2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende bekliyorum ki..kızlar yarın randevum var..öğlede sonrayı bulur gelmem..doğum yapmakla uzaktan yakından alakam yok:) off off çok dertliyimm..bugünde yürüyüşe çıktım....bakalım yarın ne olacak.... gerçi tahmin edebiliyorum; haftaya kadar beklememi söyleyip suni sancı verecek:S:14::14::14::14:

Anaaa doğru kız :) sende daha bekliyon :) varmışız gene doğurmayan :) ben kimseyi göremeyince herkes doğurdu sanıyorum :)
evet yaa bi umut gidiyoruz herşey normal haftaya gel diyo :) yine git gel git gel :)
Bana da salı tekrar gel dedi :)

korkacak, endise edicek bir sey yok yavrucumm. Dünya var oldugundan beri anneler dogum yapiyor. Ilk önce böyle düsün.

Acilman olmasi icin, sik sik sicak dus al, uzun yürüyüsler yap ama yalniz basina degil. Inip cikabildigin kadar merdicen in cik. Tüm bunlara ragmen acilman olmadiysa, olmasi gereken neyse onu uygular doktorlar. Suni sanci da sanci iste, sanci olmadan acilma olmuyor. Azicik dayanacaksin sanciya...

Bitanem tavsiyelerini deneyeceğim inşallah normal doğum olur hayırlısı Allahtan :16:

daha zamanın var neden bu suni sancı için acele ediyorlar anlamıyorum sanki çok kolay bişey . geçende arkadaşımın 2 günü geçti sancıları vardı ama düzensiz kıza 12 saat suni sancı vermişler defalarca alttan muayene etmişler bakmışlarki doğum başlamıyo eve göndermişler :50:

Canım bende bundan korkuyorum işte ebe bugün açılmam varmı diye baktı zordu gerçekten çatı muayenesinde böyle canım yanmadı sunı sancı alıp boşa sancı çekmekten korkuyorum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi :16:

adaşım ikimizinde kontrol vardı bugün :)
ikimiz kaldık herhalde doğurmayan :)

Teyzoşları selaamm hepinize. eve şimdi geldik, bugün kontroller vardır bizim yine. Nst 'ye girdik, sancımız vardı biraz. sonra doktor amcaya gittik. ultrason ile baktı herşey gayet yolunda dedi. sancı için birşey söylemedi. Hani günlerdir söylüyordum ya alttan muayene edecek diye. ETMEDİ! :) neden bilmiyorum sormakta işime gelmedi açıkcası :)
Neticede oğluşum doğum kanalına kafasını sokmuş. aşağımda kedi yavrusu var ve tırmıklıyor gibi diye anlatıp duruyordum ya sizlere demek doğruymuş :) yerleşmiş artık bekliyoruz dedi doktor ama bizimki yerinden memnun herhalde. Bu arada kilosu 3430gr olmuş.
Bizden haberler böyle. paşamın keyfi bilir.
Sizden ne var ne yok görüşmeyeli? sezaryen? doğum? sancı? nişan vs? var mı? :) öptüm hepinizi.
Elifim BEN HEPINIZDEn sonra dogurcam.. 37 haftalik gozukuyo suanda. 2 hafta onden gidiyodu 1 haftaya dusmus bu.. ben anlamadjm zaten hala cozemedim olayi :)) bi ilerden bi geriden... 2 hafta sonra cati muaye esi yapilcakmis.. doktorum oyle soyledi.. haftaya tekrar nstye cagirdi.. masallah ogluna... ozeldeki ebeyle konustum nstde.. gecen hafta 2500 u gecmisti kilosu dedim. Daha 3 haftan var 4 u bulur dedi normale hazirlama kendini zor olur sezeryan olabilir dedi canim sikildi biraz:50:
artik ultrason ile bakmaz. zaten görülmüyor. sadece kafa ve omuz ölcümü yapiyorlar. Hem daha vakit var cati muayenesi icin. Cok sükür vaktini bekle artik.
Evet canim.. haftaya tekrar nst var ondan sonraki hafta cati muayenesi olcakmis.. gecen hafta ultrasona girdim ya doktorjm sokmadi bu hafta sanirim ondan...:49:

Anaaa doğru kız :) sende daha bekliyon :) varmışız gene doğurmayan :) ben kimseyi göremeyince herkes doğurdu sanıyorum :)
evet yaa bi umut gidiyoruz herşey normal haftaya gel diyo :) yine git gel git gel :)
Bana da salı tekrar gel dedi :)

tabisi bende varım:) yarın 40+1 olacak..hey Maşallah diyorum kendime..bak annem şimdi geldi ne diyor..hamilelikte manda yyoğurdu canım istemişti:)) neyse yedim annemde manda yoğurdu sütü yiyen mandalar gibi 10 ay da doğururmuş dedi...:))) güleyimmiofff kızayım mı bilemedim:) herkes soruyor yahu....deliricemmmmm.....yarın da bi atraksiyon olmazsa haftaya kalacak..benim için zor günler geliyor demektir...hayırlısı diyorum hep....

hım hadi hayırlısı canım . benimde daha yapılmadı çatı muayenesi ne zaman yapar bilmiyorum. pazartesi kontrol var yine. son 2 gündür ara ara sancılarım oluyo korkuya kapılıyorum. panik yapıyorum hemen . çünkü yanlızım annem uzakta. :43::43::43::43:

Benimde oluyo ara ara sancilarim.. ama hafif agrilar giriyor tedirgin oluyorum.. ben en azindan yalniz degilim kv var iyi kotu.. gerci o benden panik.... esimin is yeri eve 1 saat.. Allah yardimcimiz olsun.. zaten birden dogurmayiz ya. Ilk olacagi icin 10 12 saati bulurmus acilma evresi vs.,, sen yeterki panik yapma.. cati muayenesi 38 haftayi gecince yapiliyomus doktorum oyle soyledi :49:

Kizlar esim yazmisti feysten bu sabah 5.50de normal dogumla dogum yaptim. Internetim yok firsat bulunca yazacagim.

bugün doktor kontorolüm wardı çatı muayeneside oldum. korkulcak bişi diilmiş çatı muayenesi bu arada. normal doğum yapabiliceğimi söledi doktorum Allaha şükür bi sorun çıkmazsa şuanda normal doğum yapıcam gibi gözüküyor. Geçen hafta ki kontrolümde doktorum bebeğin doğum kanalına başını yerleştirdiğini sölemişti ama cadı kızım bu hafta nedense çıkmış :( yüzünü gözünü görebildik ona sewindim ama inşAllah tekrar başını yerleştirir kanala . şuan için beklemeye dewam edicez. bol yürüyüş yapmamı istedi doğum kanalına rahat yerleşebilmesi için biraz moralim bozuldu ama napalım Rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz.

adaşım ikimizinde kontrol vardı bugün :)
ikimiz kaldık herhalde doğurmayan :)
Ben de varım kızlar daha 38 bugün bitti. Haftaya çatı muayenssi yapılcak idrarda enfeksiyon çıktı dün şekerli su gibi bişey yazmıştı tek kullanımlık inş. Geçmiştir.

Kizlar esim yazmisti feysten bu sabah 5.50de normal dogumla dogum yaptim. Internetim yok firsat bulunca yazacagim.
Gözün aydın canım. Allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna.

Annecikler selam ...
Gerenimos canim cok seviñdim istedigin gibi olmus .. Rabbim anali babali büyütsün ..

Özlmalpr sende kavusmusundur insallah minigine canim ... Iyi haberlerini bekliyoruz..

Kadikoyden hala bir haber cikmadi demi ya merak ediyorum ??????

Belim cok agriyor kizlar ...onn disinda misafirim vardi bugun bakamadim cok ...
Kuzum06 yerim senin kizini oamuk gibi masallah masallah ..

Miamore taze annecik seninde minigini öperim ...

Tubaa günlerimiz birgün arayla canim neden acele eduyor senin doktor ..
Benim 11 inde randevum var sonra kesin 19 unda verur bir randevudaga ...
Ozamanda dogmazsa 29 u gel der diye düsünüyorum ..

Elifezgy canim benidetirmaliyor kedi tirnakli :))) yolda yütütken batma hissediyorum igne gibi ...
Birde dogurmayanlarda bende varim :)))

Benimde oluyo ara ara sancilarim.. ama hafif agrilar giriyor tedirgin oluyorum.. ben en azindan yalniz degilim kv var iyi kotu.. gerci o benden panik.... esimin is yeri eve 1 saat.. Allah yardimcimiz olsun.. zaten birden dogurmayiz ya. Ilk olacagi icin 10 12 saati bulurmus acilma evresi vs.,, sen yeterki panik yapma.. cati muayenesi 38 haftayi gecince yapiliyomus doktorum oyle soyledi :49:

hımm ilk olduğu için geç açılması avantaj gibi zaman kazanmış olurum :)) zaten bu ufak sancılarda bi alıştırma görevi görüyo sakinleşmeye korkuları yenmeye bir sebep :32:

Canım bende bundan korkuyorum işte ebe bugün açılmam varmı diye baktı zordu gerçekten çatı muayenesinde böyle canım yanmadı sunı sancı alıp boşa sancı çekmekten korkuyorum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi :16:

canım yaa sen yinede gitme çağırdıkları zaman biraz bekle :13:özel sebepler yoksa çünkü daha süren var

kızlar meraba.ya bu lohusalık döneminde sıkıntı yasayan varmı.bugun ılk defa bh ağlama ıstegı.psıkolojik olarak okadar kotu hıssettımkı kendimi.oturup agladım.cocuguma bakabılecegımmı.napcm falan.bı buhranlardaym.lohusada normalmıkı bunlar.

İyi aksamlar arkadaslar, ben pek aktif degilim burda ama benim de yarin kontrolum var gece gunduz kizim gelsin diye bekliyorum sanirim keyfi yerinde gecen cuma dr a gittim tik yoktu cok heyecanliyim bakalim dr yarin ne diyecek ben de dua bekliyorum sizlerden tabi ki benim de dualarim sizlerle...

geronimo_s gözün aydın canım Allah sağlıklı,huzurlu mutlu bir ömür versin ailenize...darısı bize inşallah.

Ben de varım kızlar daha 38 bugün bitti. Haftaya çatı muayenssi yapılcak idrarda enfeksiyon çıktı dün şekerli su gibi bişey yazmıştı tek kullanımlık inş. Geçmiştir.
.

aynen bende manurol kullandım pazartesi gece temizleniyo tekrarlıyo suda içiyorum :18: neyseki az kaldı

Fidocugum normalmis arkadaslarim hep uyariyor beni....aman dikkat diye..icinden aglamak geliyorsa agla canim. Gulmek kadar dogal bence... bol bol dua et. Alah içine ferahlik versin...sen asil beni gor kiz dogumdan sonra lohusa depresyonunun dibine vururum artik:) herkeai picaklayasim var zaten....o zaman gelince zaman icraat zamani olacak;)

Back
X