2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba guzel anneler, benim de bebisim 11 gunluk oldu hadiborazan arkadasima katiliyorum ayni seyleri yasiyorum yaklasik, benim bir de emzirme sorunum var ve evde huzursuzluklar var annem geldi esimle hic anlasamiyolar gergin ortam hep sikayet beni dusunmuyolar, oglusum icin cok sukrediyorum zor bi dogum oldu ama saglikla kucagima aldim ancak itiraf ediyim hamileligimi cok ozledim cok guzel ve ozel zamanlardi, su an yerimden kalkicak halim yok, biliyorum insan cok sabirsizlaniyor ama bir gun bile olsa tadini cikarin ....

canım tecrübesizlliğimizden galiba bilmiyorum ama benim eşimde bu ara bayaa saçmaladı, bi anlayışsız davranmaya başladı.annemle kayınvalidem aynı semtte oturuyor 1 gün annemde kaldım diye çıkmayan kavga kalmadı, allak bullak etti beni.ama takmamaya çalışıyorum.şimdi kayınvalidemdeyim hiç bi işe elimi sürmüyorum.iyice çirkinleştirdiler beni.ilk günler oluk oluk akan sütüm şimdi kesilmesin diye dua ediyorum ne kadar hakkaımıza girdiklerinin hiç farkında değiller maalesef.. allah yardımcın olsun ne diyim.

Bi bakmissin yarin dogurup gelmissin eve.. feysten bi arkadas nst icin gotmis sancilari cikmis nstde doguma almislar :)) allahim insallah bizimde oyle olur... bendede bi enerji bi enerjiki sorma.. 3 gundur oylesine ev temizliyorum supuruyorum siliyorum ama banamisin demedi bizim oglan:37:

benim bebeğimde 4 kilonun üzerinde doğduğu için normal doğum yapamadım, sezeryan hakkaten zormuş ama başka şansım malesef yoktu.çünkü sezeryan olmama rağmen yine de bebeğimi çıkarmakta çok zorlandı doktor.allah yardımcın olsun inşallah normal doğum yapabilirsin.
annenin fazla zamanının olmayışına çok üzüldüm çünkü şu zamanlarda insan hiç bi iş yapmasa bile birinin desteğine çok ihtiyaç duyuyor.ben ki o kadar havadan atan tutan insandım kayınvalide yanında kalma konusunda ama o kadar zor durumda kaldım ki 2 gündür kayınvalidemin yanında kalıyorum :)) denize düşen yılana sarılırmış.umarım annen bi yolunu bulurda fazlaca yanında kalabilir.
yok yaa nerdeee nst de hiç sancı çıkmadı :43: yarın 40+2 oluyorum.çatı kemik ağrısından kalça kemiği ağrısından perişan oldum. doktor yatırmaya karar verdi bebeğin suyu azalmış acile gittim ordaki bayan doktorda tekrar baktı azalmış dedi bide idrar tahlili yaptı enfeksiyon çıktı ilaç verdi pazartesi tekrar gidicem. sıra sende canım yarın inşallah bari sende çıksın sancı. ben bu akşam sancı istemem acildeki doktor konuşamıyo bile mıy mıy ilgsz ölü gibi yatırmadı beni hiç ilgilenmedi kağıtlarıma bile bakmadı sinir oldum böylesi daha hayrlıdır inşllh yatmakta istemedim o doktoru beğenmediğim için bişey demedim.çünkü diğer doktor suyu 2 3 gün idare eder dedi:47:

1. doktor kilosunu 3880 gr ölçtü. 2. doktor 3400 gr ölçtü karın tabakan kalınsa ondan yanıltıyodur dedi bebeğin kilolu bi bebeğe benzemiyor dedi rahatladım :) annem düşünme sen bunları diyo dükkanı kapattı geldi kapalı dursun diyo senden önemli değil diyo sağolsun ama ödemeleride var bişey olmaz diyo . anne gibisi yok kayın valide az ilerde oturuyo konşmyrm ama o torun görme sevme hayalleri kuruyo duyyrm . yok öylee tek başıma kaç aydır ne zorluk çekyorum yok öyle ağız tadıyla sevdrmemde göstermmde kocam varken arada görr konuşmam :47::47:

yok yaa nerdeee nst de hiç sancı çıkmadı :43: yarın 40+2 oluyorum.çatı kemik ağrısından kalça kemiği ağrısından perişan oldum. doktor yatırmaya karar verdi bebeğin suyu azalmış acile gittim ordaki bayan doktorda tekrar baktı azalmış dedi bide idrar tahlili yaptı enfeksiyon çıktı ilaç verdi pazartesi tekrar gidicem. sıra sende canım yarın inşallah bari sende çıksın sancı. ben bu akşam sancı istemem acildeki doktor konuşamıyo bile mıy mıy ilgsz ölü gibi yatırmadı beni hiç ilgilenmedi kağıtlarıma bile bakmadı sinir oldum böylesi daha hayrlıdır inşllh yatmakta istemedim o doktoru beğenmediğim için bişey demedim.çünkü diğer doktor suyu 2 3 gün idare eder dedi:47:

1. doktor kilosunu 3880 gr ölçtü. 2. doktor 3400 gr ölçtü karın tabakan kalınsa ondan yanıltıyodur dedi bebeğin kilolu bi bebeğe benzemiyor dedi rahatladım :) annem düşünme sen bunları diyo dükkanı kapattı geldi kapalı dursun diyo senden önemli değil diyo sağolsun ama ödemeleride var bişey olmaz diyo . anne gibisi yok kayın valide az ilerde oturuyo konşmyrm ama o torun görme sevme hayalleri kuruyo duyyrm . yok öylee tek başıma kaç aydır ne zorluk çekyorum yok öyle ağız tadıyla sevdrmemde göstermmde kocam varken arada görr konuşmam :47::47:

Hay allahim... bu doktorlarda bi alem.. sinir oluyorum ilgisiz doktorlara ama sskdaki doktorlaein hepsi oyle surat bi karis ,meymenetsizler:kkk: yatisin ne zaman yapilcak.. 3800 de iyi 4 u gecmemeis hic degilse. Benim teyze kizi 4100le normal dogum yapti. Ilkti bide. Sen canini sikma, bi bakmissin sancin gelmis bu gece.. Allahim kurtarsin hepimizi... insallah sag saglim aliriz meleklerimizi kucagimiza.. kvdenide takma. Cogu oyle. Benim kv iyidir hostur ama cok emrivaki yapar, bende hoslanmam.. dusuncesizdir. Bugun gelmis bebegin cekmecelerini karistiriyo kurban olayim diye :1: ben yatak odama girilmesinden hic hoslanmam. Gelde anlat.. uuff senin gibi doluyum bu konularda.. yarin 1de nst randevum sonuclari yazicam gelince bakalim doktor ne dicek bu sefer....:49:

Sükürler olsunrdabbime bn saat 18:50 de dogurdum mis kokulu ikinci oglusumu ;))
Darisi dogum bekleyen tüm arkadaslara ..

Canim amin insallah... iyi olmana sevindim.. normal dogurdun dimi? Hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun insallah en yakin zamanda hikayeni bekliyoruz....:49:

kızlar benim bugün kontrolüm vardı açılmam yok nst de sancım çıktı pazartesi tekrar çağırdı haftasonu bol bol yürü dedi :)) Allah ım yardımcımız olsun inş:))

Anam mervem tarihinde silinmis senin kiyamam yaaa:37:yarin oburgun s.ocagindan ararlar dogurdunuz mu diye :)) yarin nstde kontrolm var, gecen hafta ebe sen dogurmadn m hala demisti, bu hafta ne dicek cok merak ediyorum....... ikinciye hamile kaldim dicem........

Sekercim sende varsin demek... selayi saymayalim o dogurur bugun.. 4 kisiyiz suanda doguramayanlar olarak.,. RABBIM kurtarsin hepimizi bakalim doktorlarimiz ne dicek...
Selayim Rabbim yar ve yardimcin olsun.. hayirli haberlerle gel insallH...dualarimiz seninle...

selay da doğurcum allah ım sağlıkla büytsün bebeişini darsı bizim başımıza canımcım :)) benimde açılmam yok nst de sancı çıktı doktorcum pazartesine çağırdı haftasonu bol bol yürü dedi :)))

Bitanem hayirli uğurlu olsun, bahti açık, sansi bol olsun, sana babasina hayirli evlat olsun, hayirli gelinler getirsinler ssana :-D
Selayiim inşallah her şey istediğin gibi olmuştur ve şuan iyisindir. Seni ve mis kokulu oğlusunu çok öpüyorum

Hay allahim... bu doktorlarda bi alem.. sinir oluyorum ilgisiz doktorlara ama sskdaki doktorlaein hepsi oyle surat bi karis ,meymenetsizler:kkk: yatisin ne zaman yapilcak.. 3800 de iyi 4 u gecmemeis hic degilse. Benim teyze kizi 4100le normal dogum yapti. Ilkti bide. Sen canini sikma, bi bakmissin sancin gelmis bu gece.. Allahim kurtarsin hepimizi... insallah sag saglim aliriz meleklerimizi kucagimiza.. kvdenide takma. Cogu oyle. Benim kv iyidir hostur ama cok emrivaki yapar, bende hoslanmam.. dusuncesizdir. Bugun gelmis bebegin cekmecelerini karistiriyo kurban olayim diye :1: ben yatak odama girilmesinden hic hoslanmam. Gelde anlat.. uuff senin gibi doluyum bu konularda.. yarin 1de nst randevum sonuclari yazicam gelince bakalim doktor ne dicek bu sefer....:49:
evet çok şükür 4 olmamış henüz ben olur sanıyordum ama işte hepsi farklı farklı ölçüyo . dün yatışım yapılcaktı ama ben tahlil sonucunu öğrenene kadar acildeki doktor değişti yatırmadı beni hiç ilgilenmedi çıktım bebeğime bişey olmasında dün doldum artık yoruldum çatı ağrısından ağladım ama rahatlayamadım .yok takmıyorum zaten konuşmuyorum gelirsede kurcalayamaz oturur kalkmaz bile tersim bilirler beni görümcede biliyo . ama onlar böyle hakettikleri için :15: ben 6 ayda dinamit oldum sayelerinde sonra bi patladım kaybettiler :47: bende doluyum canım senin gibi pişmanlar ama umrumda değil. ellerinden geleni artlarına koymadlr ben affetmyrm allah affetsn :40: inşallah seninkide gecikmez canım yaa nst sonucunu merakla bekliyorum ama yinede umutlanma :19: çıkmıyor bişey bide günün dolarsa her geçen bir güne katlanmak çok zor inşallah tam gününde alırsın kucağına :49: bu arada doktor bebeğin kafası kanala girmiş dedi acaba doğum yakın mı oluyr

kızlar benim bugün kontrolüm vardı açılmam yok nst de sancım çıktı pazartesi tekrar çağırdı haftasonu bol bol yürü dedi :)) Allah ım yardımcımız olsun inş:))

Amin sekercim benimde randevum 1 de.. yuruyerek gidiyorum zaten cok yakin 10 dk falan.. ama erken cikicam olumune yurucem bugun kemiklerim catirdayana kadar:37: oyle gircem nstye..... catiya bakti mi yaa, zaten utaniyorum. Bugun bakar mi acaba:37:

evet çok şükür 4 olmamış henüz ben olur sanıyordum ama işte hepsi farklı farklı ölçüyo . dün yatışım yapılcaktı ama ben tahlil sonucunu öğrenene kadar acildeki doktor değişti yatırmadı beni hiç ilgilenmedi çıktım bebeğime bişey olmasında dün doldum artık yoruldum çatı ağrısından ağladım ama rahatlayamadım .yok takmıyorum zaten konuşmuyorum gelirsede kurcalayamaz oturur kalkmaz bile tersim bilirler beni görümcede biliyo . ama onlar böyle hakettikleri için :15: ben 6 ayda dinamit oldum sayelerinde sonra bi patladım kaybettiler :47: bende doluyum canım senin gibi pişmanlar ama umrumda değil. ellerinden geleni artlarına koymadlr ben affetmyrm allah affetsn :40: inşallah seninkide gecikmez canım yaa nst sonucunu merakla bekliyorum ama yinede umutlanma :19: çıkmıyor bişey bide günün dolarsa her geçen bir güne katlanmak çok zor inşallah tam gününde alırsın kucağına :49: bu arada doktor bebeğin kafası kanala girmiş dedi acaba doğum yakın mı oluyr

Canim benim bana 20 gun once kanala cok yakin 10 gune kalmaz dogurursun demisti ebe, gel gorki gelen giden yok:1: ama senin girdiyse dogum yakin, bence bol bol yuru hizli tempoda, belki bi sefer yurumustun ya. O iyi gelmistir yurumeye deavm et dogurcan sen kesin kalana girmisse......

Gunaydin kizlar.... nasilsiniz umarim iyisinizdir.. bugun 1 de nst randevum var evden erken cikicam ve yolu uzatip hastaneye yurucem... hayirli haberlerle gelirim insallah... opuyorum hepinizi:52:

Canim benim bana 20 gun once kanala cok yakin 10 gune kalmaz dogurursun demisti ebe, gel gorki gelen giden yok:1: ama senin girdiyse dogum yakin, bence bol bol yuru hizli tempoda, belki bi sefer yurumustun ya. O iyi gelmistir yurumeye deavm et dogurcan sen kesin kalana girmisse......
Hiç umudum yok yürümeyede gücüm yok:43::43: her yerim dökülüyo 106 kiloda az değil hani :17::17: bende pazartesiye randevu aldım

Kizlarrr selamlar.Dogursam da surekli takipteyim canlar ve tum dualarim sizinle.Selaycim gule gule buyut kuzunu canim.Gizliözne merveokyanus esmerim ve nickini su an hatirlayamadigim göbüsdaslarim Allah sag sal kucaginiza almayi nasip etsin kizlar.Guzel haberlerinizi bekliyoruz.Benim sipa 1 aylik olacak pazartesi gunu.Geceler uykusuz gelen giden derken ne zaman aksam ne zaman sabah oluyo ben bile karistiriyorum artik.Hamilelik ayri bir guzellik,bebisli gunler ayri...Neyse cok uzattim gelsin artik bakalim son kasim bebislerimizzzz:))))heyecanla beklemekteyizzz

Back
X