Doğum tarihi:12/11/2013
Avcılar medicana hastanesi
Doğum şekli:Spinal Sezeryan
Doğum kilosu:4,560 gr
Boyu:52 cm
Kızlar birgün bu siteye doğum hikayemi yazabilmeyi hayal ederdim hep.12 aylık bir bekleyişin ardından öğrendim hamile olduğumu dünyalar benim olmuştu.Çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.Üstelik 78 kg ile hamile kaldım ve 103 kg ile doğuma girdim.Spinal aneztesi benim tercihimdi bebeğim dünyaya gelir gelmez ilk ben görmek istedim çünkü.Heyecanlı bekleyişimiz nihayet sona erdi ve 12 kasım da sezeryan kararı aldık.Bir gece önce heyecandan uyuyamadım.Ertesi sabah annem,eşim,ben hastaneye gitmek üzere evden çıktık.Hastanede en yakın arkadaşlarım ve kardeşim bizi bekliyordu.Hastane odasını süslemişler,lohusa şerbetleri kurabiyeler yapmışlar herşeyi düşünmüşlerdi sağolsunlar.Sonra doğum fotoğrafçımızla son hamile fotoğraflarımızı çektirdik.Hastane doğum fotoğrafçısını ameliyathaneye sokmadı ne yazık ki
derken sedye geldi sessizce yattım gözlerim doldu,eşime baktım onunda gözleri doludoluydu.Sevdiğim herkes beni ameliyathaneye uğurlamak için ordaydı.İçimde biraz korku ama daha çok heyecan girdim ameliyathaneye herkes beni güleryüzle karşıladı.Spinal anestezim yapıldı.Doktorum geldi.İlk 10 dkka karnımda yoğun bir basınç hissettim doktorum henüz bölgeyi temizliyorum dedi ve 1 dkka geçmeden bebeğimin sesini duydum.Herkes kilosuyla ilgili konuşuyordu iddiaya bile girdiler :) derken bebeğimi getirdiler yanağı yanağıma değdi yumuşacık artık ağlıyordum.Sonra onu temizlemek için yukarı çıkardılar ben 1 saat daha kaldım ameliyathanede dikişlerim atıldı.Sonra odama çıkardılar herkes kapıda beni bekliyordu.Sonrası çok şenlikli oldu.Fakat ilk ayağa kalkarken çok zorlandım ama şimdi hatırlamıyorum bile üstelik 87 kg ya düştüm bile :) ilk 2 gün sütüm gelmedi bebeğime mama verdiler sarılık olmasın diye olmadı da çok şükür şimdi emziriyorum fakat sütüm yeterli değil arada mama takviyesi yapıyoruz
Annem 20 gün yanımdaydı dün evine gitti kaldık başbaşa şimdi bebişim yanımda uyuyor birazdan babasıyla yıkıcaz onu.Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.Bütün uykusuzluklara,yorgunluklara herşeye değer.Dünyanın en güzel duygusu.Hepinizi öpüyorum kızlar :)
Avcılar medicana hastanesi
Doğum şekli:Spinal Sezeryan
Doğum kilosu:4,560 gr
Boyu:52 cm
Kızlar birgün bu siteye doğum hikayemi yazabilmeyi hayal ederdim hep.12 aylık bir bekleyişin ardından öğrendim hamile olduğumu dünyalar benim olmuştu.Çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.Üstelik 78 kg ile hamile kaldım ve 103 kg ile doğuma girdim.Spinal aneztesi benim tercihimdi bebeğim dünyaya gelir gelmez ilk ben görmek istedim çünkü.Heyecanlı bekleyişimiz nihayet sona erdi ve 12 kasım da sezeryan kararı aldık.Bir gece önce heyecandan uyuyamadım.Ertesi sabah annem,eşim,ben hastaneye gitmek üzere evden çıktık.Hastanede en yakın arkadaşlarım ve kardeşim bizi bekliyordu.Hastane odasını süslemişler,lohusa şerbetleri kurabiyeler yapmışlar herşeyi düşünmüşlerdi sağolsunlar.Sonra doğum fotoğrafçımızla son hamile fotoğraflarımızı çektirdik.Hastane doğum fotoğrafçısını ameliyathaneye sokmadı ne yazık ki