2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Doğum yapan arkadaşlarımı, zeref, alamina... tebrik ederim. Yapmak üzere olanlara da Allah kolaylık versin. Dualarım sizinle. Mervecim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini. Gizliozne de doğuma gitti sanırım.

Yok geronimosummm. Doguramadimda doguramadim annem geldi onjnla ilgileniyorum :) persembe nst var artik nolcak bilmiyorum.. Rabbim hepimize hayirlisini versin...

:126::126:
Mervem bende varim merak etme yalniz degilsin:1: annem geldi onunla ilgilendigim icin pek giremedim nete.. 40+3 bende.... yatisin yapilmadi mi bi ara yapiliyodu sanki suyu azalmisti:26:
Canım bende seni merak ediyordum :126: demek annen geldi ne güzel.beni 2. sefer başka bi doktor yine acile gönderdi yatış için ama yatırılmadım.yarın 40+5 oluyorum canım sabah acile gidicem suyuna baktrcm bide nst için bakalım bu sefer ne olur.sen ne zaman gidicen sanırım perşembe gitcektin

Son düzenleme:
:126::126:
Canım bende seni merak ediyordum :126: demek annen geldi ne güzel.beni 2. sefer başka bi doktor yine acile gönderdi yatış için ama yatırılmadım.yarın 40+5 oluyorum canım sabah acile gidicem suyuna baktrcm bide nst için bakalım bu sefer ne olur.sen ne zaman gidicen sanırım perşembe gitcektin

Su onemli bebek icin sik sik kontrole git emi:34: persembe nst var. En sonki kontrolde doktr sancin olmassa persembe gel dedi, persembe5e kadar dogururum artik diye dusundu herhal:1: artik biraktim kendimi ama cevremdekiler doguramadin mi dedikce stres oluyorum:17: kv anlatiyo yolda goren dogurmadi mi gelin diye soruyomus, sanki ben icimde tutuyorum dogurmak istemiyorum hay allahim:14:.......

hepinize merhaba kızlar ... doğum yapmış olanların gözü aydın , bekleyenlerde inşAllah en kısa sürede ewlatlarını kucaklarına alırlar.
27 kasım ç.şmba kontorolüm wardı. 41.haftamı doldurmuştum ama kızımın hala gelmeye niyeti yoktu. bu yüzden doktorum 2 günde bir kontrole almaya başlamıştı beni. sabah eşimle erken kalktık kahwaltımızı yaptık ewe geri dönücez niyetiyle sabah çok erken kalktık gelince biraz daha yatıp uyuyalım die konuştuk. ama Rabbimin bizim için başka planı warmış. nst girdim yine sancı çıkmadı. doktorumun yanına ewe döneceğimden o kadar emin girmiştim ki 5 dk sonra olanlar beni şaşkına çewirdi. doktorum önce üstten muayane etti sonra birden bi hışımla alttan muayne etmeye başladı elini çektiğinde eldiwen kan içindeydi neye uğradığımı şaşırdım. nişanını getirmek zorunda kaldım yatışını yapıcaz deyişi gözümün önünden gitmiyr. şaşkınlık korku hepsi bi arada Rabbim nasıl bir güç werdiyse içime akıttım göz yaşlarımı tuttum kendimi. yatışım yapıldı odaya çıktık eşimle. annemi aradım doğuma giriyrm die ama o kadar hissettim ki yokluğunu anacığımın hasta bakıcı kadın beni giydirirken annem yok yanımda napıcam die ona sarıldım ağladım. benimle ilgilenecek olan ebe geldi doktorumla beraber suni sancı werilmeye başlandı. ilk başta herşey çok kolaydı suni sancı çok canımı yakmıyrdu ama o sırada nst den garip kalp atışları gelmeye başladı. ebe koştu geldi ewladımın kalp atışları 150-160 lardan 70 düşmeye başlamıştı hemen suni sancıyı kestiler kalp atışları düzeldi. bi kaç kez daha aynı şey yaşandı sancı werilmeye her başlandığında kuzumun kalp atışları düşüyrdu. saat 2 ye kadar bu şekilde dewam etti ne açılmam başladı ne de suni sancı kesildikden sonra kendi sancım gelmeye başladı. doktorum suyumu getirmek zorunda kaldı o anı hiç unutmuyrm ewladım kakasını yapmış doğuma bu yüzden almak zorunda kalmış beni doktorum ama korkmamam için bana sölememiş. suni sancı kimi bebekde strese sebep oluyrmuş ewladımın kalp atışları bu yüzden düşüyrmuş sürekli. suni sancı aldıkçada daha çok pislemiş bebeğim artık normal doğum şansım yoktu bebeğim sürekli kakasını yutuyordu we benimde daha fazla suni sancıya katlanacak gücüm kalmamıştı.
15 dk içinde hazırlanıp sezeryana alındım. en son hatırladığım anestezi uzmanının bebek kız mı erkek mi ismini ne koyacaksın dediği oldu adını mina koyucaz gökyüzü anlamına geliyor dedim we sonrası kapkaranlık. gözümü açtığımda göğsümde birisi cok cok beni emiyordu. o anı hiç unutmuyrm Rabbim herkese ewladını sağlık we sıhhatle wersin. o kadar çektiğim suni sancı ,sonrasında sezeryana girişim dikiş ağrıları o kadar korku stres hepsine değer. hiçbiri gözümde değil. Rabbim her kadına yaşatsın ve ewlat hasreti çekenlerin hasretini dindirsin inşAllah. 3gün hastanede yattım ewladım hep yanımdaydı 3,456 gr 48 cm doğdu. sağlıklıydı Allaha şükür. kakasını yuttuğu için hergün kan testi yaptılar. tam çıkışımıza bir saat kala gelip o kötü haberi werdiler son kan testinde problem warmış ayrıca alt grup kan uyuşmazlığı olduğu için bebeğimin hastanede kalması gerekiyormuş. gözyaşlarımı tutamadım o kadar acı çekerken ağlamayan ben ewladım olmadan ewe dönüceğimi duyunca tutamadım kendimi çocuğumun üstü başı gözyaşı oldu. ewdeyim bebeğim hastane ama aklımda hep o . üşüyor mudur , aç mıdır , gazı gelirse çıkarırlar mı ağlarsa bakarlar mı. küwezde tek başına sıcak bi dokunuşa hasret kalacak. bunları yazarken bile gözlerim doluyor. karşılık beklemeden bu kadar saf we temiz bir sewgi yalnızca ewlada olabilir. Allah izin werirde yarın kan testleri temiz çıkarsa ewladıma kawuşucam . dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen. Rabbim herkesin ewladını korusun kollasın ailelerine bağışlasın.

canimmmmm Rabbim yardim etsinnnnnnnn. Sifasini tez versin insalllahhhhh

Su onemli bebek icin sik sik kontrole git emi:34: persembe nst var. En sonki kontrolde doktr sancin olmassa persembe gel dedi, persembe5e kadar dogururum artik diye dusundu herhal:1: artik biraktim kendimi ama cevremdekiler doguramadin mi dedikce stres oluyorum:17: kv anlatiyo yolda goren dogurmadi mi gelin diye soruyomus, sanki ben icimde tutuyorum dogurmak istemiyorum hay allahim:14:.......
bugünde öğlenden sonraya kaldı 2 gibi evden çıkarız. nezle oldum limonata içip duruyorum iyi geliyor. 2 senedir grip nezle olmayan ben :43::43:şiddetlendirmeden geçircem inşallah havada soğuk. aynen canım yaa sanki içimizde tutuyoruz annemide benm için her gün arayan arayana ama hepsi sevdiğim insnlar neyseki gıcık olduklarım aramıyor onlarda merk edyrlr ama sevilmedklerini bilyrlr :9:

Son düzenleme:
bugünde öğlenden sonraya kaldı 2 gibi evden çıkarız. nezle oldum limonata içip duruyorum iyi geliyor. 2 senedir grip nezle olmayan ben :43::43:şiddetlendirmeden geçircem inşallah havada soğuk. aynen canım yaa sanki içimizde tutuyoruz annemide benm için her gün arayan arayana

Yazarsn mutlaka sonuclari... esim aradi bugun isler az bugun gitsek olmuyo mu diyo, aradim doktorum ameliyati falan varmis ckk gece kalirz artik yarin kv ile giderim....sende cok takma etrafindakileri dicem ama mummkun olmuyo ne yazikki.. feysten kizlar bebeklerinin guluslerini gormek icin cabaliyo, kimisi 1 aylik olmus kimisi 40 gunluk vay be diyorum.. biz daha kucagimiza alamadik:1: ama belliydi zaten en basta en son ben dogurcam diyodum oylede oldu :)))

bugünde öğlenden sonraya kaldı 2 gibi evden çıkarız. nezle oldum limonata içip duruyorum iyi geliyor. 2 senedir grip nezle olmayan ben :43::43:şiddetlendirmeden geçircem inşallah havada soğuk. aynen canım yaa sanki içimizde tutuyoruz annemide benm için her gün arayan arayana ama hepsi sevdiğim insnlar neyseki gıcık olduklarım aramıyor onlarda merk edyrlr ama sevilmedklerini bilyrlr :9:

Rabbim size kolay bir doğum ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek: İnsanların sözlerini kulak ardı edin, gelecekleri vakit saat bellidir onların. Stres yapmayın tadını çıkarın:34:

Yazarsn mutlaka sonuclari... esim aradi bugun isler az bugun gitsek olmuyo mu diyo, aradim doktorum ameliyati falan varmis ckk gece kalirz artik yarin kv ile giderim....sende cok takma etrafindakileri dicem ama mummkun olmuyo ne yazikki.. feysten kizlar bebeklerinin guluslerini gormek icin cabaliyo, kimisi 1 aylik olmus kimisi 40 gunluk vay be diyorum.. biz daha kucagimiza alamadik:1: ama belliydi zaten en basta en son ben dogurcam diyodum oylede oldu :)))
40. haftan doluyo bugün. bende kendimi erken doğururum sanıyordum hemde 10 gün evvelden filan hep kız erken doğar dediler :20: az kaldı az bizde kavuşacaz inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde. tamam yazarım eğer yatırmazsa ki yatıracağını hiç sanmam annemde beğenmedi buranın acilini ilgisizler.

Rabbim size kolay bir doğum ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek: İnsanların sözlerini kulak ardı edin, gelecekleri vakit saat bellidir onların. Stres yapmayın tadını çıkarın:34:
sağol canım allah sana da kolaylıklar versin . günüde geçince pek tadı çıkmıyo :(

40. haftan doluyo bugün. bende kendimi erken doğururum sanıyordum hemde 10 gün evvelden filan hep kız erken doğar dediler :20: az kaldı az bizde kavuşacaz inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde. tamam yazarım eğer yatırmazsa ki yatıracağını hiç sanmam annemde beğenmedi buranın acilini ilgisizler.

Bu arada gecmis olsun canim salgin var havlar malum.... bol bol meyve ye.. aslinda benim 41. Hafta bitiyo 1 hafta onden gidiyodu.. tarihi takma yani :1: ssk acilse hep oyle cok sinir hbozucu doktorla4 emir veriyolar insanin halinden anlayan yok... zamani geldiginde durduramicaz nasilsa, daha 1 haftaya kadar yolu var.. srnin kac haftalik oldu canim

Gizliozne,sekeristan,merve sanirim siz kaldiniz hayirli haberlerinizi bekliyorum. Ben bazen aciyorum telden topigi yazmaya ne vaktim ne halim var kizlar. Oglum gunduzleri uyumuyor gece gec uyuyor sonra yat kalk tat kalk. Arti lohusalik kalabalikkk evdeyim daraldim iyicee.. anne olmak guzel ama hamilelik bambaskaydi.
Umarim herkes iyidir. Nehar ve selayhus nasilsiniz bebekler nasil?

Gizliozne,sekeristan,merve sanirim siz kaldiniz hayirli haberlerinizi bekliyorum. Ben bazen aciyorum telden topigi yazmaya ne vaktim ne halim var kizlar. Oglum gunduzleri uyumuyor gece gec uyuyor sonra yat kalk tat kalk. Arti lohusalik kalabalikkk evdeyim daraldim iyicee.. anne olmak guzel ama hamilelik bambaskaydi.

Canim su basindaki kalabqlik olmasa rahat edersin..
Herkes bebegi görmeyi stiyor ama Anne cok yoruluyor ..
bbegin uyudugu vakitlerd hemen sende yat ..
Bend malesef iki gündür siddetli bas agrisi var ve tansiyonum ilacima ragmen 150/100 leri buluyor .. Yarin doktora gitmeyi düsünüyorum bas agrim o
kadar siddetli :((

Saolasin canim Allah razi olsun... biz kaldik evet ama mervenin bugun 2 de kontrolu vardi donuste yazicakti ses yok... acaba dogum yapti mi diye gecrmiyo degilim icimden.. hadi hayirlisi mervem icin....:49:

ahh kızlar ahh annemle kız kardeşim olmasa pert olurum doğum yapalı 12 gün oldu hastaneye git gel pertim çıktı gcelerede uykusuz allahtan annemler gündüz hep yanımda da bebişi emzirip uyuttukça kendimde uyuyorum temizlikti yemekti yapıpyorlar allah razı olsun allah yardım etsin herkese

Canim su basindaki kalabqlik olmasa rahat edersin..
Herkes bebegi görmeyi stiyor ama Anne cok yoruluyor ..
bbegin uyudugu vakitlerd hemen sende yat ..
Bend malesef iki gündür siddetli bas agrisi var ve tansiyonum ilacima ragmen 150/100 leri buluyor .. Yarin doktora gitmeyi düsünüyorum bas agrim o
kadar siddetli :((

cok gecmiss olsun. nane yagi sür ve limon suyu ic. cok iyi gelicekk

Back
X