2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kizlar 11 kasimda sezeryanla erken doğum yaptim.Sutum sanirim gelmiyor.Meme agrisina dayanamiyorum.Aglaya aglaya emzirmeye calisiyorum.2saatte bir olmuyor 3saatte deniyorum.M30ml mama takfiyeye basladik.Gece cok agladi açlıktan sanirim.sezeryanin 3 .gunu hala yara agrisi ve mens sancisi cekiyorum.Ne zaman bu agrilar gecer arkadaslar.?

Canim hayirli uğurlu olsun yavrun, hayirli evlat olsun. İnşallah gelir sütün, sezaryen da geç geliyormuş diye biliyorum o yüzden stres yapma. Sicak su ile masaj yap göğüslerine, bol su ic iinşallah gelir sütün. Yaralarin icin bişey diyemeyecegim normal dogum yaptim bugün 18.gunumuz kizimla hala azda olsa kanamam oluyor ağrım oluyor dikislerin bi kismi gecti gibi ama hala agriyan yer var. Allah sen dahil icinde banada cümle ağrısı sancisi olanlara sifa versin

Gaz için ben yemeklerime kimyon koyup yiyorum oda kızıma da yariyor rahatladik sanci konusunda ama busefer emdikten sonra emdiği sütün bir kismini cikariyor, doktor emme aralarini ac fazla besleniyor dedi, fazlasini cikariyor dedi. Az emseler sıkıntı çok emseler sıkıntı.

kızlar merhaba :)) doktor kontrolüm wardı bugün. benim yaramaz kızım yerinden çok memnunmuş hala doğum kanalına dönmemiş :(( nst de sancı fln da çıkmadı. doktorum yine kontrol etti 3.166 olmuş ağırlığı normal doğum yapabilirsin diye yeniledi düşüncesini. ama kanala dönmediği için biraz zor görünüyor diye de ekledi. önümüzdeki hafta günüm doluo Allahdan doktorum sezeryan yanlısı bi doktor değil. günün doldukdan sonra da ekstra 10 gün daha tutucam 3 günde bir kontrol edicez seni dedi. en son ihtimal sezeryanı düşünücez dedi. şimdiden gün fln wermek istemedi. biraz moralim bozuldu :(( Rabbim bebeğim we benim hakkımda hangisi hayırlısıysa onu wersin demekden başka bişi gelmio elimden. Dualarınızı eksik etmeyin bizden kızlar bizim dualarımız sizinle :))

Yapma sekerim bosver erken gelseymis. Normal zamanda ben de yardim ediyorum ama boyle bir durumda yapacak birsey yok. Yalanci sanci az hareket edince geciyormus diyorlar ama benim hic sancim olmadigi icinbilemiyorum tabi.

aynen öyle hayatım yapmadım tabi açtım bilgisayarı Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 1: Merhaba! burdaki yazıları okudum. facede de paylaşmıştım görmüşsünüzdür belki çok hoşuma gitti emzirmeyle alakalı. doğurana kadar bitiririm heralde :)
valla dün akşamki hiç öyle hareket edince falan geçmedi nerdeyse amuda kalkacaktım ölüyorum sandım. devamı gelmedi ama. şimdi temiziğim falan da bitti ya kızım gelebilir artık hazırım :):49:

kızlar merhaba :)) doktor kontrolüm wardı bugün. benim yaramaz kızım yerinden çok memnunmuş hala doğum kanalına dönmemiş :(( nst de sancı fln da çıkmadı. doktorum yine kontrol etti 3.166 olmuş ağırlığı normal doğum yapabilirsin diye yeniledi düşüncesini. ama kanala dönmediği için biraz zor görünüyor diye de ekledi. önümüzdeki hafta günüm doluo Allahdan doktorum sezeryan yanlısı bi doktor değil. günün doldukdan sonra da ekstra 10 gün daha tutucam 3 günde bir kontrol edicez seni dedi. en son ihtimal sezeryanı düşünücez dedi. şimdiden gün fln wermek istemedi. biraz moralim bozuldu :(( Rabbim bebeğim we benim hakkımda hangisi hayırlısıysa onu wersin demekden başka bişi gelmio elimden. Dualarınızı eksik etmeyin bizden kızlar bizim dualarımız sizinle :))

drumuz aynı mı diye düşündüm bi an. benimki de öyle hiç kanaldan da çatıdan da bahsetmiyo sadece. normal doğum yanlısı sen doğurursun bunu diyo bişey demiyo. günüm dolduktan sonra 2 haftaya kadar beklemeyi düşünüyo son rasını bilmiyorum hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah..:40:

slm canım inşallah sen ve bebeğin için hayırlısı neyse o olur.bizimde dün kontrolümüz vardı ve benim bebeğimde doğum kanalına inmemiş doktorum çatı muayenesi yaptı ve çatımın dar olduğunu söyledi bebeğin inmesi çok zor dedi ayrıca kafa çapımızda biraz büyük o yüzden doktorum normal doğumun bizde çok riskli olabileceğini ben ve bebek için sonrasında istenmeyen durumlar olabileceğini söyledi.ben doktoruma çok güveniyorum maddi olarak bizden beklentisi yok (eşimin arkadaşı) ama yinede bir hafta daha bekleyeceğiz sırf benim içim rahat etsin diye byük ihtimal haftaya 22.de sezeryan olacağım.Allah bu mubarek günlerin hürmetine bana ve tüm bebek bekleyenlere yardım etsin inşallah.

canım çok sağol cevabın için.ben yeni aldım 4 damlayla başlıyayım diyorum emzirdikten sonra verilcekmiş heralde.sen nasıl veriyorsun.

Ben 7 damla şeklinde veriyorum. Günde 4 sefer verilebilir ama ben gündüz ve gece 12 gibi veriyorum. Şuan için yeterli gibi geldi. En azından gece uyumaya başladık. Emzirirken vermek daha kolay oluyor.

Hamileliğim boyunca hemen hemen hergün burayı takip ettim ve çok şey öğrendim.. Oğlumu kucağıma aldığımda inanılmaz bir duygu yaşadım. Henüz doğum yapmamış tüm arkadaşlara sağlıklı bir doğum dilerim. Normal doğum çok istedim ama sezeryan olmam gerekti. İnanın benim canım çok tatlıdır. İğneden bile korkarım :) Sondası ameliyatı herşey gözümde çok büyümüştü. Ama sadece kendi kendimizi korkutıyoruz. İnanın şuan hatırlamıyorum bile..

aynen öyle hayatım yapmadım tabi açtım bilgisayarı Bebek Yapım Bakım Onarım: Tomris’in Emzirme Notları – 1: Merhaba! burdaki yazıları okudum. facede de paylaşmıştım görmüşsünüzdür belki çok hoşuma gitti emzirmeyle alakalı. doğurana kadar bitiririm heralde :)
valla dün akşamki hiç öyle hareket edince falan geçmedi nerdeyse amuda kalkacaktım ölüyorum sandım. devamı gelmedi ama. şimdi temiziğim falan da bitti ya kızım gelebilir artık hazırım :):49:

drumuz aynı mı diye düşündüm bi an. benimki de öyle hiç kanaldan da çatıdan da bahsetmiyo sadece. normal doğum yanlısı sen doğurursun bunu diyo bişey demiyo. günüm dolduktan sonra 2 haftaya kadar beklemeyi düşünüyo son rasını bilmiyorum hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah..:40:

benimkide aynı cnm çatı muayenesini bi yaptı sen bu çocuğu normal doğurursun diyip duruo artık :))) bugünde altdan baktı normal doğar dedi. hiç sezeryanı ağzına bile almadı günün dolsun 10 gün daha beklicez die ekledi sonrasına o zaman karar weririz dedi. ama bizim yaramaz inmio bi türlü aşağı. bide eşinle birlikde ol göğüslerine masaj yap doğumu tetikler dedi. insanda stres yapıo elinde olmadan. Rabbim sağlıkla hayırlısı neyse o şekilde doğum yapmayı nasip etsin hepimize.

slm canım inşallah sen ve bebeğin için hayırlısı neyse o olur.bizimde dün kontrolümüz vardı ve benim bebeğimde doğum kanalına inmemiş doktorum çatı muayenesi yaptı ve çatımın dar olduğunu söyledi bebeğin inmesi çok zor dedi ayrıca kafa çapımızda biraz büyük o yüzden doktorum normal doğumun bizde çok riskli olabileceğini ben ve bebek için sonrasında istenmeyen durumlar olabileceğini söyledi.ben doktoruma çok güveniyorum maddi olarak bizden beklentisi yok (eşimin arkadaşı) ama yinede bir hafta daha bekleyeceğiz sırf benim içim rahat etsin diye byük ihtimal haftaya 22.de sezeryan olacağım.Allah bu mubarek günlerin hürmetine bana ve tüm bebek bekleyenlere yardım etsin inşallah.

teşekkür ederim cnm. Rabbim sanada hayırlı bi doğum nasip etsin :) bende çatı darlığı yok ama ne yazık ki kızım kanala inmio bi türlü her akşam eşimle yürüyüş yapıyoruz elimden geldiğinde hareket etmeye çalışıyrm ama bi işe yaramıo. elinden gelse 10 aylık doğcak bizim kız :) aynı şekilde benim bebeğiminde kafa çapı genişmiş. ama çatı darlığı olmadığı için çok fazla zorlamaz die düşünüo doktorum. hepimiz hakkında hayırlısı cnm. . şu günleri bi atlatıp ewlatlarımızı kucağımıza alsak biran önce hayırlısyla :)

aynen ya hiç doğurack gibi değilim bende her akşam acaba yarın sancım olur mu diyorum falan ama yok yaa 39 doldu bugun son bi hafta artık ya bide kızlar erken doğar diyorlar....

bebislerinden firsat bulup topige göz atabilen herkese merhaba:)))

valla kac gündür nasil gecti bilmiyorum.. Annem sikildi artik burada gidicem diye söyleniyor. 29 unda gidiyor icime cöktü acisi. Benim sütüm hala yok, ebe de atik gelmez bu kadar olur dedi. Ama ben her mamadan önce veriyorum iki damlada olsa ceksin diye. gelmeyince zaten cok sinirleniyor, yikiyor ortaligi. Yarin cocuk doktoru kontrolümüz var, sanirim asi olucak. Insaallah cok etkisi olmaz, rahatsiz etmez kizimi..

hepinici ve bebislerinizi öpüyorummm

aynen ya hiç doğurack gibi değilim bende her akşam acaba yarın sancım olur mu diyorum falan ama yok yaa 39 doldu bugun son bi hafta artık ya bide kızlar erken doğar diyorlar....

aynen cnm ya ... kızlar erken dediler dediler korkuttular bizi , bizim kızlar sabırlı çıktı doğma niyetinde diiller... :))))

canım bende senden haber bekliyordum,bende yarın kontrole gideceğim,hayırlısı bakalım nolacak merak ediyorum canım.inşaallah en kısa zamanda hayırlısı ile döner bebeğin,sonuçta daha onsekiz günün var canım,canını sıkma Allahu Teala yardımıcın olur inşaallah.sen içini ferah tut.yarın yine konuşuruz.

Sedefbyo daha yeni dogum yapmissin ben normal dogum yaptigim halde 4. Gun geldi sütum oncesinde az geliyordu moralini yüksek tut.

aynen kızlar erken dediler kaldık böle..birde bana hep karnın inmiş erken doğuracan dediler beklioz hala:((((
sağlıkla gelsinlerde..

walla biri karnın inmiş dio biri hala yukarda dio :))) kimin ne dediği belli olmuo. bide sürekli görünce aaaa sen daha doğurmadın mı diyenler war insanın canını sıkan. napıcaz bilmiyrm. Rabbim hayırlısını wersin :)))

canım bende senden haber bekliyordum,bende yarın kontrole gideceğim,hayırlısı bakalım nolacak merak ediyorum canım.inşaallah en kısa zamanda hayırlısı ile döner bebeğin,sonuçta daha onsekiz günün var canım,canını sıkma Allahu Teala yardımıcın olur inşaallah.sen içini ferah tut.yarın yine konuşuruz.

cnm inşAllah yarın hayırlı haber alırsın :))) bugün sanıodum senin kontrolünü ben. doktora gidince heran gelebilir fln der die bekliodum bi umutla :( ama umudum suya düştü :)) nst de sancıda 0 'ı gördüm. kızım zaten gelme niyetinde değil. doktor altdanda muayene etti tekrar normal doğurabilirsin dio ama bizim kız yola gelmio ki doğum başlasın. sezeryana kalıcaz heralde. Allahdan doktorum anlayışlı gününü doldur hemen sezeryana alalım demedi. artı 10 gün daha bekleticem o zaman karar weririz dedi. saolsun çok tatlı bi kadın insanın içini rahatlatıo ama yinede elinde olmadan telaşe yapıosun. Rabbim hakkımızda hayırlısını wersin.. seninde iyi geçer inşAllah randewun güzel haberler alırsın :) mis miss öpüyrm senide ewladınıda cnm benim :) haberini bekliyrm yarın ;)

Back
X