2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Cnmm cok saol cok tesekkur ederim yaptim cayi ictim simdiden etki etti diyebilirim. Ins bebek dogana kadar birseyim kalmaz :) Allah razi olsun

evet canım anında etki eder yıllardır yaparım hemen iyi ediyor kokusu bile etki ediyor.Allahü teala senden de razı olsun dualarını eksik etme. Allahu teala şifa versin...

gizliözne çok tşk ederim belkide hakkımızda hayırlısı budur tabi ama diretmicem normal doğumda çünkü bebeğime bnm yüzümden bişey olursa naparım ben :((( cumaya kadar süre verdim . zaten cuma ya da baya var hayırlısı olsun hakkımda ...

selayhus bende geçen haftalarda dedim suni sancıya bile cesaretliyim dedim doktoruma yok gerek kalmıcak merak etme dedi. ondan sonra bi daha konuşmadık. ilk doğumun suni sancı ile normal mi oldu cnm ??

Evet canim 41+2 yani 42 . Haftada suni sanci verdiler ne acilmam ve sancim vardi öncesinde , suni ile dogum oldu normal dogum ..
ay yok daha mesajımada giremiyorumm ...nasıl silicemki
Yardim istesen sorumlulardan canim

40+2 olcaaaammm:14:
.gece 5 dk ya bir wc ye gittim ve bütün gece regl sancım devam etti.esim de ben de heyecandan 1 damla uyumadik. Sabah erkenden doguruyorum diye hemen dr a gittik hala sancı çekiyor olmama rağmen nst de sıfır sancı çıktı. Bebegin suyu iyi, kanala yakın fakat girmemiş henüz. Zaten sırtı sağımdaymış hala ve bu sekilde zor girer dedi. Çatı muayenesi de oldum normale müsaitim ama hic bir açılma vs yok:14: saliya kadar gelmezse ve kafanın yerinde bi degisiklik olmazsa sezaryen günü vercem dedi..suniyle denemicez mi diye sorduğumda eger kafa olduğu yerdeyse ve kanala girmemişse veremem dedi :14: sık idrara çıkıyorum diye idrar tahlili de yaptı ama bişey çıkmadı ara ara regl sancilarim var ama düzensiz ..
Bu kadar bekleyip sezaryene girersem çok üzülürüm :14:

Son düzenleme:
.gece 5 dk ya bir wc ye gittim ve bütün gece regl sancım devam etti.esim de ben de heyecandan 1 damla uyumadik. Sabah erkenden doguruyorum diye hemen dr a gittik hala sancı çekiyor olmama rağmen nst de sıfır sancı çıktı. Bebegin suyu iyi, kanala yakın fakat girmemiş henüz. Zaten sırtı sağımdaymış hala ve bu sekilde zor girer dedi. Çatı muayenesi de oldum normale müsaitim ama hic bir açılma vs yok:14: saliya kadar gelmezse ve kafanın yerinde bi degisiklik olmazsa sezaryen günü vercem dedi..suniyle denemicez mi diye sorduğumda eger kafa olduğu yerdeyse ve kanala girmemişse veremem dedi :14: sık idrara çıkıyorum diye idrar tahlili de yaptı ama bişey çıkmadı ara ara regl sancilarim var ama düzensiz ..

Ayy cnm ya hic belli olmaz belki saliya kadar girer kanala bak bi arkadas 40+6da dogurmus ondan once de hic sancidi yokmus hem. Ama eger ki kanala girmesse de uzulme dr en iyisini bolir suni sanciyla olacak olsa kesin yapardi. Senin icin hayirlisi neyse o olsun ins

Insallah girer canim kanala yaa :((
Benimde regl agrim oluyor ..
Bugun hep harrket halindeydim
Cay aldim birde yogi tea icinde tarcin , zencefil,karsnfil ve kakule icetiyor .. Yapip deniyecegim

Berath07 canım artık sabrım kalamadı valla.bi de sürekli bacak aramda iğne batması gibi batmalar var bu kadar sık idrara çıkıyorum hala kanala nasıl girmemiş anlayamiyorum:14: benim ve bebeğim icin hangisi en saglikliysa o olsun ama eger normal doğum yapamazsam çok üzülürüm gercekten :14:

Selayım afiyet olsun..bak sen çay diyince aklıma geldi aslında böğürtlen çayı doğumu tetikliyormus bugün keşke alsaydim unuttum bak..yaa kuzum benim afedersin bacak arama arada demir batiyomus gibi oluyor sende de var mı

Neharcim ayni batma bicak saplamasi gibi bendede var ..
Bahsettigin cay ahududu yapraginin cayi kuzum .. Ilk hamilelikte ebem önermisti ama fayda etmemisti

Kızlar benim günüm haftaya çarşamba doluyo drum da ben de kendi sancım gelene kadar bekleme taraftarıyız ama annem 10 saat uzaktan gelicek bide sadece 3 hafta falan kalabilecek. Olur da beklenen tarihten 2 hafta sonra falan doğurursam annemin sadece 1 haftası kalacak doğumdan sonra. Fikir verin bana noolur kafam çok karışık. Acaba günüm dolmaya yakın çağırsam annemleri de bikaç güne kadar doğurmazsam suni sancı işe yarar mı etkili olur mu? Sezaryenden çok korkuyorum istemiyorum kesinlikle ama kafam karışınca o bile sıcak gelmeye başlıyo. Doğuma giderken annem yanımda olsun yatağımı falan o hazırlasın istiyorum kv tarafında iş yok çünkü.

Bide özellikle doğum yapan arkadaşlar suni sancı cidden çok mu kötü bişey ve kendi sancım yada suyum gelmeden ama günüm dolduktan sonra açılmayı sağlar mı?

Kızlar yok mu bana cevap verecek?

Iyi akşamlar kizlar bende doguramayanlardanim bugun dr gittik haftaya cars. Kadar olmazsa gel dedi herhalde duruma gore sezaryana gun vericekler. Sancilarim ara ara oluyor akinti seklinde yoğun bir sivi geliyor dogum belirtisiymis rahim agzindaki tikacmis ama baska bisey yok cok zor bu surec agirlastikca daha da zorlaşıyor kasilmalar batmalar allahin izniyle bir an once kurtulmak istiyorum birde dogum iznine ciktim haliyle iznimde haybiye bosa gidiyor daha cok strese giriyorum allah hepimizin yardimcisi olsun tez vakitte kurtulalim insallah.

Neharcim ayni batma bicak saplamasi gibi bendede var ..
Bahsettigin cay ahududu yapraginin cayi kuzum .. Ilk hamilelikte ebem önermisti ama fayda etmemisti

Canim benim simdi dogum agrisi basladiginda acilma vs derken 10 saati buluyomus zaten hatta ilk dogumlarda 12 saate cikiyomus.. anneni oncesinde cagirsan bi anlami olmaz, yatagini esin hazirlasin.. annem hazirlasin diye diretme bence.. agrilarin basladiginda ara anneni dogumdan sonra yaninda olsun .. oncesinde arasan bosuna vakit kaybi olur hem dogumdan sonra psikolojik olarak annene daha cok ihtiyac duyacaksin.. 2 saat mesafe annemlerle ben sancim basladiginda aricam sahsen.

Canim 3-4 krre burda yazdim denk gelmemis sanirim sana ..
Ben ilk dogumumdq 41+2 de suni sanci ile dogum yaptim , acilmam ve sancim olmadan gittim hastaneye , günüm gecince 10 gün bekletip verdiler sanciyi , sükür ise yaradi.. Normal sanci nasil bilmiyorum , simdide günüm sali günü doluyor ..
O zamana kadar olmazsa ve hersey dolundaysa yine bekletirler , benm tercihim sezeryandan önce suni sancixla denemek olur yine ,
Ilk dogumda oglum iriydi 3890 g ve dogurdum, bu sefer o kadar iri degil daga kolay olur diye düsünüyorum bilemem tabi :)
Ama yine suni olur gelmezse kendisi

ay canım gözün aydın günümüz aynıydı seninle ama ben hala bekliyorum kızım doğsun artık
bebeğini sağlıklı mutlu büyüt inşallah allah bağışlasın analı babalı büyüsün :emir_bebek:

Kızlar hastane odasından canlı yayın :-) şuan hafif sancım var saat 1 gibi geldik eşimle, nst de sancım çıkmadı alttan muayene ettiler 2cm açılmış doğum başlamış gönderemeyi dediler. Ne zaman doğuma girerim bilmem =)
Ama sizlere haber ,ereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi öptüm.

gözün aydın canım biz bekliyoruz bakalım seninle aynıydı günümüz:emir_bebek:

selamlar bende hala bekleyenlerdenım ..neredeyse herkes dogurdu benım yarın yanı bugun doluyor 40 haftam bir an once kavusmak istiorum oglusuma insallah

Back
X