Mesajina gir asagida eklenti yerinden cikar canim
ay yok daha mesajımada giremiyorumm ...nasıl silicemki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajina gir asagida eklenti yerinden cikar canim
Cnmm cok saol cok tesekkur ederim yaptim cayi ictim simdiden etki etti diyebilirim. Ins bebek dogana kadar birseyim kalmaz :) Allah razi olsun
gizliözne çok tşk ederim belkide hakkımızda hayırlısı budur tabi ama diretmicem normal doğumda çünkü bebeğime bnm yüzümden bişey olursa naparım ben(( cumaya kadar süre verdim . zaten cuma ya da baya var hayırlısı olsun hakkımda ...
selayhus bende geçen haftalarda dedim suni sancıya bile cesaretliyim dedim doktoruma yok gerek kalmıcak merak etme dedi. ondan sonra bi daha konuşmadık. ilk doğumun suni sancı ile normal mi oldu cnm ??
Yardim istesen sorumlulardan canimay yok daha mesajımada giremiyorumm ...nasıl silicemki
40+2 olcaaaammm
.gece 5 dk ya bir wc ye gittim ve bütün gece regl sancım devam etti.esim de ben de heyecandan 1 damla uyumadik. Sabah erkenden doguruyorum diye hemen dr a gittik hala sancı çekiyor olmama rağmen nst de sıfır sancı çıktı. Bebegin suyu iyi, kanala yakın fakat girmemiş henüz. Zaten sırtı sağımdaymış hala ve bu sekilde zor girer dedi. Çatı muayenesi de oldum normale müsaitim ama hic bir açılma vs yoksaliya kadar gelmezse ve kafanın yerinde bi degisiklik olmazsa sezaryen günü vercem dedi..suniyle denemicez mi diye sorduğumda eger kafa olduğu yerdeyse ve kanala girmemişse veremem dedi
sık idrara çıkıyorum diye idrar tahlili de yaptı ama bişey çıkmadı ara ara regl sancilarim var ama düzensiz ..
Bu kadar bekleyip sezaryene girersem çok üzülürüm![]()
40+2 olcaaaammm
.gece 5 dk ya bir wc ye gittim ve bütün gece regl sancım devam etti.esim de ben de heyecandan 1 damla uyumadik. Sabah erkenden doguruyorum diye hemen dr a gittik hala sancı çekiyor olmama rağmen nst de sıfır sancı çıktı. Bebegin suyu iyi, kanala yakın fakat girmemiş henüz. Zaten sırtı sağımdaymış hala ve bu sekilde zor girer dedi. Çatı muayenesi de oldum normale müsaitim ama hic bir açılma vs yoksaliya kadar gelmezse ve kafanın yerinde bi degisiklik olmazsa sezaryen günü vercem dedi..suniyle denemicez mi diye sorduğumda eger kafa olduğu yerdeyse ve kanala girmemişse veremem dedi
sık idrara çıkıyorum diye idrar tahlili de yaptı ama bişey çıkmadı ara ara regl sancilarim var ama düzensiz ..
Bu kadar bekleyip sezaryene girersem çok üzülürüm![]()
DefneNeva kader ortağım nerdesin![]()
Kızlar benim günüm haftaya çarşamba doluyo drum da ben de kendi sancım gelene kadar bekleme taraftarıyız ama annem 10 saat uzaktan gelicek bide sadece 3 hafta falan kalabilecek. Olur da beklenen tarihten 2 hafta sonra falan doğurursam annemin sadece 1 haftası kalacak doğumdan sonra. Fikir verin bana noolur kafam çok karışık. Acaba günüm dolmaya yakın çağırsam annemleri de bikaç güne kadar doğurmazsam suni sancı işe yarar mı etkili olur mu? Sezaryenden çok korkuyorum istemiyorum kesinlikle ama kafam karışınca o bile sıcak gelmeye başlıyo. Doğuma giderken annem yanımda olsun yatağımı falan o hazırlasın istiyorum kv tarafında iş yok çünkü.
Bide özellikle doğum yapan arkadaşlar suni sancı cidden çok mu kötü bişey ve kendi sancım yada suyum gelmeden ama günüm dolduktan sonra açılmayı sağlar mı?
Kızlar yok mu bana cevap verecek?
Kızlar yok mu bana cevap verecek?
Kızlar hastane odasından canlı yayınşuan hafif sancım var saat 1 gibi geldik eşimle, nst de sancım çıkmadı alttan muayene ettiler 2cm açılmış doğum başlamış gönderemeyi dediler. Ne zaman doğuma girerim bilmem =)
Ama sizlere haber ,ereyim dedim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi öptüm.