2013 Kasim Annelerinin Göbecikleri ve Onlarin Minik Mucizeleri :D

benım kontrolüm yarın bakalım duyabileceğiz mi?bu gün ve bu gece kolay geçmeyecek biran önce gidip bebişimi görüp ve kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum.ben bunun için tam 8 yıl bekledim(

şükürler olsun dün bebişimi gördüm.henüz küçük olduğu için dr um duyulmaz dedı ama ekrandan gösterdi kalbımızın attığını da:)Allahım nazarlardan korusun bebişlerımızı...

bebeğimi kaybettim..yavrumu kucağıma alamadan kaybettim

cok gecmis olsun canim bizim topikte (kasim 2013 anneleri) bir cok anne adayi daha once kayip yasamis ( ben de) maalesef bu yasanabilen bir durum ama tekrar yasayacagin anlamina gelmiyor. Allah bir an once saglikli bir bebis verir insallah sana.

Son düzenleme:
ya kızlar, bi kaç gündür eteklerimi giymekte zorlanıyorum, hemen daralıyorum, sıkıyo sanki.. Kilo almadım heralde (aksi tartının pili bitti :)).. Sizin de göbeğiniz belli oldu mu? yarın doktor kontrolüm var, kilomu da ölçer ama anormal mi ikiz mi anlamadım :18:

mide bulantınız yok herhalde.aynıyız ama ben 3 kılo verdım şimdiye kadar.hiçbişey yıyemıyorum çünkü bulantıdan.

mide bulantınız yok herhalde.aynıyız ama ben 3 kılo verdım şimdiye kadar.hiçbişey yıyemıyorum çünkü bulantıdan.

Çok yok bulantım, akşam oluyo. ama folik asit hapı yüzündendi sanırım, çok ciddi hazımsızlık ve kabızlık sorunum oldu. bırakınca düzeldim. ilacı değiştirdim bakalım..

çok büyük geçmiş olsun, hepimizin en büyük kabusunu yaşamışsın. Allah' ım sabırlar versin, ama ilk hamileliklerde 8 hamileliğin 5i böyle sonuçlansa bile ilk 6 ayda tekrar hamile kalma şansı ve bu hamileliğin sağlıklı olma şansı %90 oluyor. Doktorum beni bu ihtimale hazırlamak için tüm olasılıkları anlattı ama insan bunu yaşadığında kolay teselli olmuyor, anlıyorum. İnşallah tez zamanda Allah' ım sana sağlıklı, tosuncuk bir bebiş nasip eder.

Çok yok bulantım, akşam oluyo. ama folik asit hapı yüzündendi sanırım, çok ciddi hazımsızlık ve kabızlık sorunum oldu. bırakınca düzeldim. ilacı değiştirdim bakalım..

canım ben de folik asit alıyorum müthiş şişkinlik yapıyor ve hazmedemiyorum resmen ilacı ama rennie duo da verdi. o da gerçi fayda etmiyor. şimdi ne içiyorsun?

Merhaba anne adayları ben de Allah nasip ederse Kasım ayında anne olacağım sanırım bebişlerimizin heyecanı kadar göbişlerimizin sıkıntısı da ortak:2: valla ben de tam diyetisyene gidip evlendikten sonra aldığım kiloları vermeyi planlarken o hafta öğrendim bebişimi güzel bi sürpriz oldu ama bu kez tutuştum nasıl olacak bu kilolarda die:18: yine de başladım diyetisyene, inş kontrol altına alıcaz bakalım.. Herkese sağlıklı mutlu bi hamilelik dilerim kızlar

Son düzenleme:
slm kızlar
bende simdiden 2 kilo alımısım pantolonlarım sıkmaya basladı ilerleyen zmnları dusunemiorum bilee gobegımde cıktı tutamadım

Herkesin bebeği hayırlı olsun bende 7. haftamın içindeyim. doğumda 20 kasımda inşallah.

amin herkesin bebişi sağlıklı olur inşallah bende kasım annesi olacağım ALLAHIN izniyle ama benim sorunum var demirim çok az 4 . çok halsizlik ve yorgunluk yapıyor. bir de çalışıyorum ve çok iştahsızım.

benim de aynı kıyafetlerim dar geliyor.3 aylık olanları ikiye katlar göbüşüm bu kadar büyümesi normal mi yaa :)

maaşallah size.bende tam tersiyim bana da eskıden dar gelen kıyafetlerim şimdi normal gelmeye başladı tam 5 kılo verdım bebişimi öğrendiğim günden bu yana.rahat bı hamilelik geçiriyorsunuz anlaşılan.inşallah hep böyle devam eder.

bende anlamadım nasıl oluyor nette okudum ilk 3 ayda 0,50-1 kg alması gerekirmiş ben daha simdiden 2 kg aldım
sen nasıl okdar kilo verdin ya

bende anlamadım nasıl oluyor nette okudum ilk 3 ayda 0,50-1 kg alması gerekirmiş ben daha simdiden 2 kg aldım
sen nasıl okdar kilo verdin ya

bu msj banaydı herhalde:) bu kadar kılo vermıs olmam çok normal çünkü hiçbirsey yıyemıyorum.yiyebildiğim tekşey çubuk kraker ekmek bile kokuyor bana.herşeyden midem bulanıyor

bu msj banaydı herhalde:) bu kadar kılo vermıs olmam çok normal çünkü hiçbirsey yıyemıyorum.yiyebildiğim tekşey çubuk kraker ekmek bile kokuyor bana.herşeyden midem bulanıyor

benimde midem bulanıo ama bişeler yemezzsem gecmio sulu seyler yıyemıorum hep kuru seyler ilk hamiile oldugumu ogrendigimde yemem lazım diye sartladım kendimi acıkmasam da yıyodum sonra bıraktım tabı bu tavrımı suan grip oldum burnm tıkalı kokuda almıorum o yuzden midem de bulanmıyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…