Canim benim simdi dogum agrisi basladiginda acilma vs derken 10 saati buluyomus zaten hatta ilk dogumlarda 12 saate cikiyomus.. anneni oncesinde cagirsan bi anlami olmaz, yatagini esin hazirlasin.. annem hazirlasin diye diretme bence.. agrilarin basladiginda ara anneni dogumdan sonra yaninda olsun .. oncesinde arasan bosuna vakit kaybi olur hem dogumdan sonra psikolojik olarak annene daha cok ihtiyac duyacaksin.. 2 saat mesafe annemlerle ben sancim basladiginda aricam sahsen.
Canim 3-4 krre burda yazdim denk gelmemis sanirim sana ..
Ben ilk dogumumdq 41+2 de suni sanci ile dogum yaptim , acilmam ve sancim olmadan gittim hastaneye , günüm gecince 10 gün bekletip verdiler sanciyi , sükür ise yaradi.. Normal sanci nasil bilmiyorum , simdide günüm sali günü doluyor ..
O zamana kadar olmazsa ve hersey dolundaysa yine bekletirler , benm tercihim sezeryandan önce suni sancixla denemek olur yine ,
Ilk dogumda oglum iriydi 3890 g ve dogurdum, bu sefer o kadar iri degil daga kolay olur diye düsünüyorum bilemem tabi :)
Ama yine suni olur gelmezse kendisi
Gerildim iyice ya drla konuştum hafta sonuna doğru çağır artık dedi anneme söylüyorum ya ben geldikten 2 hafta sonra doğurursan diyo erken gelmek istemiyo. 20si gibi gelse bikaç güne doğum olmazsa suni istiyim diye düşündüm en son ama kimi duyduysam suni sancıyla doğumu başlatılan sonunda hep sezaryen oluyo. Selayhus sen güzel bi örneksin canım. Pts bidaha dra gitcem bakalım inş. O zamana kadar doğurmam. Herkes doğurmak istiyo bir an önce ben tam tersi..