Selam herkese, uzun süre girememiştim bugün bi bakıyım dedim kasım anneleri ne yapıyo, bizde 6 haftalık olduk çok şükür 40 ımızı da atlattık, pek bişey değişmedi ama olsun dr zaten 40 diye bişey yok bebek için anca 3 ayda düzene girer dedi bakalım, bizim kız bi gün tüm gün uyumuyo, diğer gün hep uyuyo, gece daha iyi, gerçi sürekli sesler çıkarıyo ben de ona bakmaktan pek uyuyamıyorum, bir de kızımın burnu tıkalı değil ama bi hırıltı geliyo, şuaralar emzik alıştırma sürecine de girdim bi alıyo bi almıyo, bizden haberler böyle.
Sütün yetmemesi konuşulmuş da belki nette denk gelmişsinizdir ama görmeyenler için yazayım dedim, tomrisin emzirme notları diye yazarsanız çıkıyo bi blog var, süt artırmak için önerilerde bulunmuş, bi bakın isterseniz, herkese bebişleriyle güzel günler
)
Sütün yetmemesi konuşulmuş da belki nette denk gelmişsinizdir ama görmeyenler için yazayım dedim, tomrisin emzirme notları diye yazarsanız çıkıyo bi blog var, süt artırmak için önerilerde bulunmuş, bi bakın isterseniz, herkese bebişleriyle güzel günler