2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sağol canım. ablam 2 gün kalabildi sadece onunda çocukları var okula giden. insan böyle zamanda anlıyo ne kadar değer verildiğini. zaten annem hep ilgisiz bütün kızlarına karşı. valla çok kırgınım. şugünleri bi atlatsan allahın izniyle.

Canim benim deger vermediklerinden degil kendileri ne gordulerse oyle davraniyorlar bize zamana ayak uyduramiyorlar iste. Atlatirsin cnm benim bugünlerde yasadiklarin oyle guzel tecrube olacakki sana. Ayrica bundan sonra kendine guvenin de cok artacak öyle düşün öyle hisset. Hersey cok güzel olacak ;)

Kızlar biraz mahrem olucak ama bişey sorucam size. Bu dönemde ilişkiye giren var mı aranızda ben tedirgin oluyodum bayadır yaklaştırmıyodum eşimi yanıma. Ama bugün şeytana uyduk :-) ilişkiden sonra da wcye gittiğimde foşş diye bi akıntı oldu hiç idrar yapıuor hissi değildi ayırt edemedim. Rengi idrardan açıktı ama sanki. Bebişin hareketleri normal. Nişan kanama falan yok ama o gelen akıntı su olabilir mi sizce?

aminyon sıvısının kendine öz kokusu olurmus cnm tatlımsı sekerli su gibi bi koku..
idrar amonyak gıbı kskin ve rahatsız edıcı kokarmıs hatta ilaç kullanıyosan ılacında kokusu sinermiş..
suan bakma ihtimalın varmı kokusuna rengine fln .

onca sene çocuk istemiş düşükler yaşamış biri olarak lohusa sendromu yaşamam bebeğimi kucağıma alayım dünyalar benim olur sanıyordum. lohusa sendromu daha hastanede başladı bende. ablamın biri bana bakıyodu(5 ablam var) hast.de iki gece kaldık. doğumum normal olsun istemişdim elimde değildi işte benim yaramazın kalp atımı düşünce acil sezeryan oldum. eve gelince iki gün ağlama krizine girdim. yanlızlık çok kötü bişeymiş. insan bu dönemde hissediyor. annem de kaynanamda gelmedi doğuma. anem halada gelmedi. kv dün geldi köyden evlerimiz uzak daha yanıma teşkif etmediler. sanki ben her sene doğuruyorum. nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. anneme geçen lafı koydum. kv gelmedi mi hala dedi. bende bu saatten sonra gelsede farketmez gelmesede dedim. banada mı diyosun dedi evet dedim. hiçbir işi yok köyde kıçının rahatlığı için gelmiyo. dertleşmek içimi dökmek istedim. yanlızlık en kötü şeymiş bu dönemde yanında annesi kv si olanlar kıymetini bilin.eşim işten gelsin diye bekliyorum bütün gün sırf bir ses bir yüz görmek için.

canım benim ya. çok kötü olmuş sanki 5 çocuk doğurmuşsun gibi bu ne ilgisizlik gerçekten.
boş ver sen onları bebeğin bundan sonra yol arkadaşın olacak senin. onlarında zor günleri olursa kendini mecbur hissetmezsin en azından

Kızlar biraz mahrem olucak ama bişey sorucam size. Bu dönemde ilişkiye giren var mı aranızda ben tedirgin oluyodum bayadır yaklaştırmıyodum eşimi yanıma. Ama bugün şeytana uyduk :-) ilişkiden sonra da wcye gittiğimde foşş diye bi akıntı oldu hiç idrar yapıuor hissi değildi ayırt edemedim. Rengi idrardan açıktı ama sanki. Bebişin hareketleri normal. Nişan kanama falan yok ama o gelen akıntı su olabilir mi sizce?

artık 39. haftadasın ilişki doğumu tetiklese de sorun olmaz heralde. bu arada bebeğin hareketlerini takip et. olan olmuş artık dimi:)

Canim benim deger vermediklerinden degil kendileri ne gordulerse oyle davraniyorlar bize zamana ayak uyduramiyorlar iste. Atlatirsin cnm benim bugünlerde yasadiklarin oyle guzel tecrube olacakki sana. Ayrica bundan sonra kendine guvenin de cok artacak öyle düşün öyle hisset. Hersey cok güzel olacak ;)
inşallah canımm inşallah herşey daha güzel olacak. Rabbim başka sıkıntı vermesin bugünlerinede şükür.
canım benim ya. çok kötü olmuş sanki 5 çocuk doğurmuşsun gibi bu ne ilgisizlik gerçekten.
boş ver sen onları bebeğin bundan sonra yol arkadaşın olacak senin. onlarında zor günleri olursa kendini mecbur hissetmezsin en azından

valla bende öyle diyorum sanki 5. doğumum bıktılar benden. bide annem köyde herkese kızın doğumuna istanbula gideceğim diyormuş. ee doğurdum nerdesin. gelecekmiş yılbaşına. valla gelmesede olur. şuanki hislerimle öyle diyorum. sonra sinirim geçer biliyorum. aynen kv gelsin onada lafı oturtcam.:47:

aminyon sıvısının kendine öz kokusu olurmus cnm tatlımsı sekerli su gibi bi koku..
idrar amonyak gıbı kskin ve rahatsız edıcı kokarmıs hatta ilaç kullanıyosan ılacında kokusu sinermiş..
suan bakma ihtimalın varmı kokusuna rengine fln .
Valla canım tuvalete aktı gitti ama idrar gibi değildi sanki ne bileyim insan hissetmez mi idrar yaptığında? Hiçbişey hissetmedim sadece foşş diye bi şırıltı.. 1 çay bardağı kadar falandı ama heralde öyle çok değildi. Bişiy olmaz dimi suysa da o kadardan?

sağol canım. ablam 2 gün kalabildi sadece onunda çocukları var okula giden. insan böyle zamanda anlıyo ne kadar değer verildiğini. zaten annem hep ilgisiz bütün kızlarına karşı. valla çok kırgınım. şugünleri bi atlatsan allahın izniyle.
Çok ayıp etmişler gerçekten. Bu dönem yalnız bırakacak dönem mi? Allah sabır ve kolaylık versin sana canım bebeğine de sağlıklı uzun ömür. Üzme kendini allah kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş kuluna. Çok şükür eşin yanında sen de kime ne kadar değer vereceğini öğrenmiş olursun ona göre davranırsın.

Valla canım tuvalete aktı gitti ama idrar gibi değildi sanki ne bileyim insan hissetmez mi idrar yaptığında? Hiçbişey hissetmedim sadece foşş diye bi şırıltı.. 1 çay bardağı kadar falandı ama heralde öyle çok değildi. Bişiy olmaz dimi suysa da o kadardan?
.

Cnm ben son haftalarda iliskiye girmek dogumu baslatir diye biliyorum ama su da o kadar az bisi degildir heralde.

artık 39. haftadasın ilişki doğumu tetiklese de sorun olmaz heralde. bu arada bebeğin hareketlerini takip et. olan olmuş artık dimi:)

Haklısın canım da eğer suysa gelen ve sancı olmazsa bebek aıkıntıya girer de farketmezsem diye endişelendim yoksa başımızın üstünde yeri var prensesin ;-)

Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum

Çok ayıp etmişler gerçekten. Bu dönem yalnız bırakacak dönem mi? Allah sabır ve kolaylık versin sana canım bebeğine de sağlıklı uzun ömür. Üzme kendini allah kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş kuluna. Çok şükür eşin yanında sen de kime ne kadar değer vereceğini öğrenmiş olursun ona göre davranırsın.

sağol canım. bugünlerde biraz daha düzeldim. ilk hafta çok kötüydüm. 40 yaşınada gelsek anne babaya ihtiyaçımız var. amin canım. sende bi avazda kurtulursun inşallah. senin suyun gelmiş olabilir. yarın fazla vakit kaybetmeden dr git. bebeğin susuz kalması sakıncalı.

selam kızlar .
eleviti geçen hafta bende bıraktım dktrum bırakabilirsin dedi.
aişecim ç ok geçmiş olsun ya az kaldı ama inşallah diş ağrın uzun sürmez. sen yinede karbonatlı ve tuzlu suyla ağzını çalkala belki faydası olur.
fido canım sıkma canını sadece kuzuna odaklan arada dışarıya çık hava al.
yarın benim kntrolüm var geçen hafta bebek kanala inmemişti bakalım yarın ne söyleyecek dktr. bide çatı muayenesini olmuştum acaba yarında alttan kntrol edermi ki. ya inşallah herşey yolundadır. çok tedirginim.

canım allahu teala razı olsun şuan hafifledi şimdide adet sancısı gibi sancı başladı:(yaptım canım tuzlu su karanfil ağrı kesici antibiyotik ama daha yeni geçti elhamdülillah.

Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum

Bak gordun mu bos yere üzdün kendini bosyere göz yasi döktün Allahin izniyle hersey yolunda gidecek. Sen yeter ki olumlu düşün güçlü ol annesi.

ne güzel bi haberr çok şükürr. valla kendi yavrum gibi görüyorum her bebeği. inşallah o dedğin sonuçlarda iyi çıkarrrrrr:nazar:

canım yaa hemde nasıl bi dün rahattım bugün yine oldu elhamdülillah şimdi iyi biraz daha. canım allahu teala razı olsun.

sewindim cnm iyi olmana :) bi yerinin ağrısı geçio başka bi yerin başlıo hamilelikde. Allah şükürler olsun yinede ama zor işmiş hamilelik. annelerimizin kıymetini bilmek lazım walla. iki gündür kabızlıkdan dertliyim bende. Rabbim sağlıkla ewlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin cnm ya.

sewindim cnm iyi olmana :) bi yerinin ağrısı geçio başka bi yerin başlıo hamilelikde. Allah şükürler olsun yinede ama zor işmiş hamilelik. annelerimizin kıymetini bilmek lazım walla. iki gündür kabızlıkdan dertliyim bende. Rabbim sağlıkla ewlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin cnm ya.

yaa geçekten öyle ilk 5-6 ay kusmaktan mahvoldum. 2 ay rahatladım şimdide diş sancı:( neyse gene elhamdülillah her halimize.
canım şimdide ara ara kasılmam ve sancım oluyo. ama başka belirti yok korkuyomda eşimde işte.

Selamlar ...

Ozlmalpr canm masallah masallah tam bir tosuncuk dogurmusun .. Tombis orhan gazi ile musmutlu günler diliyorum , insallah sütünde gelir hemen ..

Hand üzülme canim artik snde bir annesin yavrusunla herseyin üstesindn gelirsin ...

Fidocigum birazdaha sabir canim , insan hayati hep adapte olmakla geciyor birseylere , annelik icten geliyor , ben inanyorum senin herseyi cok iyi yapabildigine .. Ilk zananlar biraz zor oluyor ama zananla hersey daga iyi oluyor güzelim ..

Hilal19 canim senin yazmani bekluyordum , bu nesajina sevindim güclü mekegini öperim kocaman , hicbirzaman karamsarliga kapilma annesi , bak doktorda söylemis , srnn mngin cok ama cok güclü ...

Filiz 86 bendn kizlara selam söyle eski kasim annelerine :)..ben seni kasim basi dogurursun saniyordum canim , demek senn minik kizda aceleci degilmis .. Biz iyiyiz sükür .. Insallah sendede hersey yolundadir ...

Aiseaise sanada gecmis olsun ...

Pazartesi sevmez ve kadikoy meraktayiz kizlar yazarsiniz insallah en kisa zananda ...

Sogansuyu riskli birsey degil canim senin yaptigin :)
Zatn ebeler son dönem öneriyirlar bile :).. Su olabilir ama yarin doktora glrün derin canim ...

Kizlar iknci kez anne olacagim ne nisan biliyorum ne du olayini ... Artik birsey gelsin ustiyorum yaa gercekten beklemek cok zor ..
Ilkindeki gibi yine günüm gecer suni sanci verirler fikti var beynimde ..

Eses50 tebrik ederim canim sizide rabbim saglik sihat güzel ömür versin ..

Unuttugum varsa kusura bakmayin anca toparladim :)

onca sene çocuk istemiş düşükler yaşamış biri olarak lohusa sendromu yaşamam bebeğimi kucağıma alayım dünyalar benim olur sanıyordum. lohusa sendromu daha hastanede başladı bende. ablamın biri bana bakıyodu(5 ablam var) hast.de iki gece kaldık. doğumum normal olsun istemişdim elimde değildi işte benim yaramazın kalp atımı düşünce acil sezeryan oldum. eve gelince iki gün ağlama krizine girdim. yanlızlık çok kötü bişeymiş. insan bu dönemde hissediyor. annem de kaynanamda gelmedi doğuma. anem halada gelmedi. kv dün geldi köyden evlerimiz uzak daha yanıma teşkif etmediler. sanki ben her sene doğuruyorum. nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. anneme geçen lafı koydum. kv gelmedi mi hala dedi. bende bu saatten sonra gelsede farketmez gelmesede dedim. banada mı diyosun dedi evet dedim. hiçbir işi yok köyde kıçının rahatlığı için gelmiyo. dertleşmek içimi dökmek istedim. yanlızlık en kötü şeymiş bu dönemde yanında annesi kv si olanlar kıymetini bilin.eşim işten gelsin diye bekliyorum bütün gün sırf bir ses bir yüz görmek için.

Canim Allah sabir güc versin bu günler de gececek nasilsa

Back
X