2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Benide annemler kayınvalidem kardeslerim surekli arıyor ama ben rahatsız olmuyor..cok sukurki merak edenlerim var..benimle ilgilenen insanlar var...

cnm arayip sormalari baska hadi dogur artik sabirsizlaniyoz neye benzicek senin gunun yanlismi acaba doktormu bilemiyo gelisimimi iyi deil kakasini yerse esinden ayrilirsa bak hareket ediyomu takip et bi keregordum insanlar bile durmadan soruyo nasilsin iyimisin agrin varmi dinlen dikkat et ins hayirlisiyla dogar biran once gibi sozler benide mutlu ediyo ama hadi ama dogurcan yok mubarek 12 ay tasican heralde yok oglun cok tembel dogasi yok bunlar cinnetlik laflar

Hastaneden cikmadan isitme testi yapildi gecemedi oglum.5.gun tekrar yapildi yine gecemedi dediler. Devlet hastanesine bera testine gonderdiler. Yarin gidicez moralim bozuldu biraz. Sizler yaptirdinizmi isitme testi. Bera testi yaptiran varmi?

slm ben odyologum ve testleri ben yapıyorum hemen endişelenme çünkü bebeklerde işitme testi 2 hafta yanlış çıkabili,yor
2nedenı var bırı kulak kanallarına doğum sıvısı kalmış olabiliyor 2. ise kulak kanalları kısa olduğu için en doğru sonuç 2 hafta sonra yapıla otoakustik emisyon testi ile çıkar eger yıne geçemezse o zaman bera yapıyoruz endişelenme moralını bozma

o doguraymis ozaman senin yerine isteklere bak banada dedi ben sacma bi inanis ne alaka doktor olcak kadinmissin dedim bi hafta surat yapti

Oyleler canim malesef... eski kafalilar iste.. bana soyledigi zaman keltos olcak benim oglum diyorjm.. ama uzuluyorumda ben sarisinim sarisin olmasini hic istemiyo, tiksinirmiste.. ama benim kirilip uzulmem umrunda degil :(

Oyleler canim malesef... eski kafalilar iste.. bana soyledigi zaman keltos olcak benim oglum diyorjm.. ama uzuluyorumda ben sarisinim sarisin olmasini hic istemiyo, tiksinirmiste.. ama benim kirilip uzulmem umrunda degil :(

cnm ne diim ya. bunlar nası insanlar böle Allahın yarattığından tiksinio farkında değil. sıkma canını ya :)))

Canim benim oglum 4350 kg spinal sezeryanla dunya ya geldi. Ilk basta biraz tedirgin oldum sonrasinda bisey hissetmeyince rahatladim. Ben dogum hikayelerinde okumustm ameliyat sirasinda nefes darligi mide bulantisi kusma gibi seyler bende olmadi. 3.gun eve ciktik 4.gun parol icmeyi biraktim. Cunku agrim cok cok hafifti. Ama yataktan kalkmak oturmak bebegi kucagima almak 6.gunde tam anlamiyla oldu. Bugun 8 gun oldu cok ayakta kalip yorulursam hafif belim agriyor. ameliyat sirasinda bebegi cikaramayip kaburgalarima bastirsalarda ben yinede pisman degilimmmm. Oglumun o ilk aglayisi yanagini yanagima surusleri ve bebegimin hemen susmasini unutamam. Ameliyathaneden heycanla gulerek odaya ciktim. iste boyle.. kolay dogumlar.

çok sağol canım cevabın için ben de sabahtan beri araştırıyorum epidural ve spinal sezeryanı.genelde gayet iyi yorumlar yapmışlar iyice ikna oldum diyebilirim :) bel ve baş ağrısı aşırı oluyor deyip beni ikilemde bırakan bi görümcem var sağolsun :/
ameliyattan sonra mümkün olduğunca yürümeyi tavsiye ediyorlar, senin bu konuda bi fikrin var mı?
bu arada rabbim evladına bağışlasın seni de daha bi haftalıkmışsın :46:

Cnmmm benim de bgn son gunumdu aynen bende de bi belirti yok kaderdasim benim benimki de 40+6ya kadar bekleriz sonra suni veririz dedi yarin gidicem vakalim ne diyecek

doğal olarak doğumun başlamazsa, ağrın kendiliğin başlamaz ya da suyun gelmezse ve ya açılma nişan gibi bişey yaşamazsan suni sancıyla doğumun çok çok zor olduğunu duydum canım benim.boşuna boşuna öldürüp öldürüp diriltmesinler seni.iyice düşünüp kararını öyle ver.

tiksinirmiymiş? :53:
bu insanların kurduğu cümlelere gerçekten akıl sır erdiremiyorum artık.

canım bizimde aşı tarihimiz 2 aralık.aşıdan sonra burdan yada fece sayfasından nasıl olduğunu ateş yapıp yapmadığını yazarsan sevinirim:))

gidebilseydim yazardim sekerimm. ama malesef bogmaca salgini varmis doktor muayenehaneye kabul etmiyor. iki hafta gelmeyin dedi. üffff

doğal olarak doğumun başlamazsa, ağrın kendiliğin başlamaz ya da suyun gelmezse ve ya açılma nişan gibi bişey yaşamazsan suni sancıyla doğumun çok çok zor olduğunu duydum canım benim.boşuna boşuna öldürüp öldürüp diriltmesinler seni.iyice düşünüp kararını öyle ver.

Cnm walla ne yapacağımi sasirdim dur bakalim yarin gideyim belki fikri degismistir ya da belki kizim bu gece gelir bunlara gerek kalmaz

kızlar yaa işlerim bitti temizlik vs şimdi de vakit geçiremiyorum sıkıntıdan patlicam. kocam da gelmedi geç geliyo bu sıralar. doğursam artık demeye ben de başladım kızlar :):49:

Kızlar ya birsey dicem benim kız acayip hareketli sancı baslamadan once boyle hareketli mi oluyodur acaba :)
ben de böyleyim herşeye acaba doğum belirtisi mi diye bakıyorum yaa :) aklıma hamileliğimin ilk günlerinde hamilelik belirtisi aramalarım geldi. ne zor bizim işimiz yaa :27::37:

çok sağol canım cevabın için ben de sabahtan beri araştırıyorum epidural ve spinal sezeryanı.genelde gayet iyi yorumlar yapmışlar iyice ikna oldum diyebilirim :) bel ve baş ağrısı aşırı oluyor deyip beni ikilemde bırakan bi görümcem var sağolsun :/
ameliyattan sonra mümkün olduğunca yürümeyi tavsiye ediyorlar, senin bu konuda bi fikrin var mı?

mrb cnm ben henüz doğum yapmadım ama bende araştırıyorum doktor sezeryan diye ısrar ediyo çünkü. bugün sabah trt de bi program vardı bu konu üzerine netten bulup izleyebilirsin sanırım. oradaki prof. ada hep aynı şikayetler geldi bel ve baş ağrısı oluyormuş çoğu kişide bu da anesteziyi yapan kişinin hatasından oluyormuş anladığım kadarıyla ilacı yavaş yavaş verince oluyormuş. hatta dr biraz kızdı hiç mi memnun olan yok yazmıyorlar, aramıyorlar diye

Bekleyen hatunlar varmi bi gelisme ?????

Elifezgy canimm gözün aydin, rabbim saglik sihat versin size bagislasin minigini , cok merak etmistim , sükür kavusmusun minigine ..

Ozlmalpr insallah hersey yolundadir canim , arkadasta yazmis bilgilendirmis , testiniz iyi sonuc verir insallah

mrb cnm ben henüz doğum yapmadım ama bende araştırıyorum doktor sezeryan diye ısrar ediyo çünkü. bugün sabah trt de bi program vardı bu konu üzerine netten bulup izleyebilirsin sanırım. oradaki prof. ada hep aynı şikayetler geldi bel ve baş ağrısı oluyormuş çoğu kişide bu da anesteziyi yapan kişinin hatasından oluyormuş anladığım kadarıyla ilacı yavaş yavaş verince oluyormuş. hatta dr biraz kızdı hiç mi memnun olan yok yazmıyorlar, aramıyorlar diye

valla ne olursa olsun her durumda anestezi olucaz yani baş ağrısı var diye canlı canlı ameliyat olamayacağımıza göre :))
ama anestezi uzmanını ameliyattan önce bi uyarmak lazım galiba.off bi an evvel doğursamda kurtulsam yahu :26:

Bel ve bas agrisi herkeste olacak diye bisey yok canim gorumcene boyle soyle;)
Ben yaptiklarimi anlatayim sana. Cunku benim bas agrim hic olmadi cok sukur. Su icebilirsin dedikleri andan itibaren surekli su ictim sende biliyorsundur bu ameliyattan sonra bol su icmek lazim kii bas agrisi olmasin. O ara sondali olacagin icin ic icebildigin kadar pipetle. Ama dikkat et genzine kacmasin oksurmek cok kotu..
beni ayaga kaldirdi hemsireler ilk kalkma ani zor biraz..sonrasinda gece boyu dolastim. Esimin destegiyle. 2.gun bol bol kayisi suyu ictimki kabiz olup canimi yakmayayim diye.ve 2 .gun o sorunumda kalkti ortadan. Yani hastanedeyken ve evde ilk 4-5 gun surekli yurudum gaz problemini ortadan kaldirdim canim. Ve sana tavsiyem yuruyus yaparken eline 1 lt kayisi suyu al ic kafaya diktim ben resmen:) rahat ettim. Eve gelir gelmez dus aldim. Su gecirmez bantla kapatiyorlar ama ben yinede strecle sarip ole dus aldim.
Benim arkadasim spinal sezeryan olmustu birkac gun sonra bas agrisindan hastaneye yatirdilar az su icmis demekki. Demem o ki benim bir slkintim olmadi sukur. Hemsireyim ben biraz bildiklerimi biraz gorduklerimi uyguladim canim.

Bekleyen hatunlar varmi bi gelisme ?????

Elifezgy canimm gözün aydin, rabbim saglik sihat versin size bagislasin minigini , cok merak etmistim , sükür kavusmusun minigine ..

Ozlmalpr insallah hersey yolundadir canim , arkadasta yazmis bilgilendirmis , testiniz iyi sonuc verir insallah

ben de bekleyenlerdenim cnm ama yok bi gelişme... ilelebet hamile olarak kalıcam sanırım :))))) birde kızlar gününü beklemez erken gelir diyorlar. doğum heran olabilir diyede annemlere taşındık eşimle. oturduğum yerden wc e kalksam herkesin gözü üzerimde noldu diye :)))) eşim sürekli 10 dk bir ağrın war mı iyi misin die sorup duruo :))) beklemek ne zormuş Rabbim hayırlısını wersin ...

Back
X