2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kurtlu kiraz süt icin dengeli besleniyorum bol sivi tuketiyorum. Emzirirken hep olumlu düşünüyorum. Sutum artıyor diyorum. Human o stil tee içiyorum.

Ne zormuş beklemek yaaaa :(((( nisan 2013 de eşim askere gitti . eylüle kadar ağlaya zırlaya hasretle eşimi bekledim Rabbime şükür geçti gitti askerlik. Şimdi de mini minnacık daha hiç görmedğim ama görmedende aşka sewdiğim kızımı bekliyrm. Eşimin geliş günü saati belliydi ama bu miniğin wakti saatide belli değil. daha zormuş bölesi beklemek . Anne olmak cidden insana sabırlı olmayı öğretiyormuş. Rabbim yardımcımız olsun.

Günaydın hanımlar. Yarın bu saatlerde doğumda olucam 7buçukta hastanede olucam suni sancıyla doğumu başlatıcaklar. yazamazsam dua edin bak şimdiden söylüyorum :-D hepiniz dualarımdasınız öpüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın hanımlar. Yarın bu saatlerde doğumda olucam 7buçukta hastanede olucam suni sancıyla doğumu başlatıcaklar. yazamazsam dua edin bak şimdiden söylüyorum :-D hepiniz dualarımdasınız öpüyorum.

allah yardımcın olsun canım . bu arada merak ettim şuan haç hafta kaç günlüksn

Nehar üzülme canim sen istedin Denedinde bekledinde,
Doktorunu dinleyip sezeryan tarihi alman iyi olmus .. Rabbim dert vermesin ..
Cuma günü minik yagizi kucagina alacagini düsün , icini ferah tut ,
Bakacak birisi varmi canim sezeryandan sonra ??

Cabby insallah saglikla alirsin minigini kucagina ..

Gizliozne 3700 normal kilo oluyor canim burda , 4 e kadar normal dogum diyor doktorlar :)
Icin ferah tut o yönden , hem ölcümler tamamiyle tahmini , kemik uzunluklari ölcülerrk kafa yqpisi vs ile cikiyor ortaya ..
Cnm fazla olmasinda az olur insallah, dogduktan sonrada alir kilo Allahin izniyle. Kontrolum var bugun cok heyecanliyim...
Herkese merhaba ben 2013 temmuz annesiyim bu ay doğum yapacak olanları merak ettim oğlumun doğumunu hatırladım da:) allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar annelik çoook güzel ama ilk 1 ay pek anlayamıyorsunuz alışma döneminde . Bu arada ultrasondaki kg tutuyor mu diye merak etmişsiniz arada büyük farklar olabiliyor bizim topikte genelde denilen kg ın baya altında doğdu bebişlerimiz. Benim 3500 gibi görünüyordu 2900 doğdu :) hepinize güzel günler minnaklarınızla sağlıklı ömürler
Saol cnm tskler...
Kızlar benim de kontrolüm vardı bugün..malesef rahimde ne açılma ne de yumusama var..zaten de bebeğim in yüzü makata değil göbeğime bakıyormuş bu yüzden sancın başlasa suyun gelse dahi bu şekilde doguramazsın dedi..cuma günü sezaryeni kabul ettim..moralim çok bozuk çünkü normal doğumu çok çok istemiştim. .her şeyin hayırlısı artık bebegimin sağlığı her şeyden önemli
Cnm sıkma canini, vardkr bi hayir. Sen bekleyecegin kadar bekledin zaten. Cabuk toparlanirsin insallah...

canım şuan haç hafta kaç günlüksün

Dün günüm doldu canim .. Beklenen dogum tarihi 19.11 di
Daha yeni gecti yani ..senin tarih nezamandi ?

Sogansuyu rabbim cabucak kurtarsin canim
Minigine sag sslim kavus insallah .. Kanaman gectimi ??

Herkeslere günaydin .. Yarim saat yürüdüm geldim :)
Ne var ne yok ??

Gerenimosum daha iyi olmasina sevindim canim, sen anlatinca icim tuhaf oldu minicik yavrusum :(

Fidocum siz nasil oldunuz ???
Miamore insallah sizde iyisinizdur canim ... Sab damlayi burdada veriyorlardi ben kullanmistim
Kuzum06 uyuttumu senin minik yaramaz ugramamisin dün gece kuzucum ???

Cnm belkide dogum yaptin coktan,,insallah iyisindir... Rabbim yardimciniz olsun hem senin hem meleginin..

Ay tatlım aynen bende 6 :00 da hastaneye yatışım olucak sunni sancıyla başlatacaklar. İnsallah herkes gibi bizde bebişlerimizi kucağımıza sagsalim alırız:)

Kızlar hepinize selam:16:
kasımın ilerlemiş günlerinde bakıyorumki topik iyiden iyiye boşalmaya başlamış sanırım doğumu olanlar malesef benim gibi pek vakit bulamıyorlar buraya gelip yazmaya dertleşmeye...
boş her anımda ya iş yapıyorum ya da uyumaya çalışıyorum çünkü gece nöbetleri gerçekten yorucı oluyor:1:

doğumu olanlar hayırla büyütsün evlatlarını, doğuma gideceklere ya da bekleyenlere de rabbimden sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorum...

selayhus gizliözne doğurdunuz mu?
miamore iyileştin ve toparlandın mı? canım süt gelmesi için göğüslerine sıcak suya basılmış havluyla kompres yap emi işe yarıyor bence..

Kızlar hepinize selam:16:
kasımın ilerlemiş günlerinde bakıyorumki topik iyiden iyiye boşalmaya başlamış sanırım doğumu olanlar malesef benim gibi pek vakit bulamıyorlar buraya gelip yazmaya dertleşmeye...
boş her anımda ya iş yapıyorum ya da uyumaya çalışıyorum çünkü gece nöbetleri gerçekten yorucı oluyor:1:

doğumu olanlar hayırla büyütsün evlatlarını, doğuma gideceklere ya da bekleyenlere de rabbimden sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorum...

selayhus gizliözne doğurdunuz mu?
miamore iyileştin ve toparlandın mı? canım süt gelmesi için göğüslerine sıcak suya basılmış havluyla kompres yap emi işe yarıyor bence..

Cnm biz dogurmadik henuz selayhusta ayni sekilde.. bugun kontrol var insallah dogurup gelirim :37:

Cnmm tek elimde kizimla yaziyorum cok uzun yazamiycam ama sakin suniden korkma ben doguma gittigimde bildiginiz gibi suyum gelmisti ve sancim yoktu 4cm acikligim varmis hmn yatirdilar sonra sancim basladi. Epidural istemistim 5.5 cmde yapildi. Sonra 8 cmde sancim bitti suni verdiler demem o ki suniden korkma ama kesin epidural iste cok rahat edersin. Ne kadar erken yapiliyorsa yaptir :) ins dogumun guzel olur kolay olur allah yardimcin olsun

Aslında benim doktorum da maksimum 10 gün daha bekleyebiliriz ki tıbben bi sakınca da yok beklememiz için dedi ama..normal dğuracağına inancim % 20 diye ekledi..suyun sancın gelse de bebek bu sekildeyse acil sezaryene alırım dedi..başta beklemeye karar verdik ama sonra düşündüm o kadar sancı çekip bebeğimi strese sokmanın bi anlamı yok..oksijensiz kalırsa gerisini dusunemiyorum bile :14: düşündük taşindık aradık dr u cuma olsun dedik tamam dedi persembe gidip detaylari konuscaz

Cnmcm hani doktorun bebegin sirti sagda muhabbeti yapmisti ya o dogru heralde ben sabah kontrole gittigi.de gercekten sagdaydisanvi gelince dogum basladiginds sirti soldaydi

allah yardımcın olsun canım . bu arada merak ettim şuan haç hafta kaç günlüksn
Tam bugün tahmini doğum tarihim canım yarın 40+1 yani
Cnmm tek elimde kizimla yaziyorum cok uzun yazamiycam ama sakin suniden korkma ben doguma gittigimde bildiginiz gibi suyum gelmisti ve sancim yoktu 4cm acikligim varmis hmn yatirdilar sonra sancim basladi. Epidural istemistim 5.5 cmde yapildi. Sonra 8 cmde sancim bitti suni verdiler demem o ki suniden korkma ama kesin epidural iste cok rahat edersin. Ne kadar erken yapiliyorsa yaptir :) ins dogumun guzel olur kolay olur allah yardimcin olsun
Saol canım inş. Benim de kolay olur senin gibi öpüyorum kızını da ;-)

Selayhus kanamam geçti canım saol hatırladığın için.
Kızlar bebiş yarın sabaha beklemeyecel gibi. Kasılmalarım çok sıklaştı ve kızım inanılmaz hareketli. Resmen çabalıyo çıkmak için vajinamda hareket hissediyorum ve batma. şaka gibi :-) bugün beklerse yarın 7buçukta suni sancı ;-) hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Ama ben hala inanamıyorum yarın eve bi bebekle geleceğime;-)

Sogansuyu yarin icin tekrardan iyi dilekler gönderiyorum .. Dedigin gibi yarina kalmaz canim belkide :))
Hadi hayirlisi ...

Pazartesisevmezim maalesef henüz bisi yok doguramadim doguranadim ..

Arkadasa gittim kahvaltiya arabayi hala rahat kullaniyorum ve 7. kata yürüyerek ciktim :))
Sabahta yarim saat yürümüstüm .. Bakalim artik :)

Dün günüm doldu canim .. Beklenen dogum tarihi 19.11 di
Daha yeni gecti yani ..senin tarih nezamandi ?

Sogansuyu rabbim cabucak kurtarsin canim
Minigine sag sslim kavus insallah .. Kanaman gectimi ??

Herkeslere günaydin .. Yarim saat yürüdüm geldim :)
Ne var ne yok ??

Gerenimosum daha iyi olmasina sevindim canim, sen anlatinca icim tuhaf oldu minicik yavrusum :(

Fidocum siz nasil oldunuz ???
Miamore insallah sizde iyisinizdur canim ... Sab damlayi burdada veriyorlardi ben kullanmistim
Kuzum06 uyuttumu senin minik yaramaz ugramamisin dün gece kuzucum ???

Yooookk teyzesi neriye uyutacak. Sensör var sanirim tam yatiyorum hazir derin derin uyuyorken diyorum aaaaa senmisin bunu düşünen bi ağlama ile aciyor gozlerini sonra 3 saat ayaktayiz. 2.5 gibi uyuyoruz sonra 4 e doğru tekrar uyaniyoruz...... sabaha kadar devam buna. Simdide gece yarisi gibi uyuyor, acikinca mizirdaniyor emiyor uykuya devam :-D her hafta farkli oldu bakalim kirkindan sonra ne yapacak.

Hayırlisi ile sizlerde kurtulun inşallah, saglikli sıhhatli alin yavrularinizi kucaginiza

Canım hayirlisi olsun herseyde vardir bir hayir sıkma canini, Cuma günü hayırlısı ile al Paşanı kucağına inşallah.
Benim yavrumunda sirti sağda idi ayni senin paşa gibi, doğum esnasinda cevirdiler başını, valla devlet has.oluncs sonuna kadar normali zorluyorlar sezeryan demediler hiç

Back
X