2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canim saol cvp yazdigin icin denedim onlarida ama ayni sagdigim zaman benim 50 cc cikiyodu en fazla hala ayni cikiyo ama artik emziriyorum sagmiyorum

söylendiği gibi saatli emzirme canım ne kadar çok emerse o kadar artıyo

Ay ins bol sutun olur bi iki gun belli olmuyo bi haftanin sonunda cigaliyo pes etme ye ic ama helva melva kilonyapoyo bunlar zayiflatiyo bide yani benimki iki saat bile durmuyo bazen 90 veriyodum emzirip oyle uyuyirdu 3 saat zma suan beni emip 3 saat uyuyo bide bazen trk mememle uyuyo 3 saat bu gunlerde benden mutlusu yok

masallah diyelim canim senin kac gunden sonra artti benim bebisim 24 gunluk oldu ilk emzirmeye baslayinca sutum cok vardi yani dolmustu gogsum baya ama bi emdi bi istemedi sagdim dahada o kadar dolmadi tekrar oyle olmasini bekliyorum bazen umidim gidiyo cunku sutun az senin fazla gelmez bu kadar diolar ama sora tekar kendi kendimi motive etmeyi deniyorum cunku cok istiyorum

merhaba kizlar 29 kasimda dogum yaptim sezeryan oldugu icin sanirim 5 gun sutum gelmedi emzirmeye calistim sagdim kan geldi hatta sut gelmedi gogus uclarimda olmadigi icin silikon gogus ucu aparati ile denedim su andada ole emzirebiliyorum yani sutum geldi ama gec geldi ayni zamanda yetersiz emzirdikten sonra mama veriyorum. mamayi kesip sadece emzirmek istiyorum ama sutumu nasil arttiricam herseyi denedim ama artmadi bana yardimci olabilirmisiniz moralimi bozmak istemiyorum olan sutumde gitmesin diye ne yapabilirim ?
c

canım bol bol su su su birde yeşillik ne bulursan ye haa bunlar sütü arttırıcı şeyler gerçek süt yapan şey beyin gücün bunu sakın unutma moralini bozma sürekli pozitif ol allahım yardımcıız olsunn...

Ay ins bol sutun olur bi iki gun belli olmuyo bi haftanin sonunda cigaliyo pes etme ye ic ama helva melva kilonyapoyo bunlar zayiflatiyo bide yani benimki iki saat bile durmuyo bazen 90 veriyodum emzirip oyle uyuyirdu 3 saat zma suan beni emip 3 saat uyuyo bide bazen trk mememle uyuyo 3 saat bu gunlerde benden mutlusu yok

c

canım bol bol su su su birde yeşillik ne bulursan ye haa bunlar sütü arttırıcı şeyler gerçek süt yapan şey beyin gücün bunu sakın unutma moralini bozma sürekli pozitif ol allahım yardımcıız olsunn...

amin canim su cok iciyorum yesillikte yiyorum ama dogru moral cok onemli

canim mecburen saatli oluyo cunku sutum yetmeyince mama veriyorum sora uyuyo 2 3 saat uyandirmiyorum cunku acikinca kendi uyaniyo artik bide silikon ucla emziriyorum acaba oda engel oluyomudur sutun az gelmesine bilmiyorum

valla ben hiç silikon uç kullanmadı canım ama mamayı vermezsen memeyi emmeye devam eder belki emmesi sütü çok arttırıyo benim göğüslerde bişey olmuyo yumuşacık oluyo bebeğim emerken resmen süt geldiğini hissediyorum çok sertleşiyo ve diğer göğsümden de akmaya başlıyo

canim mecburen saatli oluyo cunku sutum yetmeyince mama veriyorum sora uyuyo 2 3 saat uyandirmiyorum cunku acikinca kendi uyaniyo artik bide silikon ucla emziriyorum acaba oda engel oluyomudur sutun az gelmesine bilmiyorum

canım bi de stres ve uykusuzluk sütü çok fazla etkiliyo sakın stres yapma bebeğin istedikçe emzir on dk da bir bile olsa

masallah diyelim canim senin kac gunden sonra artti benim bebisim 24 gunluk oldu ilk emzirmeye baslayinca sutum cok vardi yani dolmustu gogsum baya ama bi emdi bi istemedi sagdim dahada o kadar dolmadi tekrar oyle olmasini bekliyorum bazen umidim gidiyo cunku sutun az senin fazla gelmez bu kadar diolar ama sora tekar kendi kendimi motive etmeyi deniyorum cunku cok istiyorum

Cnm moral bozmayi seven cok stres sutu azaltir benim kocam saolsun moralimi bozunca dereotu bile ise yaramiyor ben dogum yaptiktan sonra sutum azdi sonra ara ara cogaldi kesildi simdi ise bi hafta olcak. Iyi oglum 36 gunluk

kızlar nasılsınız bazen kızım sureklı emmek ıstedıgınde benımde sutum yetmeyebılıyo ozaman mama verıyorum bı kez bozanın sute faydası oluyo ben bı kac kez ıçtım sonra ıçemedım bı deneyın ıstersenız

ben bı kac kez ıçtım kılo yaptıgını bılmıyodum zaten dogumdan berı hiç kilo vermedım sut kesılmesın dıye sureklı yıyorum dogumda bı tane bıle catlagım yokken dogumdan sonra heryerım çatladı zaten:50:

Canli gordum 8 kilo aldi tanidigim boza yuzunden arastirip ogrenmis birakti ama sutu cok arttiriyor o kesin bende digumda 9 kilo aldim verdim hepsini sukur simdi dahada vermek istiyom bi 9 kilo daha duzennli yiyorum iki kisilik deil yani cok yemek sut yapmiyo tek kilo yapiyo duzenli yemek daha iyi helva melva bunlar kilo yapici sut yapcam diye kendinizide yipratmayin yazik bedenlere benim tek karnimda vardi catlak dogumdan sonra bzlim ve bacaklarimda olustu cok uzuldum

Ben de uyandirmaya çalıştım kac kez uyandirmadan emzireyim dedim yok ağzını sımsıkı kapatıyor. Kilo alimi nasil bebeğinin. Annem kardeslerimle bana hepiniz oyleydiniz küçük aylardan itibaren uzun saatler uyurdunuz gece diyo. Ben de bi dahaki kontrolde sorarim.

Ben de uyandirmaya çalıştım kac kez uyandirmadan emzireyim dedim yok ağzını sımsıkı kapatıyor. Kilo alimi nasil bebeğinin. Annem kardeslerimle bana hepiniz oyleydiniz küçük aylardan itibaren uzun saatler uyurdunuz gece diyo. Ben de bi dahaki kontrolde sorarim.

Nasil imrendim gerenimoscum :)))
Insallah bizimkid düzene girer yakinda 2 saatte bir uyaniyor , bazende geceleri 3 saat uyumuyor..

Bu arada hepinize selam kizlar , insallah iyisinizdir bebislerinizd sizlerde ...
Nerdeyse bir yil hamilelikle gecirdik :)))) simdide besleyip büyütme maratonundqyiz ..
Allah hepimize güc kuvvet versin ...
Iki cocugu bir arada büyütenlere duble güc kuvvet versin :)

Avrupada olan anneler h &m online satis sitesinde coook güzel bebek kiyafetleri var , ben birsürüü siparis verdim

Umarim herkez iyidir, kuzucuklarinizda iyidir inşallah.

Biz bugün 2.ay asilarimizi yaptirdik yarin tam 2 ay bitiyor inşallah, daha doğuma dün gitmiş gibiyim ama maşallah koca kiz oldu yavrum.

Sonradan çatlakları olan arkadaşlar doğumdan hemen sonrami oldu yoksa sonradanmi oldu ? Ben kesin catlarim diyordum hatta kesin gözü ile bakip hiç bir önlem almadim, sadece doğum dan önce olduğu gibi banyodan sonra vucud kremi surdum çok kuru olduğu için cildim ama çok şükür bir tane catlagim olmadi. 22 kilo aldim 3 kilo doğdu yavrum, simdi sizin yazinizi okuyunca hemen aynaya koştum baktim aceba varmi diye, aceba catlarmi vücudum daha?

Nasil imrendim gerenimoscum :)))
Insallah bizimkid düzene girer yakinda 2 saatte bir uyaniyor , bazende geceleri 3 saat uyumuyor..

Bu arada hepinize selam kizlar , insallah iyisinizdir bebislerinizd sizlerde ...
Nerdeyse bir yil hamilelikle gecirdik :)))) simdide besleyip büyütme maratonundqyiz ..
Allah hepimize güc kuvvet versin ...
Iki cocugu bir arada büyütenlere duble güc kuvvet versin :)

Avrupada olan anneler h &m online satis sitesinde coook güzel bebek kiyafetleri var , ben birsürüü siparis verdim

Ay hadi ya ben mazasina gittim pazartesi yoktu pek indirim c&ada vardi ben bide buyuk oglana ortapzdi tarsi ayakkabi ariyorum varmi bildigin magaza marka adi int sitesi filan ben anwersteyim

Umarim herkez iyidir, kuzucuklarinizda iyidir inşallah.

Biz bugün 2.ay asilarimizi yaptirdik yarin tam 2 ay bitiyor inşallah, daha doğuma dün gitmiş gibiyim ama maşallah koca kiz oldu yavrum.

Sonradan çatlakları olan arkadaşlar doğumdan hemen sonrami oldu yoksa sonradanmi oldu ? Ben kesin catlarim diyordum hatta kesin gözü ile bakip hiç bir önlem almadim, sadece doğum dan önce olduğu gibi banyodan sonra vucud kremi surdum çok kuru olduğu için cildim ama çok şükür bir tane catlagim olmadi. 22 kilo aldim 3 kilo doğdu yavrum, simdi sizin yazinizi okuyunca hemen aynaya koştum baktim aceba varmi diye, aceba catlarmi vücudum daha?

canım hiç kilo verdin mi verdikçe ortaya çıkıyo benim

Back
X