2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
arkadaslar duzenlı sanclarm war hastaneye gttm nstde 110u buluodu sanclar we duzenli ama aclma olmadgndan ewe yolladılar . 3 dk ya dusunce gel ddler. sabh sa 9 dan beri 15 snra 10 smdi 8 derken fna bi sanci cekiorm ama acilma olmuor ndnse kafayi yicem cok zorlanyrm halsizm artk agliorum agridan.agri grdgnde kitleniorum. sezeryanada almiolar . allahm nolck bóle

kızlar 19 Kasım da normal doğumla kızıma kavuştum.doğumumda sunni sancı verildi 13 saatlik sancıdan sonra çok şükür kızıma kavuştum..kızım çok küçük doğdu 2600 gr 48 cm o kadarda yediklerime dikkat ettim beslendim doktor hep bana 3200 gibi olacak demişti.hatta fazla kilo almdırma normal doğum olacak demişti..ufacık oldu kızım kendime kızdım bakamadım diye üzüldüm inşallah bundan sonra sütüm yararda biran evvel toplar minik kızım..

Melekcim benim de cok uzun sürmüştü acilmam ama bir acilmaya baslayinca hizli acildi ilik dus al ayakta. Dua ediyorum senin icin nefes egzersizi yap sanci gelince.

mrhb kızlar cuma sabah 4,30 kızımı kucagıma aldım darısı başınıza inş normal doğum yaptım hiç açılmam yokkken 3 saat içinde sancılarla 7 cm açıklık vardı hastaneye gittiğimde yani gerçekten hiç belirti yokken hemen doğuma alındım 10 dk içindede yavrumu gördüm....çok şükür darısı kalanların başına...

hayırlı uğurlu olsun cnm. Rabbim sonunda senide yawruna kawuşturdu :))) darısı kalanların başına :))) sağlıkla büyüt inşAllah cnm :))

Kızlar selam,20 kasım çarşamba sabahı minik oğlumu kucağıma aldım,doğumum kistten dolayı sezeryan oldu.Kistimde hamilelik boyunca küçülme olmuş zaten,kalanıda aldım dedi doktorum.3010 gr ve 51 cm doğdu,biraz ağrılarım oldu ama ilk günden beri yatmıyorum hiç.Yatmak ve kalkmaya çalışmak daha ağrılı oluyor çünkü.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu... :)))

Melekcim benim de cok uzun sürmüştü acilmam ama bir acilmaya baslayinca hizli acildi ilik dus al ayakta. Dua ediyorum senin icin nefes egzersizi yap sanci gelince.

yha ben ölcem artk. sanclar tam tamina 5 dk da 1 gelmeye bşladi 2saattr. demin hastanedeydm.doguw sancin war ama acilman yok sklaşnca gel ddi. kafayi yicem daha nsl sklaşsın ya . nst de 5 dk arayla 100 û gösteren sanclar wardi. bunlar hafif dio. tamam dielim hafif ama nie 5 dk da bir ya. uyuyamıorumda napacm ya agliorum artk

yha ben ölcem artk. sanclar tam tamina 5 dk da 1 gelmeye bşladi 2saattr. demin hastanedeydm.doguw sancin war ama acilman yok sklaşnca gel ddi. kafayi yicem daha nsl sklaşsın ya . nst de 5 dk arayla 100 û gösteren sanclar wardi. bunlar hafif dio. tamam dielim hafif ama nie 5 dk da bir ya. uyuyamıorumda napacm ya agliorum artk

Canım biraz daha bekle. Bende 5 dkda 1e düştü diye gittim daha 1 cm açılmam vardı. Sabahtan akşam 8e kadar sancı çektim ama 1 cm açılmaydı. Ertesi gün sabah 6bucuga kadar toplam 4 cm olmuştu. mecburen sezeryana aldılar beni. İnan hastanede daha kötü oluyosun evde hissettiğinden daha şiddetli hissediyosun pskolojik olarak. Hastane yakınsa eğer biraz daha bekle istersen. Suyumu patlattılar benim bayağı perişan olmuştum. Evde rahat rahat çekiyosun en azından.

Canım biraz daha bekle. Bende 5 dkda 1e düştü diye gittim daha 1 cm açılmam vardı. Sabahtan akşam 8e kadar sancı çektim ama 1 cm açılmaydı. Ertesi gün sabah 6bucuga kadar toplam 4 cm olmuştu. mecburen sezeryana aldılar beni. İnan hastanede daha kötü oluyosun evde hissettiğinden daha şiddetli hissediyosun pskolojik olarak. Hastane yakınsa eğer biraz daha bekle istersen. Suyumu patlattılar benim bayağı perişan olmuştum. Evde rahat rahat çekiyosun en azından.
yha nie bize bu acıyı cektiriolar alsnlar madem sezeryana en başinda. canim ckti agridan artk ya. yrn 9da kendi dr ma gtcem o da bekle derse yandm ben. yrna kdr 3 dk ya duşer muhtemelen agrilarm. bızm nie bole ki ya nasl bi acklamasi war bunun :((((((

mrhb kızlar cuma sabah 4,30 kızımı kucagıma aldım darısı başınıza inş normal doğum yaptım hiç açılmam yokkken 3 saat içinde sancılarla 7 cm açıklık vardı hastaneye gittiğimde yani gerçekten hiç belirti yokken hemen doğuma alındım 10 dk içindede yavrumu gördüm....çok şükür darısı kalanların başına...

gözün aydın canım ne güzel bebeğine kavuştun :46::46: darısı bizlerin başına hayırlısıyla inşallah bizlerde sen gibi kolay doğum yaparız.kaç kilo doğdu bebeğin :emir_bebek:

kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık:))))[/QUiyiceBide ben varim kizlar dogurmayan. Hani kiz cocuklari 10 gun erkendi. Agirlastim iyice. Sahte sancilarim var ama gercegi baslamadi daha. Selaynus ve bekleyen diger arkadaslar hepiniz bir an once kavusursunuz bebislerinize insallah
beeeeeeeeennn :6: az kaldı bizlerde kavuşcaz inşallah :)))))

yha benımle aynı durumu yaşayan varmı rahim neden açılmaz yhaaaa napmak lazım kii :((

canım senin haftan kaç tam olarak? bi ikimiz mi kaldık ne?

ah cnm sorma benimde 40+5 oldu ama cadı kızımın hiç gelesi yok ne açılma war ne sancı :( Rabbim kawuştursa hayırlısıyla bizleride ewlatlarımıza :))) birde aiseaise kaldı o da benimle aynı gün olarak. bugün kontrol war bakalım ne dicek doktorum. dualarınızı eksik etmeyin. senin kaç hafta oldu cnm ???

Günaydin herkeslere ..

Melek rabbim biran önce yardim eder canim insallah , keske sini sanci verip acilmayi hizlandirsalardi ..
Biran önce kavustursun rabbim minik kuzucuguna ...

Dogum yapan anneleri tebrik ederim saglikla sihatle büyütmek nasip olsun

Bugun 40+6 ...
Ilk dogumda 41+1 de suniyi vermislerdi
Yarin yone konttol var cumaya verirler artik sanciyi ..

Dün aksamdan beri ayaga kalktikca bacaklarima agri vuruyor o anda nefesim kesilixor sonra geciyor , hem asagi bölgeye hemde kismina ..
Rabbim bekleyen herkeslere biran önce nasip etsin insallah..

Back
X