Benimde yarin kontrolum var keske banada acilmisin deseler :))
Vher wc ye gittigimde bir umutla godiyorum belki nisan grlmistir diye veya otururken suyum gelsin istiyorum , cokmu sey istiyorum :)
Aynı durumdayız canım her wc yeni bir umut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vher wc ye gittigimde bir umutla godiyorum belki nisan grlmistir diye veya otururken suyum gelsin istiyorum , cokmu sey istiyorum :)
Aynen ben de senin gibiyim :) Bir de taşınmaya kalkıştık bu halde. Allahım inşaallah oğlum beni üzmez bir kaç gün daha sabreder :)
merhabala,aranıza yeni katıldım Bugun kontroldeydim 36+1 olduk kilosu 2700 boy 49 ilk bebeğim heyecanla bekliyoruz
ay saol cnm düşünmen yeter :) eşim dün aldı biraz yedim iyi geldi. Allaha şükür iyiyim şimdi. seninde sancın warmış cnm ya sayfaları okurken gördüm. nasılsın şimdi ? walla kasım annelerinden en son ben doğurucam gibi gelmeye başladı bana. yürüyüş fln da yapıyrm ama tık yok , benim kız pek gelme niyetlisi değil heralde :))) Allah hayırlısıyla kawuştursun yawrularımıza bizi :))
canım bi gün oluyor ertesi gün tık yok her wcde bi umut diye gidiyorum yok. ama artık beklemiyorum stresten de gelmeme ihtimali varmış:) Allahu teala ne zaman yazdıysa o zaman gelecek elbet.erken doğuranlara aldandık böyle oldu halbuki vakit var daha. bakalım hayırlısı...
Aynı durumdayız canım her wc yeni bir umuthatta idrarımı da tuta tuta yapıyorum ki suyum felan gelir de anlamam diye
![]()
oyy canım inan benim duygularımın aynısını dile getirmişsin.
benimde hastanede arkadaşım göğüslerimi çok sıktı süt gelsin diye ama benimde sütümde 3 gün sonra tam anlamıyla geldi ve o zaman canımı çok yakmiştı yara olmasının bi nedeni o gibime geliyo. neyse bugünde bendeydi ve inan onun yanında emzirmek istemedim kızımı ama mecbur emzirmek zorundaydım ve hemen atladı yok şöyle yap yok böyle yap hemen ellerini attı göğüslerime şöyle tut böyle emzir yok bebek çok ac yok şöyle yok böyle deli etti beni valla kızlr size tawsiyem kimseye çok yüz vermeyin bu konuda gerekirse azarlayın bırakın kırılırlarsa kırılsınlar ben bebegimle baş başayken o kadar mutluyum ki hem de gayet güzel emziriyorum kızımda maşşallah çok güzel emiyo.
anne olmak bambaşka bişey bebegini kucagınıza aldıgınız zaman size öyle bi bakışı öyle bi sokuluşu varki tarifi imkansız bişey bazen onu öpe öpe içime alasım geliyo uyurken özlüyorum kalksın istiyorum tabi uyumayıcada üzülüyorum aglıyo diye. allahıma şükürler olsun ki bu duyguyu yaşattı bizlere![]()
ayy canım yaa ne kadar güzel anlatmışsın. çok sabırsızlanıyoruz bizlerde. zaten normal olsun sezryn olsun ilk 3 5 güne kadar anca geliyor gelse bile yeterli gelmiyor hemen geneli böyleymiş . sütüm gelmiyor diye kabullenince daha kötü oluyormuş beyne olumsuz sinyal göndermemek lazımmış.bide benim kızım hayrlısıyla doğsada annesine sokulsa bende onu sarsam
Önceki bebeğine çok üzüldüm, nasibin bu bebeğinmiş canım. İnşallah bol bol sütün olsun.Oncelikle masallah diyorum herkesi imrendirdin eminim super bir duygudur darisi bizim basimiza insallah canim ya ben de o etraftakileri dusunuyorum cok cabuk etkileniyorum soylenenlerden gerci insallah sutum gelir diye dusunuyorum benim ilk bebegimin 16 haftalikten kalbi durmustu cuma hastaneden ciktim pazar sabahi sutum gelmisti o kadar cektimki bayagi da geliyodu tabi emme olayi olmayinca yavas yavas kesildi o zaman tek olumlu dusuncem demekki sutum geliyormus olmustu![]()
Hadiborazan üzülme canim bence , yeterki saglkla gelsin miniklerimiz ...
Sen annelik icgüdüsü ile davranip en iyisini yapmisindir bebegin icin .. Bndan sonrasi icin rabbim en kolay yöntem hangisi ise onu nasip etsin .. Kilolarida verirdin nasil olsa
Elifezgy bi haber ucur bize bebegim :)... Brkliyorum burda seni hayirli haberlerini alalim insallah ..
Gerenimos ne güzel anlatmisin canim :).. Rabbim huzurunuza sevginize sevgi katsin , darisi bizlere insallah
İnşallah canım.Ne guzel masallah swn anlatirken kendimi hayal ettim allahim bize de hayirlisi ile nasip eder ins o gunleri
Amin inşallah canım...Ya çok imrendim valla allah mutluluğunuzu daim etsin canım bize de göstersin hayırlısıyla o günleri
Aynı durumdayız canım her wc yeni bir umuthatta idrarımı da tuta tuta yapıyorum ki suyum felan gelir de anlamam diye
![]()
son tarihi 11 kasım olan biz kaldık be bebişim :) bakıorum da diğer arkadaşların hepsi kasımın son haftası son günleri falan ama ikimizde hala bekliyoruz :)
Nasilsiniz bakalim.sanirim arrik hepimiz beklemee modundayiz.benim.icin bu geceyi saymazsak son 3 gece.13.11 saat 12 gibi sezeryana giricem.heyecan basladi.hala inanamyorum ne cabuk gecti 9 ay.kizim kipir kipir bir an bile durmuyo.korkuyorum ya beklemezse carsambayi diye.bide bu harekketlerini cok ozliycem onu dusunuyorum
Az once kalltim son eksiklerimide biraraya topladim.yarin da onlari hazirlayayim bari
Bu arada hepimizin ortak derdi agda isini de bugun bi cesaret hallettim.kuzenim sagolsun komple temizledi beni.Allah razi olsun.kuaforde falan olacak is degil cunku bu gobekle son gunlerde.saatlerce surdu.eger yaptiracak bir yakininiz varsa bioder agda tavsiye edrim.hic acimiyo yumusacik bi agda..gnelde bioder urunu satan kozmetiklerde ve eczanelerde var.ben 2yildir onu kullaniyorum ozel bolgeye.
Ah iste boyle.sanirim artik hazirim kizimi kucagima almaya