2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim ben o ikinci dedgini yapmistim butun meyveleri topladim caydanlikta limon vs attim.. demlenmeye biraktim..suzdurdum icine bi tatli kasigida bal atip ictim ertesi gun hicbiseyim kalmamisti.. gercekten cok ise yaradi..

evet canım daha kokusunu çekerken iyileşeceğini anlıyorsun. ben yıllardır yaparım eğer üşütmüşsen hemen terletir bişeyin kalmaz.

canım pekmez varsa evde yarım çay bardağı pekmeze yarım limon sık ve iç hemen iyi olursun Allahu tealanın izni ile.en etkilisi bu.pekmez yoksa balada sıkabilirsin. birde evde nekadar meyve çeşidi varsa hepsini kabuğuyla doğra tencereye su koy kaynat sıcak olarak iç. portakal elma limon özellikle. bunların dışında diğer meyveleride katabilirsin ayva havuç armut mandalina ne varsa.Allahu teala şifa versin inşallah.

Cnmm cok saol cok tesekkur ederim yaptim cayi ictim simdiden etki etti diyebilirim. Ins bebek dogana kadar birseyim kalmaz :) Allah razi olsun

Merhaba Kasım Anneleri..

Çok yazamasamda sürekli takip ediyorum burayı.Başlarda hergün buradaydım ama zamanla sadece okudum.
Doğuma 1 hafta kalasıya kadar çalıştığım için pek gelemesem de umarım artık daha sık takip edebilirim.

Biz bebeğimize 8 Kasım da kavuştuk.Sezeryan olduğun için 10 gün önceye aldı doktor doğumu.
2.bebeğim olmasına rağmen yaşadığım duyguyu tarif edemem.
Bu konuda babalara üzülüyorum Rabbim bunu sadece bize lütfetmiş.:1:

Ben doğum yapmamış olanlara birşey tavsiye etmek istiyorum,belki konuşuldu belki birçok kişi uyguladı.
Ama ben o kadar takip ve dikkat etmeme rağmen bir noktayı unutmuşum.
Doğumdan önce mutlaka göğsünüzü koruyucu kremlerle nemlendirin.Ben doğumu tetikler diye okuduğum için yapmadım.
Ama kaç gündür çatlaklarımdan her emzirmede çok acı çekiyorum.
Lansinoh,zeytinyağı vs kullanıyorum ama önemli olan çatlamasını önlemekmiş.
Çatladıktan sonra mecbur o acıya rağmen devam ediyorsun.

Yine de bizden önce doğum yapmış olan arkadaşların tavsiyesi varsa uygulamak isterim.
Bir de ayak bileklerim ve ayaklarımda şişkinlik oluştu.Bu şekilde ayakları şişen oldumu merak ediyorm.

Doğum yapmış olan arkadaşların bebekleri hayırlı uğurlu olsun.
Yapacak olanların da Rabbim yardımcısı olsun.

Canim ben o ikinci dedgini yapmistim butun meyveleri topladim caydanlikta limon vs attim.. demlenmeye biraktim..suzdurdum icine bi tatli kasigida bal atip ictim ertesi gun hicbiseyim kalmamisti.. gercekten cok ise yaradi..

Cok tesekkur ederim cnmcm ictim :) yarina biseyim kalmaz ins benim de

Merhaba Kasım Anneleri..

Çok yazamasamda sürekli takip ediyorum burayı.Başlarda hergün buradaydım ama zamanla sadece okudum.
Doğuma 1 hafta kalasıya kadar çalıştığım için pek gelemesem de umarım artık daha sık takip edebilirim.

Biz bebeğimize 8 Kasım da kavuştuk.Sezeryan olduğun için 10 gün önceye aldı doktor doğumu.

Ben doğum yapmamış olanlara birşey tavsiye etmek istiyorum,belki konuşuldu belki birçok kişi uyguladı.
Doğumdan önce mutlaka göğsünüzü koruyucu kremlerle nemlendirin.Ben doğumu tetikler diye okuduğum için yapmadım.

Yine de bizden önce doğum yapmış olan arkadaşların tavsiyesi varsa uygulamak isterim.
Bir de ayak bileklerim ve ayaklarımda şişkinlik oluştu.Bu şekilde ayakları şişen oldumu merak ediyorm.

Hosgeldin canim... evet cogumjz dogum yapti.. biz dogum yapmayanlar olarak sayili kaldik diyebilir:49:dogum oncesi gogusumuze nemlendirmek icin dedigin kremimi kullanalim? O catlaklari iyilestirmek icin degilmiydiki:26: ben dusa falan giriyorum ovunuyorum falan ciktigimda sizim sizim sizliyo goguslerim anlamadim gitti.. su deyince bile aciyo daha emzirmeden..

Hosgeldin canim... evet cogumjz dogum yapti.. biz dogum yapmayanlar olarak sayili kaldik diyebilir:49:dogum oncesi gogusumuze nemlendirmek icin dedigin kremimi kullanalim? O catlaklari iyilestirmek icin degilmiydiki:26: ben dusa falan giriyorum ovunuyorum falan ciktigimda sizim sizim sizliyo goguslerim anlamadim gitti.. su deyince bile aciyo daha emzirmeden..

Hoşbulduk canım.
Ben sanırım burada okumuştum ama hangi kremdi bilmiyorum.
İlk oğlum erken doğum olmuştu bunda da böyle olur diye kullanmadım.
Okudum ama araştırmadım pek.
Çatlakları maalesef iyileştirmiyor,üstünde de yazıyor acıyı hafifletir diye ama iyileştirmiyor.
Benim görüşüm krem şart değil zeytinyağı ile de nemlendirebilirsiniz.

Allahin izniyle hicbiseycigin kalmaz canim..., :16: bu grip hemen hemen butun hamielelrin basina gelebiliyo, en kotusu ilac vs kullanamiyosun, o yuzdenn dikkat etmeliyiz.

Evet ben dikkag ediyordum da gecen gun misafir geldi optukten sonra ayyy opmesem de iyiydi grip olmusum demesin mi sok oldum ama olan oldu bana da bulastirdi :(

kızlar nasılsınız.. ben hala doğuramadım 40 haftanın dolmasına da çok az kaldı. iyice gerildim.. benim gibi bekleyen var mı?

Canim benim daha var ama telas yapma sen.. dusundukce bebegin gelmemezlik eder bol bol yuru merdiven in cik. Burda bi arkadas 40+6 da dogum yapti:40:

Evet ben dikkag ediyordum da gecen gun misafir geldi optukten sonra ayyy opmesem de iyiydi grip olmusum demesin mi sok oldum ama olan oldu bana da bulastirdi :(

Yaklasmicaksin canim olan olmus bak. Allah korusun ilerleyebiliyo bide haberle izliyoruz okuyoruz.. misafirinde opmeden once aklina geleydi iyiydi:1:

Merhaba Kasım Anneleri..

canım öncelikle rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin inşallah....
bende 1 kasımda doğum yaptım. evet doğumdan önce hergün sürmesemde lansinoh un göğüs ucu kremini kullandım ve ne göğsüm çatladı nede bişey oldu çok rahat ettim.doğum yapmamış anişler mutaka kullanmaya başlasınlar benden tavsiye doğumdan sonrada birkaç kez kullandım şuan ihtiyacım bile yok....ayrıca sezeryan olmasa bizim kızın gelmeye niyeti bile yoktu altı üstü bir krem sürülecek nekadar doğumu tetikleyebilirki? doğumu tetikleyecek kadar uzunca bir işlem değil zaten buna inanmayın...

şişliklere gelince benim ayaklarım ayak bileklerim ve bacaklarıma doğru şişliklerim halen devam ediyor.. ilk günler resmen ayaklarım başkasınınmış gibiydi. doktoruma sordum normal olduğunu ve 3 4 hafta kadar devam edebileceğini söyledi. bir an evvel eski halime kavuşmak istiyorum. 72 kilodan 62 kiloya düştüm çok şükür:))) ama eski kiloma daha 10 kilo var:49:

Kizlar bu nescafenin zarari olur mu 2 gunde bir iciyorum ben... siz iciyomusunuz? Bu 3u 1 arada olanlar varya onlardan... esim zararli icme diyo ama canim istiyo:26:

hiç bişey olmaz canım 2 günde birden hele bu saatten sonra hiç bişey olmaz sen merak etme ben herşeyide yedim valla hiç bişeyden sakınmadım kendimi kızımın maşalahı var sağlığı sıhati yerinde .... :16:

Back
X