2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım ya senin hamileliğin ne kadar stresli geçti.bak bebeğinide etkiliyor bunlar.boşver kv.falan doğumunu düşün güzel şeyler düşün.diyorum ama eldede değil biliyorum çok yüz verme sende bi iki surat belki hallolur herşey:))) seninkilerde çok fenaymış ama hiç duymadımda görmedimde böylesini.allah yardımcın olsun sabır versin.

miamoreciim meraba konuşamadık ne zamandır. e bebişler olunca nete girmek çok zorlaştı.benimde sütüm çoook az doyuramamşım sarılık oldu kuzum halada tam geçmedi şimdi ara ara mama vermek zorunda kalıyorum.bide süt için milupanın anne içecekleri var onu içtiğim anda göğsümde bişeyler hissediyorum dahada arttı sütüm onu içince doğum yapıpta sütü az olan anneler için bilgileri olsun.

ayyyy canımm allah klaylık versin sağlıkla sıhhatle inş.

valla canım benim nişan geldiğinde sancım yoktu doktora gittik 2cm açıklık dedi.epidural için 4cm beklicez dedi benim 4cm olmadan sancı bi anda geldi ve açıklıkta bi anda oldu bence sen ihmal etme hemen git eğer epidural istiyorsan.ha şunu da söyliyeyim epiduralsiz normal doğum yaptığım için çok memnunum ben iyiki epidural olmamış diyorum.:))

evetttt, bebisler bütün zamani aliyor valla. uyudumu motor takip isleri bitiryorumm. hergün makine camasir, birde ben hala altini actigim an yeni bezi koyuyoyrum sipa bir daha cis yapiyor. Rabbim saglik versin.

canim benim benimkide sarilik olmustu, ebe bol besle dedi. ben yeni dogan icin Pre mamalardan kullaniyorum. ama ilk önce meme veriyorum, tabii doymuyor mama hazirliyorum. Birde sorunumuz meme alir almaz uyuyuyor icmiyor kereta. Ben herbisey iciyorum sütüm bu kadarmis demek ki. Ebe de öyle dedi seninki bu kadar dedi. Tamamen kesilmesinde…Maasalllah normal dogum yapanlar cok sansli, vücut herseyi ona göre ayarliyor. Ben sezeryandan beri toparlanamadim. Vücudum d bir türlü moda giremedi. Hayirlisi olsun artik…Bir de sarilik icin günde yarim saat günes görsün vücudu cabuk atlatir, birde yarim saat temiz havaya cikar.. Benimki gecti gitti maasallah

Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım:18:

korkacak, endise edicek bir sey yok yavrucumm. Dünya var oldugundan beri anneler dogum yapiyor. Ilk önce böyle düsün.

Acilman olmasi icin, sik sik sicak dus al, uzun yürüyüsler yap ama yalniz basina degil. Inip cikabildigin kadar merdicen in cik. Tüm bunlara ragmen acilman olmadiysa, olmasi gereken neyse onu uygular doktorlar. Suni sanci da sanci iste, sanci olmadan acilma olmuyor. Azicik dayanacaksin sanciya...

Teyzoşları selaamm hepinize. eve şimdi geldik, bugün kontroller vardır bizim yine. Nst 'ye girdik, sancımız vardı biraz. sonra doktor amcaya gittik. ultrason ile baktı herşey gayet yolunda dedi. sancı için birşey söylemedi. Hani günlerdir söylüyordum ya alttan muayene edecek diye. ETMEDİ! :) neden bilmiyorum sormakta işime gelmedi açıkcası :)
Neticede oğluşum doğum kanalına kafasını sokmuş. aşağımda kedi yavrusu var ve tırmıklıyor gibi diye anlatıp duruyordum ya sizlere demek doğruymuş :) yerleşmiş artık bekliyoruz dedi doktor ama bizimki yerinden memnun herhalde. Bu arada kilosu 3430gr olmuş.
Bizden haberler böyle. paşamın keyfi bilir.
Sizden ne var ne yok görüşmeyeli? sezaryen? doğum? sancı? nişan vs? var mı? :) öptüm hepinizi.

canim benim maaasalllah hersey yolundaymis. Alttan bakmamasinin nedeni hem sorun olmamasi hemde dogumu tetiklememek. Normaline birakmak istemis..Sende hayirlisiyla bekle:)

Yeni geldim canim.. ama sadece nstye girdim..ultrasnda bakmadi doktor gecen hafta girmistim ultrasona sanirim o yuzden.. haftaya tekrar giricem nstye..ondan sonraki haftada cati muayenem yapilcakmis sona yaklasiyoruz anlicaniz :)

artik ultrason ile bakmaz. zaten görülmüyor. sadece kafa ve omuz ölcümü yapiyorlar. Hem daha vakit var cati muayenesi icin. Cok sükür vaktini bekle artik.

Kizlar süt sagma makinasindan konu acilmisken bir sorayim sizce manuel mi elektriklimi önerirsiniz.
Ben aventin elektrikli olanindan düsünüyordum ama tam karar veremedim.

Dünürümm doktorun recete yazsin. Elektrirkliyi eczaneden parasiz aliyorsun. Krankenkasse ödüyor. Sakin unutma, ben bilmiyordum para ile manuel aldim.

Evettt yol arkadaşlarım upuzunnnn bir yolculuk stres , sıkıntı huzur , huzursuz edenler o bu şu derken bir çoğunuz evladını kokladı kucakladı sıra geldi bize....Yarın Allahın izniyle hayalimiz gerçek olucak Umudumu kucağıma alıcam işallah benden ve oğlumdan dualarınızı :43:esirgemeyin .

slm kızlar bizde bugun kontrolden geldik sadece ultrasonla suyumuza bakıldı ne nst nede muayene yapılmadı haftaya tekrar çağırdı inş haftaya kadar doğururumda kontrole gitmeye gerek kalmaz

Yeni geldim canim.. ama sadece nstye girdim..ultrasnda bakmadi doktor gecen hafta girmistim ultrasona sanirim o yuzden.. haftaya tekrar giricem nstye..ondan sonraki haftada cati muayenem yapilcakmis sona yaklasiyoruz anlicaniz :)

hım hadi hayırlısı canım . benimde daha yapılmadı çatı muayenesi ne zaman yapar bilmiyorum. pazartesi kontrol var yine. son 2 gündür ara ara sancılarım oluyo korkuya kapılıyorum. panik yapıyorum hemen . çünkü yanlızım annem uzakta. :43::43::43::43:

hım hadi hayırlısı canım . benimde daha yapılmadı çatı muayenesi ne zaman yapar bilmiyorum. pazartesi kontrol var yine. son 2 gündür ara ara sancılarım oluyo korkuya kapılıyorum. panik yapıyorum hemen . çünkü yanlızım annem uzakta. :43::43::43::43:

Benim de yapilmadi cati muayenem. Benim de yarin kontrolum var :) panik yapma dogum ani elbet gelecek hepimiz yasiyacagiz o ani benim de annem gelmedi daha bisey olmaz hatta o an annem yanimda olsa daha cok duygusal olurun diye dusunuyorum. Ben okulun ilk gunu de annemi istememistim zaten seni gorunce icimden sglamak gelio bekleme sen demistim :)

Teyzoşları selaamm hepinize. eve şimdi geldik, bugün kontroller vardır bizim yine. Nst 'ye girdik, sancımız vardı biraz. sonra doktor amcaya gittik. ultrason ile baktı herşey gayet yolunda dedi. sancı için birşey söylemedi. Hani günlerdir söylüyordum ya alttan muayene edecek diye. ETMEDİ! :) neden bilmiyorum sormakta işime gelmedi açıkcası :)
Neticede oğluşum doğum kanalına kafasını sokmuş. aşağımda kedi yavrusu var ve tırmıklıyor gibi diye anlatıp duruyordum ya sizlere demek doğruymuş :) yerleşmiş artık bekliyoruz dedi doktor ama bizimki yerinden memnun herhalde. Bu arada kilosu 3430gr olmuş.
Bizden haberler böyle. paşamın keyfi bilir.
Sizden ne var ne yok görüşmeyeli? sezaryen? doğum? sancı? nişan vs? var mı? :) öptüm hepinizi.

oo hadi hayırlısı artık an meslesi seninki de :52::52: bebişin baş çevresine göre çatı muayenesi yapıyrlar veya yapmıyorlar. gerek duyarlarsa. bende ufak ufak sancılar var heyecan sardı bugünde bitti kaldı 22 gün ayyy korkunç :18::18:

Evettt yol arkadaşlarım upuzunnnn bir yolculuk stres , sıkıntı huzur , huzursuz edenler o bu şu derken bir çoğunuz evladını kokladı kucakladı sıra geldi bize....Yarın Allahın izniyle hayalimiz gerçek olucak Umudumu kucağıma alıcam işallah benden ve oğlumdan dualarınızı :43:esirgemeyin .

hadi bakalım şekerim. hakkınızda hayırlısı. dua edicem. sağlıkla kucağına al inş. haberlerini bekliyoruz.
sevgiler

Canlarımmm nolur yardım edin bana bilgilerinize ihtiyacım var 39 haftalık hamıleyım tahmini dogum 10 kasım görünüyor kontrolden geldim bugün doktorum pazar gününe kadar bekleyelim sancının gelmesini dedi ebeler bi baksın açılman varmı diye dedi ebe kontrol etti hiç açılmam yok doktorumda pazar gününe kadar sancın gelmezse pazartesi gel ya suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan dedi suni sancının çok zor olduğunu duydum bilgilendirirmisiniz beni napmalıyım:18:

daha zamanın var neden bu suni sancı için acele ediyorlar anlamıyorum sanki çok kolay bişey . geçende arkadaşımın 2 günü geçti sancıları vardı ama düzensiz kıza 12 saat suni sancı vermişler defalarca alttan muayene etmişler bakmışlarki doğum başlamıyo eve göndermişler :50:

Benim de yapilmadi cati muayenem. Benim de yarin kontrolum var :) panik yapma dogum ani elbet gelecek hepimiz yasiyacagiz o ani benim de annem gelmedi daha bisey olmaz hatta o an annem yanimda olsa daha cok duygusal olurun diye dusunuyorum. Ben okulun ilk gunu de annemi istememistim zaten seni gorunce icimden sglamak gelio bekleme sen demistim :)

:9: yok ben dayanamam bu ayrı ne okula benziyor ne başka bişeye eşim ne kadar yardım edebilrki hastanede insan yardımcı olacak birine ihtyaç duyuyo anneme doğum başlayınca tlf edicem işyerini emanet edip bilet alacak ve 7 saat yol sürecek te gelcek. bide tecrübe yokya yetişemezse elim ayağım birbirine dolanır bebeği susturamazsam strese girerim çaresiz kalırım :43::43: neyse bakalım inşallah allah yardımcım olur en azınddan açılmamı erken farkedersem annemi, 2 gün evvelden çağırırım

sen ben bide gizliozne bekliyoruz :) :)

bende bekliyorum ki..kızlar yarın randevum var..öğlede sonrayı bulur gelmem..doğum yapmakla uzaktan yakından alakam yok:) off off çok dertliyimm..bugünde yürüyüşe çıktım....bakalım yarın ne olacak.... gerçi tahmin edebiliyorum; haftaya kadar beklememi söyleyip suni sancı verecek:S:14::14::14::14:

oo hadi hayırlısı artık an meslesi seninki de :52::52: bebişin baş çevresine göre çatı muayenesi yapıyrlar veya yapmıyorlar. gerek duyarlarsa. bende ufak ufak sancılar var heyecan sardı bugünde bitti kaldı 22 gün ayyy korkunç :18::18:

aayy hadi bakalım sıra bize ne zaman gelecek acaba? benim muayene ye gerek duymadı demekki :)
ooofff az kaldı yaaa. beklemek ne zormuş..:18:

Back
X