- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
Günaydin ..
Elifezgy canm gece br bakqyim doguran sancilanan varmi diye yazini okudum cok heycanlandim ..
Belki dogumun gerceklesmistir , rabbim yardimcin olsun en kolay yoldan kavusursun insallah minigine ..
Dualarim seninle ..
Marriposa gözün aydin canim , rabbim anali babali büyütsün , saglik sihat versin minik kzucuguna ..
Sende kavustun ne güzel ..
Artik o kadar az ksi kaldikki , insallah bizlerde sag salim kavusuruz yavrularimiza
Kuzum06 ne güzel imrendim ya.. Rabbim hep saglik sihat versin güzel kizina ..
Benim icinde aklina geldikce dua et kuzumda sag salim kavusayim bebegime ..
Neharcim insallah birgün katilabilirim bende araniza :)
Burcagin miniklerinn iyi olmasinada cok sevindim .. Demek erken erken gelen miniklerimiz oldu .. Rabbim hepsine saglik sihat versin ..
..
Elifezgy canm gece br bakqyim doguran sancilanan varmi diye yazini okudum cok heycanlandim ..
Belki dogumun gerceklesmistir , rabbim yardimcin olsun en kolay yoldan kavusursun insallah minigine ..
Dualarim seninle ..
Marriposa gözün aydin canim , rabbim anali babali büyütsün , saglik sihat versin minik kzucuguna ..
Sende kavustun ne güzel ..
Artik o kadar az ksi kaldikki , insallah bizlerde sag salim kavusuruz yavrularimiza
Kuzum06 ne güzel imrendim ya.. Rabbim hep saglik sihat versin güzel kizina ..
Benim icinde aklina geldikce dua et kuzumda sag salim kavusayim bebegime ..
Neharcim insallah birgün katilabilirim bende araniza :)
Burcagin miniklerinn iyi olmasinada cok sevindim .. Demek erken erken gelen miniklerimiz oldu .. Rabbim hepsine saglik sihat versin ..
..