2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.678
748
50
2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri

Göbek ve bebek sov baslasin

Son düzenleme:
Merhabaaaa ayy napcaz şimdi göbüş şov mu yapcaz. Ben zaten ayva göbeğimi bi yok edemedim ki

Hadi bakalim cnm kalb atisini gorursun
Hayirli haberle gel bnde gorexim bnde ekliycem insAllah

pazartesi ilk kontrol dualarım herseyın normal olması.. heycan heycan heycann :) göbusum var ama yag

benim göbüşü görseniz beni nisan annesi sanırsınız. kardeşim bile dalga geçiyor. abla hamileolduğunu 8 ay boyunca söylemesen kimse anlamaz

Merhabaa,
Tüp bebek tedavisinde bi 5 kilo eklendi, bakalım göbüşler kaç kilo ekleyecek :)

Daha bebişi hiç gormedik 9 Nisanda kalp atışlarını gormeye gidicez inşallah.

RABBİM bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
bende bebişimi inşallah 26-11-2013 kucağıma alıcam.sanırım suan 4-5 haftalık falan acaba suan ne durumda minik bir mercimek tanesi kadar olmusmudur. kesesini ne zaman görebilirim ya kalp atışlarını nezaman duyabilirim cok heycanlıyım cok mutluyum ve cok sabırsızım

merhaba kasım güzel anneleri bende ins kasım annesi olucam bugun kesemizi gördük 10 nisanda kalp atısını duyucaz ins :)))

bende sabırsızlıkla bunu bekliyorum inşallah duyarız canımm
bu arada benim de karnım 3aylık gibi :)

benım kontrolüm yarın bakalım duyabileceğiz mi?bu gün ve bu gece kolay geçmeyecek biran önce gidip bebişimi görüp ve kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum.ben bunun için tam 8 yıl bekledim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…