2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

canım ben de folik asit alıyorum müthiş şişkinlik yapıyor ve hazmedemiyorum resmen ilacı ama rennie duo da verdi. o da gerçi fayda etmiyor. şimdi ne içiyorsun?

geç oldu biraz ama.. ben 1 kilo vermişim o zaman. eteklerin gelmemesi gebeliktenmiş yani.. folbiol verdi en son gidişimde, bi sıkıntı olmadı çok şükür ama herkesin bünyesi tabi..

ilk bebeğime hamile kaldığımda 62 kiloydum, 76 kiloyla doğuma girdim, şimdi 66 kiloyum, 8 haftalık hamileyim, doktor 80 kiloya kadar çıkman normal dedi geri nasıl inecem o kilodan, inşallah kiloları biz değil de bebişlerimiz alır kızlar...

51 kiloyla hamile kaldım bugün 10 haftada 54,7 kilo olmuşum :) iştahım yerinde sürekli yiyorum çok şükür bulantı kusma yaşamadım :)
doğuma kaç kiloyla gidicem çok merak ediyorum :)

kızlar hepimize hayırlı olsun bende 11. haftamdayım 1 kilo aldım şimdiye kadar ama hergün yarım saat yada kırkbeş dakika tempolu yürüyüş yapıyorum hiç mide bulantısı yaşamadım bu yüzden bol bol yürüyorum sanırım o yüzden çok kilo almadım :)

bende aldım bu t shirt un aynısınııı :) benım gobısım de cıktı bu kadaaarrr. . .14+1 ız bugun. . .erken deel mı yaawwww :)

çok güzel değil mi t shrit :)) ben çok severek giyiyorum :)) göbek konusuna gelince azcık göbek azcık bebek ama çıktı yani artık semsert :)

bende anlamadım nasıl oluyor nette okudum ilk 3 ayda 0,50-1 kg alması gerekirmiş ben daha simdiden 2 kg aldım
sen nasıl okdar kilo verdin ya

ben de 3 kilo almışım kıyafetlerimin içine giriyorum ama daral geliyo hele o pnatolonların düğmesi yok mu söküp atasım geliyo zaten çoğu zaman açıyorum dayanamayıp:)

Ayy kızlar maşallah bende foto ekliyim dedim ama sizi gördükten sonra ben koyarsam çok komik olur. Bende göbeğim çiktı diyordum nerdee kendimi kandırıyormuşum 0 göbiş var

masallah kizlar, göbisleriniz büyümüs..

bende henüz bisey belli olmuyor.. en yakin zamanda hamile oldugumun belli olmasini istiyorum.. ama bir aydir sirf yatiyorum mide bulantisi beni cok kötü´ya yapti arkadaslar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…