- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
hadi hayırlısı canım. varikosel ameliyatı da bizi bekliyor ama yaptırmayın diyenler var. kararsısız şuan.merhaba kızlar...bnde 22 yaşındayım eşim 32 ...2.5. yıldır ewliyiz..ve ilk günden beri bebek bekliyoruz ...eşimde varikosel vardı 2 ay önce ameliyat oldu ...şuanda tedavi aşamasındayız....bat : 23 kasım...
canım benim 4 tane yirmilik dişim operasyonla alınacak ama ben bebek istediğim için her ay gitmiyorum :18: bebek olmadan çektir diyorlar ama tek tek çekim 2 ayımı alırmış.sağol canım ,,20 lik dişi çektirdim ama geçmedi daha ağrılarım.....
doğru aslında kısmetimizde varsa eğer muhakkak gelir ama bizler sabırsız davranıyoruz
Selam tatlı anne aday adaylarıBenim BAT 30 kasım
3. ay bu ay. Allah'ın hakkı üçtür bu ay hayırlısı olur inşallah
27 yaşındayım.
Diğer topikten gelenleri de görünce sevindim niye kapandı diye dertlendim ben de kaç gündür. Mens yeni bitti çalışmalar tam gaz başladı. bu ay incir kürü eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. meryem suresi okumaya da başladım. Hepimiz için dua ediyorum kızlar hadi inşallah bu ay bebişler gelsin![]()
canım bende yedi gün oruçla birlikte iftar vakti edilen bir duayı edeceğim inşallah. allah ın izhiyle faydasını görürsün dediler.