2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hiç bişey olmaz canım 2 günde birden hele bu saatten sonra hiç bişey olmaz sen merak etme ben herşeyide yedim valla hiç bişeyden sakınmadım kendimi kızımın maşalahı var sağlığı sıhati yerinde .... :16:

kızlar albümüme meleğimin resmini koydum sizin için bakın daha sonra kaldıracağım nazar olmasın kuzuma :nazar::nazar::16:

Saol cnm.. bu arada foto goremedim ben hangi albume ekledin fotoyu

canım öncelikle rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin inşallah....
bende 1 kasımda doğum yaptım. evet doğumdan önce hergün sürmesemde lansinoh un göğüs ucu kremini kullandım ve ne göğsüm çatladı nede bişey oldu çok rahat ettim.doğum yapmamış anişler mutaka kullanmaya başlasınlar benden tavsiye doğumdan sonrada birkaç kez kullandım şuan ihtiyacım bile yok....ayrıca sezeryan olmasa bizim kızın gelmeye niyeti bile yoktu altı üstü bir krem sürülecek nekadar doğumu tetikleyebilirki? doğumu tetikleyecek kadar uzunca bir işlem değil zaten buna inanmayın...

şişliklere gelince benim ayaklarım ayak bileklerim ve bacaklarıma doğru şişliklerim halen devam ediyor.. ilk günler resmen ayaklarım başkasınınmış gibiydi. doktoruma sordum normal olduğunu ve 3 4 hafta kadar devam edebileceğini söyledi. bir an evvel eski halime kavuşmak istiyorum. 72 kilodan 62 kiloya düştüm çok şükür:))) ama eski kiloma daha 10 kilo var:49:

Canım çok haklısın inan hiç düşünemedim.
Bir şekilde devam etmeye çalışıyorum.Şişlikleri cuma kontrole gittiğimizde soracağım.
Umarım geçer,dün eşim biraz masaj yaptı ayak bileklerim değilde ayaklarım düzeldi ama sabah
yine şiştiler.
Kilon süper olmuş.Ben eve gelince tartıldım 1 kilo bile gitmemişti.Bugün biraz daha az gösteriyordu.
20 kilo aldım neredeyse ve bebiş 2,600 doğdu.Oysa yememe içmeme o kadar dikkat etmiştim ki.
Vereceğimi düşünüyorum tabii ki ama yine de insan üzülüyor.

Canım çok haklısın inan hiç düşünemedim.
Bir şekilde devam etmeye çalışıyorum.Şişlikleri cuma kontrole gittiğimizde soracağım.
Umarım geçer,dün eşim biraz masaj yaptı ayak bileklerim değilde ayaklarım düzeldi ama sabah
yine şiştiler.
Kilon süper olmuş.Ben eve gelince tartıldım 1 kilo bile gitmemişti.Bugün biraz daha az gösteriyordu.
20 kilo aldım neredeyse ve bebiş 2,600 doğdu.Oysa yememe içmeme o kadar dikkat etmiştim ki.
Vereceğimi düşünüyorum tabii ki ama yine de insan üzülüyor.

canım doktorum normal olduğunu söyledi. bizim kızda 3.210 doğdu doğumdan önce kilosu 3.900 dü ama şişlikler falan gidince bide ultroson yanıltılsı sanırım.. peki karnını sardınmı sen ? ben sardım atkıyla çok sıkmadım ama belki onunda faydası oldu bilmiyorum. bide su içiyorum sıksık terliyorum da bir taraftan bunlarında etkisi olduğunu düşünüyorum..

profilimden albümüme koydum tatlım.. alla alla neden gözükmüyor acaba bir kontrol edeyim bakayım..

selaycım sen nasılsın durumun nedir? birde bişey sorucam sana hani şu koltuk altı kararmaları için sen bir krem önermiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam tabii adı neydi tekrar söyleyebilirmisin rica etsem...

bide bu çatlaklardan nasıl kurtulcaz kızlar varmı bir önersi olan :9: şimdi toparlanma derdine düşdümde

Gecemavisy canim sagol iyiyim dogurmayi bekliyorum:)
O kremi filiz önermisti canim adini unuttum ama inan

Catlaklar icinde bio oil kullanabilirsin azalttigiyla ilgili olumlu seyler okudum cok pahali dégil dene derim

ya kızlar bebişim hala doğma çabası içersinde değil ne açılmam var ne sancım :( çok bunaldım yanımda ne annem var ne kayınvalidem komşular desen işe yaramaz tek başıma o kadar bunalıyorum ki evde sanırım iyice küçük çaplı depresyona girdim :43: dışarı çıkasım yok bunaldım televizyon izle izle nereye kadar ev işide yapasım yok .. tam bunalımlık haldeyim :( cumaya kadar beklicem yani 40+5 güne kadsr olmazsa olucams sezeryan .. napalım kaderimde yoksa çokda zorlamıcam bebeğime bişey olcak die ödümkopuo :(

............................................................................................düzeltmeee.............................................................................

:)

Eklentiler

• $1460100_10202590469183783_808680448_n.webp
    $1460100_10202590469183783_808680448_n.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
ya kızlar bebişim hala doğma çabası içersinde değil ne açılmam var ne sancım :( çok bunaldım yanımda ne annem var ne kayınvalidem komşular desen işe yaramaz tek başıma o kadar bunalıyorum ki evde sanırım iyice küçük çaplı depresyona girdim :43: dışarı çıkasım yok bunaldım televizyon izle izle nereye kadar ev işide yapasım yok .. tam bunalımlık haldeyim :( cumaya kadar beklicem yani 40+5 güne kadsr olmazsa olucams sezeryan .. napalım kaderimde yoksa çokda zorlamıcam bebeğime bişey olcak die ödümkopuo :(

Canim benim kotu dusunme lutfen.. bi bakmisin aniden sancin gelmis hic belli olmaz... norml dogum diye diretiyoruz ondan boyle oluyo,,belkide senin ve melegin icin sezeryan hayirlidir... olumlu dusun... allahtan hayirlisini iste canim...

Ooooyyyyyyy masallah subhanallahhh..... nazar duasini ezbere bilmiyorum ama ayetelkursiyi okudum canim :))... rabbim nazarlardan korusun.... bende senin gibi nazara hayli inananlardanim :)

defnecim kasma kendini kendini pisikolojik olarak etkiliyorsun bebeişin geleceği varsa da gelmeyecek rahatlamaya çalış... bişeylerle meşgul ol nebilim bebişine bişeyler yap boş kalmamaya çalış. allahdan hayırlısını iste ben spinal sezeryan oldum normal doğum yapanlardan daha çabuk toparlandım inan bana hiç yatmadım bi doğumun olduğu gün gerisinde hep ayaktaydım... hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah...

hemde nasıl inanıyorum canım valla koymıcaktım ama okadar zaman geçirdik burda beraber teyzeleride kızımı görsün istedim. hepinizi öpüyoruz....

defnecim kasma kendini kendini pisikolojik olarak etkiliyorsun bebeişin geleceği varsa da gelmeyecek rahatlamaya çalış... bişeylerle meşgul ol nebilim bebişine bişeyler yap boş kalmamaya çalış. allahdan hayırlısını iste ben spinal sezeryan oldum normal doğum yapanlardan daha çabuk toparlandım inan bana hiç yatmadım bi doğumun olduğu gün gerisinde hep ayaktaydım... hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah...

hemde nasıl inanıyorum canım valla koymıcaktım ama okadar zaman geçirdik burda beraber teyzeleride kızımı görsün istedim. hepinizi öpüyoruz....

Masallah masallaaahhhhhh.....bende opuyorum ikinizi:16:

Ayyy masallah gecemavisy ne kadar tatli bu mink :))
Rabbim bagislasin mink kuzuyu minnacik yavrum .

Defneneva benimkde gecikirse önce yine suni sanci deniyecegim canm
Ilkide suniyle olmustu .. Sezeryandan önce srnde düsün derim ..

sağol canımm benim hepimizinkiyle beraber inşallah... yalnız resmi kaldıramıyorum sanırım denedim ama kaldı öyle :( biliyomusunuz ordan kaldırabiliyormuyum...

Kızlar benim günüm haftaya çarşamba doluyo drum da ben de kendi sancım gelene kadar bekleme taraftarıyız ama annem 10 saat uzaktan gelicek bide sadece 3 hafta falan kalabilecek. Olur da beklenen tarihten 2 hafta sonra falan doğurursam annemin sadece 1 haftası kalacak doğumdan sonra. Fikir verin bana noolur kafam çok karışık. Acaba günüm dolmaya yakın çağırsam annemleri de bikaç güne kadar doğurmazsam suni sancı işe yarar mı etkili olur mu? Sezaryenden çok korkuyorum istemiyorum kesinlikle ama kafam karışınca o bile sıcak gelmeye başlıyo. Doğuma giderken annem yanımda olsun yatağımı falan o hazırlasın istiyorum kv tarafında iş yok çünkü.

Bide özellikle doğum yapan arkadaşlar suni sancı cidden çok mu kötü bişey ve kendi sancım yada suyum gelmeden ama günüm dolduktan sonra açılmayı sağlar mı?

Canim benim kotu dusunme lutfen.. bi bakmisin aniden sancin gelmis hic belli olmaz... norml dogum diye diretiyoruz ondan boyle oluyo,,belkide senin ve melegin icin sezeryan hayirlidir... olumlu dusun... allahtan hayirlisini iste canim...

gizliözne çok tşk ederim belkide hakkımızda hayırlısı budur tabi ama diretmicem normal doğumda çünkü bebeğime bnm yüzümden bişey olursa naparım ben :((( cumaya kadar süre verdim . zaten cuma ya da baya var hayırlısı olsun hakkımda ...

Ayyy masallah gecemavisy ne kadar tatli bu mink :))
Rabbim bagislasin mink kuzuyu minnacik yavrum .

Defneneva benimkde gecikirse önce yine suni sanci deniyecegim canm
Ilkide suniyle olmustu .. Sezeryandan önce srnde düsün derim ..

selayhus bende geçen haftalarda dedim suni sancıya bile cesaretliyim dedim doktoruma yok gerek kalmıcak merak etme dedi. ondan sonra bi daha konuşmadık. ilk doğumun suni sancı ile normal mi oldu cnm ??

Back
X