- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
benım kontrolüm yarın bakalım duyabileceğiz mi?bu gün ve bu gece kolay geçmeyecek biran önce gidip bebişimi görüp ve kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum.ben bunun için tam 8 yıl bekledim(
RABBİM bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
bende bebişimi inşallah 26-11-2013 kucağıma alıcam.sanırım suan 4-5 haftalık falan acaba suan ne durumda minik bir mercimek tanesi kadar olmusmudur.kesesini ne zaman görebilirim ya kalp atışlarını nezaman duyabilirim cok heycanlıyım cok mutluyum ve cok sabırsızım
bebeğimi kaybettim..yavrumu kucağıma alamadan kaybettim
bebeğimi kaybettim..yavrumu kucağıma alamadan kaybettim
ya kızlar, bi kaç gündür eteklerimi giymekte zorlanıyorum, hemen daralıyorum, sıkıyo sanki.. Kilo almadım heralde (aksi tartının pili bitti :)).. Sizin de göbeğiniz belli oldu mu? yarın doktor kontrolüm var, kilomu da ölçer ama anormal mi ikiz mi anlamadım :18:
mide bulantınız yok herhalde.aynıyız ama ben 3 kılo verdım şimdiye kadar.hiçbişey yıyemıyorum çünkü bulantıdan.
mide bulantınız yok herhalde.aynıyız ama ben 3 kılo verdım şimdiye kadar.hiçbişey yıyemıyorum çünkü bulantıdan.
çok büyük geçmiş olsun, hepimizin en büyük kabusunu yaşamışsın. Allah' ım sabırlar versin, ama ilk hamileliklerde 8 hamileliğin 5i böyle sonuçlansa bile ilk 6 ayda tekrar hamile kalma şansı ve bu hamileliğin sağlıklı olma şansı %90 oluyor. Doktorum beni bu ihtimale hazırlamak için tüm olasılıkları anlattı ama insan bunu yaşadığında kolay teselli olmuyor, anlıyorum. İnşallah tez zamanda Allah' ım sana sağlıklı, tosuncuk bir bebiş nasip eder.bebeğimi kaybettim..yavrumu kucağıma alamadan kaybettim
Çok yok bulantım, akşam oluyo. ama folik asit hapı yüzündendi sanırım, çok ciddi hazımsızlık ve kabızlık sorunum oldu. bırakınca düzeldim. ilacı değiştirdim bakalım..
Herkesin bebeği hayırlı olsun bende 7. haftamın içindeyim. doğumda 20 kasımda inşallah.
slm kızlar
bende simdiden 2 kilo alımısım pantolonlarım sıkmaya basladı ilerleyen zmnları dusunemiorum bilee gobegımde cıktı tutamadım
benim de aynı kıyafetlerim dar geliyor.3 aylık olanları ikiye katlar göbüşüm bu kadar büyümesi normal mi yaa :)
benim de aynı kıyafetlerim dar geliyor.3 aylık olanları ikiye katlar göbüşüm bu kadar büyümesi normal mi yaa :)
bende anlamadım nasıl oluyor nette okudum ilk 3 ayda 0,50-1 kg alması gerekirmiş ben daha simdiden 2 kg aldım
sen nasıl okdar kilo verdin ya
bu msj banaydı herhalde:) bu kadar kılo vermıs olmam çok normal çünkü hiçbirsey yıyemıyorum.yiyebildiğim tekşey çubuk krakerekmek bile kokuyor bana.herşeyden midem bulanıyor
degil sanırım bizim aldıgımız kilolar bize kalacak herhalde cunku daha fasulyeler daha 2 gr. 10 gr bizz tombişleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?