2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim benim Allah yar ve yardimcin olsun, inşallah çok çabuk etki eder suni ve açılma hizli olur ve alirsin yavrunu kucağına. Seni ve iki yakışıklı oğlunu öpüyorum

Cok sagol bitanem , insallah hepinizin dualariyla girip kolay bir sekilde alirim minik oglusumu kucagima ..
Telefonum yanimda olur sancidan änce yazabilirim belki:)
Bizde öperiz sen ve güzel kizini ..

Merhaba guzel anneler :3:
Bende 2014 Haziran anne adayiyim...
Dogum hikayelerinizi heyecanla okudum ...
Rabb'im meleklerinizle sizlere uzun omurler versin...
Hep boyle mutlu olun ins :16:
Dogumdan sonra bebegini kaybeden arkadasa Allah (c.c.) sabir versin...
Aklima geldikce agliyorum cok etkilendim ....
Bebeklerinuzle saglikli ve guzel gunler sizlerin olsun :16::nazar:

Bizde kar coktan yagdi :))) tam kIs cocugu olacak ..
Basima nelerin grlecegini az cok biliyorum aslinda canim ..
Ilkinde acilma biraz yavas ilerlemisti ,
Simdi hep ikinci dogum daha kolay oluyor diyenlrre bütün kalbimle inanmak istiyorum :)
Birde ilk oglum iriydi buda ortahalli bir bebek olacaksim 3300-3500 diyorlar , kafasida abisi kadar degilmis :)) o yüzden daha kolay olur insallah diyorum ..

Demin anneme dedim ayaklarimi uzatip yatacagim diye oda yat tabi enerji topla dedi
Ama benim hiperaktif bir annem var o evin icinde ari maya gibi cslsinca yatmak tuhah oluyor :))

Ayy birde cevreden daha doguranadinmi lafi
Ne kadar negatif enerji yüklü bir laf doguramadinmi , birde sonuna tüüü beceriksiz ekleyin tam olsun allah alla :)))))))))

Sorma... kv gunde 3 defa ariyor bisey yokmu diye :)) ust katta bide.. dogurdum kendi basima diyesim geliyo. Yemin ederim te bunu yazarken yine aradi, allahim sabir.....................

Selayda yazdigina gore ucumuz kalmisiz ama yarina kadar.. ;)) yarin yatisi yapiliyomus... aaahh ahh kar gelmeden geleydi oglum. Hic sevmemde soguk havayiii.... sende sancifaln yok mu mervee, yalnci sancilar cikiyo mu nstde.. kaca vuruyo??

Yarin yatisin yapiliyomus zaten selayim bosver yurume artikin :) Rabbim sag salim kurtarsin seni ve melegini.. saglikli bi sekilde kucagina al insallaahh.... kimisi 1 gun bekliyo acilma icin , kimiside sanci aliyo 2 saat icinde acilmasi oluyo...dua et bol bol....hayrlisi senin icin...
salı günü 1 sancı cıktı ama artık kasılmamda sancımda yok .bugün günümde doldu bakalım yarın doktor ne dicek:19:

:75:bebeğinin doğması için sabırsızlanan pek kıymetli anne adayları : :))
paşam 15 günlük oldu, hayata ve hayat arkadaşlarına yavaş yavaş alışmaya çalışıyor ve bu süreçte fazlasıyla canımıza okuyor.
ne gece ne gündüz uyku namına hiç bişey kalmadı.bırakın üstümü başımı değiştirmeyi saçlarımı bile taramaya zaman bulamıyorum.her saniyem oğlum oldu, kendimden tamamen geçmiş durumdayım.yaklaşık 20 dk. emiyo sadece bu süreçte bi 10 dk uyuyabilirsem bebek kucağımda uyuyabiliyorum.yaşayan zombi oldum yemin ederim :)) 15 gün önce sizler gibi sabırsızlanan ben "bugünlerin kıymetini bil, doğunca bu günleri ararsın" diyenlere artık fazlasıyla hak veriyorum ve 15 günlük taptazecik bi anne olarak önerim, lütfen bugünlerinizin kıymetini bilin.. bol bol uyuyun, gezin tozun dinlenin.sadece bi kaç gün sonra ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız :))

Merhaba guzel anneler, benim de bebisim 11 gunluk oldu hadiborazan arkadasima katiliyorum ayni seyleri yasiyorum yaklasik, benim bir de emzirme sorunum var ve evde huzursuzluklar var annem geldi esimle hic anlasamiyolar gergin ortam hep sikayet beni dusunmuyolar, oglusum icin cok sukrediyorum zor bi dogum oldu ama saglikla kucagima aldim ancak itiraf ediyim hamileligimi cok ozledim cok guzel ve ozel zamanlardi, su an yerimden kalkicak halim yok, biliyorum insan cok sabirsizlaniyor ama bir gun bile olsa tadini cikarin ....

Selaynus,gizliozne,merveokyanus,sekeristanve ben doguramayanlardaniz galiba. Cumartesi benimde sayac bitiyor aralik annesi olacagim bu gidisle...
Dogsaydi da sagsalim bende uykusuz kalsaydim. Yeter ki kokusunu cekseydim icime...
Boyle beklemek cok stresli hic bitmeyen acabalarla dolu yuregim...
Dogum icin kadin tutmustum evi temizletmistim yeniden kirlendi bugun tekrar perdeler camlar dip kose.... Yapildi. Kirlenmeden dogururum insallah.
Ya arayanlara ne demeli onlara daha dogurmadim demekten biktim. Sizin yuzunuzden olmuyor diyorum beni strese
soktunuz.
Ama hamilelikte cok güzel kizlar ayaklarini poposunu hissediyorsun ya o zaman cikarip minciklayasi geliyor insanin.
Selaynuscum insallah sanciyi verir vermez acilirda bir nefeste alirsin oglusunu kucagina. Hakkinda hayirlisi.

Tesadüf bu kadar tam sabah hastaneye gelecektim :)))
Benim gece 12 de suyum geldi kizlar , halada azar azar geliyor
2 saatten brri hastanedeyim sancilari bekliyoruz acilmada yok henüz .kasilma oluyor.
12 ye kadar brkleyip suni sanci verecekler bir gelisme olmazsa ..
Rabbim yardim etsin insallah ..
Hepimize kolay saglikli dogurmayi nasip etsin

2 saatten brri hastanedeyim sancilari bekliyoruz acilmada yok henüz .kasilma oluyor.

canım allah yardımcın olsun inşallah kolay bi doğum olur. güzel haberler verirsin umarım. sancı gelirsede sakın kasma kendini gevşek tut kaslarını. bende öğlende gidicem hastaneye inşallah açılmam vardırda geri gndermezler :19:

Amaan Allahim hadi inşallah gerek kalmaz suniye, ay nasıl heycanlandim. Allah yar ve yardimcin olsun inşallah bitanem hatirli haberlerini bekliyorum

Benim minnak kizimda sarilik oldu, güneş banyosu yaptik camin arkasindan, gece hep ışık açık durdu, bol bol emzirdim şükür atlattik, çok geçmiş olsun canim

salı günü 1 sancı cıktı ama artık kasılmamda sancımda yok .bugün günümde doldu bakalım yarın doktor ne dicek:19:
Anam mervem tarihinde silinmis senin kiyamam yaaa:37:yarin oburgun s.ocagindan ararlar dogurdunuz mu diye :)) yarin nstde kontrolm var, gecen hafta ebe sen dogurmadn m hala demisti, bu hafta ne dicek cok merak ediyorum....... ikinciye hamile kaldim dicem........
nasılsınız hanımlar yarın günüm doluyor doktor sabahtan çağırdı bakalım ne diyecek :)
Sekercim sende varsin demek... selayi saymayalim o dogurur bugun.. 4 kisiyiz suanda doguramayanlar olarak.,. RABBIM kurtarsin hepimizi bakalim doktorlarimiz ne dicek...
Selayim Rabbim yar ve yardimcin olsun.. hayirli haberlerle gel insallH...dualarimiz seninle...

Anam mervem tarihinde silinmis senin kiyamam yaaa:37:yarin oburgun s.ocagindan ararlar dogurdunuz mu diye :)) yarin nstde kontrolm var, gecen hafta ebe sen dogurmadn m hala demisti, bu hafta ne dicek cok merak ediyorum....... ikinciye hamile kaldim dicem........

:1::1: suni sancı hemen önerirler mi acaba önerirlerse büyük ihtimal kabul ederim şansımı denerim artık sabırsızlanıyorum sanki hiç doğmayacak gibi. bende öğlende giricem nst ye inşallah sancılarım çok çok çıkarda çatı muayenesi yapar ve doğuma al:27::27::27:ırlar

Canim firsat bulamadiklari icin buraya giremiyolar.. feys daha kolay bildirim geldiginde uyari faan veriyo diye,. Haberini goturdum onlara, Hepsinin sana slmi var ve hayirli dogumlar diliyolar... hepimizin duasi seninle canimmmm...

:1::1: suni sancı hemen önerirler mi acaba önerirlerse büyük ihtimal kabul ederim şansımı denerim artık sabırsızlanıyorum sanki hiç doğmayacak gibi. bende öğlende giricem nst ye inşallah sancılarım çok çok çıkarda çatı muayenesi yapar ve doğuma al:27::27::27:ırlar

Bi bakmissin yarin dogurup gelmissin eve.. feysten bi arkadas nst icin gotmis sancilari cikmis nstde doguma almislar :)) allahim insallah bizimde oyle olur... bendede bi enerji bi enerjiki sorma.. 3 gundur oylesine ev temizliyorum supuruyorum siliyorum ama banamisin demedi bizim oglan:37:

:))) aslında bu günlerimden şikayetim yok bebeğim 2 güne 4 kilo olacak normal doğum şansım azalıyo o yüzden endişem bide ve annem yanımda zamanı az gidecek üzülüyorum allah hakkımızda hayırlısını versin sana da güç kuvvet versin . dokduktan sonra başka zor ama olsun razıyım hele bi gelsn sağlıklı sıhhatli hayırlısyla tombişimi bi kucağıma alayım öpeyim :16::16:

benim bebeğimde 4 kilonun üzerinde doğduğu için normal doğum yapamadım, sezeryan hakkaten zormuş ama başka şansım malesef yoktu.çünkü sezeryan olmama rağmen yine de bebeğimi çıkarmakta çok zorlandı doktor.allah yardımcın olsun inşallah normal doğum yapabilirsin.
annenin fazla zamanının olmayışına çok üzüldüm çünkü şu zamanlarda insan hiç bi iş yapmasa bile birinin desteğine çok ihtiyaç duyuyor.ben ki o kadar havadan atan tutan insandım kayınvalide yanında kalma konusunda ama o kadar zor durumda kaldım ki 2 gündür kayınvalidemin yanında kalıyorum :)) denize düşen yılana sarılırmış.umarım annen bi yolunu bulurda fazlaca yanında kalabilir.

Back
X