2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben carsamba gunu tekrar nstye giricem.. bidahaki hafta carsambada cati muayenesi yapilcakmis.. doktorum soyledi.. cok korkuyorum yani cekiniyorum aslinda :26: nstye giriyorum o kadar hissediyorum karnim sertlesiyo , agri hissediyorum nstde ama doktorum sancin cikmis demiyo hic.sadece bebekle alakali seyler soyluyo bu normalmi acaba

Walla cnmcm anladigim kadariyla benim drum cok pimpirikli degil bana hep herseyi en dogal sekliyle atlatti dogumu bile gelmezse 41. Haftaya kadar bekleriz sonra suni sanci veririz dedi o yuzden yorumlarim sizinkinden farkli oluyor :) ama benim de nstde karnim.agriyo gibi oluyor sertlesiyir gibi oluyor ama sancim 20 maksimum 30 cikiyor grafikte. Dr sancin yok diyor bebegin kalp atislari da 140 160 arasi olmasi iyimis bi de o degerler 20 dk icinde 5 kere pik yapmis olmaliymis yani hep.sabit deger olmazsa bu iyumis dr oyle anlatti

Canim bazi dr lar dogum esnasinda bile yapabiliyormus az cok tahmin eder heralde dr un ultrasyonla bakti mi bir de bebegin dogum kanalina girmis mi benim ki gecen hafta persembe dogum kanalinda degil dedi bir haftayi bulur dedi gercekten de hala tik yok

Hiç kanal falan demedi bende sormadım bilmiyorum. Ultrasonla baktı sadece.

Merhaba kizlar yarin sezeryan randevum var hala inanamiyorum ne kadar cabuk.gecti vakit cok heyecanliyim ve cok korkuyorun beni canli canli keseceklerini dusnmek cok panik yaptiriyor tamam aci hissedilmiuormus ama.kesildigini falan hissediuormussun panik yaparak yanlis bisey yapaxagimdan korkuyorum allah benimde herkesinde yardimcisi olsun dua edin

Cnmcm korkma bak birsuru insan var sezeryan olan. Ins basarili bir sekilde gecirirsin ameliyatini. Video falan izleme sezeryanla ilgili daha cok etkilenirsib. Hersey guzel olucak ins

Hadi ya ben de hep netten son anda cati muayenesi yapmak cocuk iyice yerlestigi icin daha net sonuc veriyor diye okudugum icin hic sormamistim :( ben drumla basindan beri normal diye konusmustum acaba beni önemsememis mi drum. Son anda sezeryana mi alicak yoksa

muhtemel doğum tarihine bakılırsa çok az bi zamanın kalmış, qeçtiğimiz hafta yapmış olması lazımdı muayeneyi.ama bildiği bişey mutlaka vardır önemsememe şansı olduğu sanmıyorum.çocuğunun kilosu fazla değilse her halukarda normal yapabilir diye kontrol etmemişte olabilir, hemen hayıflanıp streslenme canım benim :)

Hadi ya ben de hep netten son anda cati muayenesi yapmak cocuk iyice yerlestigi icin daha net sonuc veriyor diye okudugum icin hic sormamistim :( ben drumla basindan beri normal diye konusmustum acaba beni önemsememis mi drum. Son anda sezeryana mi alicak yoksa

Canim benim dr da 38+ 3 te yapti normal doguma musait dedi ama bebek dogum kanalinda bile degil daha hem son anda ne olacagi belli olmaz ki bence ilk gitmende bir sor bakalim ne diyecek gunun ne zaman dolacak telden girdigim icin goremiyorum

Canim benim dr da 38+ 3 te yapti normal doguma musait dedi ama bebek dogum kanalinda bile degil daha hem son anda ne olacagi belli olmaz ki bence ilk gitmende bir sor bakalim ne diyecek gunun ne zaman dolacak telden girdigim icin goremiyorum
Persembe gunu doluyor :) dogurmazsam persembe sorarim artik

Hiç kanal falan demedi bende sormadım bilmiyorum. Ultrasonla baktı sadece.

Canim ultrasyondan da anliyorlar sonucta bircok seyi takma kafana bence bir sorun gorse sonucta muayene ederdi demekki daha var ki yapmadi bir cok kisi muayene firsati bulmadan da gayet guzel normal dogum yapabiliyor hayirlisi olsun insallah

İnş. Canım nstden çıltım şimdi bi sürü sancı çıktı 50nin altına hiç düşmedi desem yeridir 100lerde de bi sürü sancı var. Muayene sırası bekliyorum şimdi çatı öuayenesi tetikler mi ki doğumu?

Nst için beklerken yanımdaki kızcağıza dr bugün sezaryene alıcam dedi ağlıyodu bi panik bi panik görseniz. Annesi uzaktan gelicek galiba çok kötü bi durum. Benim de annem uzakta ya psikoloji falan kalmadı valla ;-)

:( benim kimsem gelmicek eşimle ben sadece napacaz bilmiyorum Allahu teala yardımcımız olsun...

muhtemel doğum tarihine bakılırsa çok az bi zamanın kalmış, qeçtiğimiz hafta yapmış olması lazımdı muayeneyi.ama bildiği bişey mutlaka vardır önemsememe şansı olduğu sanmıyorum.çocuğunun kilosu fazla değilse her halukarda normal yapabilir diye kontrol etmemişte olabilir, hemen hayıflanıp streslenme canım benim :)

Evet cnm 39 bittiginde 3150 grdi belki dedigin gibi kilosu fazla olmadigindan bakmamistir belki ultrasondan bakip kafasi baya inmis asagi dedi baska bisi demedi neyse hayirlisi diyelim artik yapacak birsey yok persembeyi bekliyecegim

Walla cnmcm anladigim kadariyla benim drum cok pimpirikli degil bana hep herseyi en dogal sekliyle atlatti dogumu bile gelmezse 41. Haftaya kadar bekleriz sonra suni sanci veririz dedi o yuzden yorumlarim sizinkinden farkli oluyor :) ama benim de nstde karnim.agriyo gibi oluyor sertlesiyir gibi oluyor ama sancim 20 maksimum 30 cikiyor grafikte. Dr sancin yok diyor bebegin kalp atislari da 140 160 arasi olmasi iyimis bi de o degerler 20 dk icinde 5 kere pik yapmis olmaliymis yani hep.sabit deger olmazsa bu iyumis dr oyle anlatti

Ama canim anladigim kadariyla dlktorun normal dogum taraftari ne guzel.. bazilari hem ucret fazla oldugu icin hemde islerine geldigi icin sezeryan yapiyolar. Demekki kayda deger bisancim yok ki doktorum soylemiyo bisey..ne guzel doktorun anlatiyo.. benim doktorum bu tarz seyler soylemiyo espriye vuryo..ckk rahatta kendisi:37: ben panik yapiyorum bazen benim hastamda rahat olmali dio:49:

Ben carsamba gunu tekrar nstye giricem.. bidahaki hafta carsambada cati muayenesi yapilcakmis.. doktorum soyledi.. cok korkuyorum yani cekiniyorum aslinda :26: nstye giriyorum o kadar hissediyorum karnim sertlesiyo , agri hissediyorum nstde ama doktorum sancin cikmis demiyo hic.sadece bebekle alakali seyler soyluyo bu normalmi acaba

canım daha doğum tarihine nerdeyse 1 ay var hayıflanman için çok erken :) sertleşmeler, kasılmalar son zamanlarda yaşayacağın sık sorunlar, stres yapma zamanını bekle :)

:( benim kimsem gelmicek eşimle ben sadece napacaz bilmiyorum Allahu teala yardımcımız olsun...

Cnm uzulme Allah yardimcin olur ins. Benim annem de bgn geldi de keske dogumdan sonra gelseydi diyorum gozume bakip duruo ah dedikce hastanede napicam bilmiyorum bi yandan sanvi bi yandan annemi susturcakmusim gibi hissediyorum ins aglamaz

Merhaba kizlar yarin sezeryan randevum var hala inanamiyorum ne kadar cabuk.gecti vakit cok heyecanliyim ve cok korkuyorun beni canli canli keseceklerini dusnmek cok panik yaptiriyor tamam aci hissedilmiuormus ama.kesildigini falan hissediuormussun panik yaparak yanlis bisey yapaxagimdan korkuyorum allah benimde herkesinde yardimcisi olsun dua edin

Canim benim panik yaparsan tansiyonun firlar falan tamamen uyuturlar... gidiklama tarzinda hissediceksjn hepsi bu.. sadece melegini kucagina verecekleri ani dusun oraya odaklan... zaten o siralar hemsireler faln seni konusturcaklarki kafN dagilsin diye... simdiden hayirli olsun, Rabbim kurtarsin..

Ama canim anladigim kadariyla dlktorun normal dogum taraftari ne guzel.. bazilari hem ucret fazla oldugu icin hemde islerine geldigi icin sezeryan yapiyolar. Demekki kayda deger bisancim yok ki doktorum soylemiyo bisey..ne guzel doktorun anlatiyo.. benim doktorum bu tarz seyler soylemiyo espriye vuryo..ckk rahatta kendisi:37: ben panik yapiyorum bazen benim hastamda rahat olmali dio:49:

Hehe o da iyimis. Sekerim sen de panik yapma herseyi rahat ol benimki de cok birsey soylemez gerekli seyleri soyler sadece. 5 dk suruyor maksimum benim muayenem. Sen de telas yapma bisi olsa soyler benimki ustelik internetten kadinlar kulubunden biktim birbirinizi korkutup korkutup geliyorsunuz diyor :)

canım daha doğum tarihine nerdeyse 1 ay var hayıflanman için çok erken :) sertleşmeler, kasılmalar son zamanlarda yaşayacağın sık sorunlar, stres yapma zamanını bekle :)

Oyle olsa iyi canim benim 1,5 hafta onden gidiyoda erken dolenme olmus.. tarih satla uyumlu degil duzeltmeye usendim:1:

Hehe o da iyimis. Sekerim sen de panik yapma herseyi rahat ol benimki de cok birsey soylemez gerekli seyleri soyler sadece. 5 dk suruyor maksimum benim muayenem. Sen de telas yapma bisi olsa soyler benimki ustelik internetten kadinlar kulubunden biktim birbirinizi korkutup korkutup geliyorsunuz diyor :)

Haha doktora bak sen:1: benim uzun inceliyo en az 20 dk odasindayim..

Bugün benim de haftam doldu ama hala oğlumda tık yok sadece düzensiz regl sancilarim oluyor ara ara :14:

Bu arada madamtusotu da doğuma aldılar. .bebeği çok hareketsizdi meğerse boynunda kordon varmış..Allah yardimcisi olsun

Ay üzüldüm sabah çok tedirgindi anne hissi işte hissetti sikintiyi inşallah hayirlisi ile alir kucağına yavrusunu Mevlam yar ve yardimcisi olsun.

Senin oğlan vaktini bekliyor annesi stres yapma canim benim

canimmm benim hayilri olsunn. Rabbim anali babali saglikli ömür versin…cok sevindim normal olmasina cokkkkk.. normal dogumlari duyunca cok seviniyorumm bennn

cok sağolasın canım benim.... nasip oldu normal oldu.sonuçta bebeğin ve annenin kaderinde ne varsa o yaşanacaktı...
sezarteni bilmiyorum ama normal doğum zor olmakla birlikte dayanılmayacak birşey de değil, herşey geçiyor...

Benim dr da cati muayenemi yapmadi hic bahsetmedi bile yapicam die. Heralde normaldir :)

Canim sanci odasina girene kadar çatı muanesi yapilmadi bana ve doktorun dedigi bebek doğum kanalina girmeden çatı ya bakmanin sağlıklı sonuç vermeyecegini demişti. Nisan ve su gelmesi sonucu yatisim yapildi doğum kanalina tamamen girmemisti ve cati kontrolü yapıldı normal doğum dedi o ana kadar doğum şekli hakkında bilgi vermemisti

Back
X