S.a canlarimm nasılsınız bana dua edin çok kötü grip oldum yatak doşek yatıyorum(((((( ateşim de var bebise bi şey olmaz inşallah :'(
gecmis olsun cnm,bol bol c vitamini al..
Yat,dinlen..
Bu arada ben de sinuzit oldum snrm..
Canim ben kendim ultrason ve yumurtlama takibi yaptirdim her ay duzenli yumurtluyorum. Esimin sperm sayisi cok iyi fakar hiz sorunu var birazcik ama 16 ay icinde 2 kere hamile kaldim ama neden dusuk yaptigimi detaylica uzmanla arastiricaz. yurtdisinda oldugum icin anca 2-3 ay sonrasina randevu alabildim. o zzamana kadar kendi cabalarimla artik rabbim ol derse olur. artik elime test alip yapmak bile gelmiyor cok zayif nokta bu konu su anda benim icinsen kac tane dusuk yaptin canim?
beni de ekleyin :) sat 11 aralık:)merhaba canlarım
33 yaşındayım ,yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ve bir bebeğim olsun istiyorum,fakat malesef her ay hüsran ,bu aydan da ümidimi kestim sayılır ,artık aralık ayına kaldı umudum, olmadı sonraki aylara artık.ben pco hastasıyım ,fakat adetlerim 5 yıldır düzenli ,son 2 adette ise düzensizlik başladı.
doktora gittim fakat birşeyin yok denemeye devam denildi ,tedaviye başlamak istiyorum ama çalıştığım için izin alma sorunum var ve birtürlü başlayamadım ..
sizlerde gebe kalmak istiyorsanız bu yolda tecrübe tedavi ve yöntemlerimizi paylaşıma varmısınız ..
haydi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ...bol paylaşımlar ..
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Adı[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Bat[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aycaaaaaaa[/td]
[td]24[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MehtapTok[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdum[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]insanbul[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]azap_çiçeği[/td]
[td]bu bir totemdir[/td]
[td]BEBİŞ YERLEŞİYOR[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylül166[/td]
[td]33[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]jang_bogo[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lazo[/td]
[td]....[/td]
[td]HAMİLEEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
ayyyy ne mutlukızlarr nolur stres yapmayın bu topikte olan herkes anne olucakk sadece biraz sabır klomen ovitrella ve preseed kullandımm ya varis ya muhyi Meryem süresi bide ilişkiden önce abdest alıp ya mutekebbiru celle celalahu deyinn (insanbuldan öğrendim) yer gök duaa rabbimm hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhhhh
hadi hayırlısı canım,inşallah gönlünden geçen olur. güzel haberlerini ver bizereglim 2gün geçti ve yarın sabahilk işim test yapmak olucak. perşembe hayırlara vesile olur inşallah. güzel haberler vermek istiyrummmm
canım toparladın mı kendini.Günaydınn kızlarrr 2 gündür burası çok sessiz herkezler nerede?:26:
günaydınnnn bayanlar yine negatifregl gecikmesinin 3.günü. ne anlama geliyor.
hadi hayırlısı canım,inşallah gönlünden geçen olur. güzel haberlerini ver bize
canım toparladın mı kendini.
sorunsuz sağlıklı gebelik tez zamanda gelsin inşallah.
benim sınavım var.giremiyorum o yüzden. ama günde bi kez gelip okuyorum.
hoşçakalın
s.a bacılarr leynn bu tpige noldu kimse yok lazo demanın solyanım nerdesinizz leynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
SLM Bacım nasılsın valla ben pek yoğunum bu ara temizlik yapıyorum ama topik çok sessiz bu ararlar sen nasılsın ne var ne yok ben çalışmalara son hızla devam ediyorum neyse bacım ben kaçtım oğlumu doyurucam öpüldün cancağızım
hadi hayırlısı canım,inşallah gönlünden geçen olur. güzel haberlerini ver bize
canım toparladın mı kendini.
sorunsuz sağlıklı gebelik tez zamanda gelsin inşallah.
benim sınavım var.giremiyorum o yüzden. ama günde bi kez gelip okuyorum.
hoşçakalın
ben deilBu kadar sessizlik valla fırtına öncesi gibim topikte hamiş patlaması yaşanmasın bu ay herkes çalışmakta sanırsamm bende dahil:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?