa gönderir bence eve. Annemin nisani dogumdan 3- 4 gün önce gelmis mesela.

canım gitsen artık.... allahım sağlıcakla kucağını almaya nasip etsin. ağrın var mı?

Feysten yeni gordum esi yazmis dogum yaptigini.... valla diyodum yaaa yazmadi kesin dogurdu diye : ) 53 cmmis boyu masallah kizina..... rabbim anali babali buyutsun, sende insallah iyisindir geronimosun.. musait olunca yazarsin. Once bi kiznla doya doya hasret gider : )

Ahahh güldürdün beni :)) 7 aylık oldu bebeğim bende senin gibi derdim uyuz olurdum mide bulantısı halsizlik yatsan yatılmıyor dönsen dönülmüyor yeter artık doğsa da rahatlasam dedim.. Doğunca da uyunmuyor kuzum en iyi hali karnındakiymiş :( Allah yardımcın olsun tüm hamilelerin yanında olsun sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah.. Tek söyleyeceğim 40 gün kimseyi kabul etmeyin gece uykusuz kalınıyor gündüz misafir geliyor 4-5 saat çakılıp kalıyorlar çocugu kimsenin yanında emzirmeyin herkes gözünü göğsünüze sokup aaaa süt gelmiyor herhalde vah vah tüh tühh emzir emzir gelir mama verme!! Bilmem kim emzirmiş de... Herkesin söyleyecek bişeyi oluyor süt çok gelmiyorsada bebegi aç bırakmayın 5. Gün süt iyi gelmeye başlıyor sütünüz çocuga yetmiyorsa kaşık biberonlar var 10 cc verin çocuk güçlendikçe memeden çekmeye başlıyor bana herkes müdahale etmeye kalktı.. Kendi annemde dahil.. Hala emziriyorum çok şükür... Hayırlı doğumlar herkesee
Zaten doğumdan sonra uykusuzluk falan değil korktuğum. Her kafadan bir ses çıkacak olması. Biliyorum başıma gelecekleri allah sabır versin hepimize bi de yavrular dağ salim gelsin gerisi teferruat ;-)

Ayyy çok heyecanlı. Bir melek daha geliyor desene;-) bence bugün doğurursun hayırlısıyla inş. Ben olsam duş alır saçımı falan fönler öyle beklerdim. Benimki de haberli gelse de hazorlıksız yakalanmasam ;-) hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım sağ salim gelir inş. Küçüğün ;-)

Feysten yeni gordum esi yazmis dogum yaptigini.... valla diyodum yaaa yazmadi kesin dogurdu diye : ) 53 cmmis boyu masallah kizina..... rabbim anali babali buyutsun, sende insallah iyisindir geronimosun.. musait olunca yazarsin. Once bi kiznla doya doya hasret gider : )

Maşallah kasım girdi patır patır doğuruyo annişler. ;-) inş. İyidir dişini de uunutmuştur bebişi görünce. Allah uzun ömür versin kızına.

Back
X