• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ayyy çok güldüm ya :1::1::1: bende iki kere aldığım yerden bi daha almıyorum.netten söylüyorum artk :1::1:

ama öyle canım artık utanıyorum 2 yıl boyunca yarı eşim gidip aldı yarı ben aldım artık eşimi de gönderemiyorum, o da sayemde utanmaya başladı:)) başka ilçelere gideceğiz test almaya artık napalım ..internetten de her ay almaya başlamıştık artık durdum almıyorum canım:))

bende aldım yine 7 tanesi 4,60 dı kargo hariç ,artık yapar dururum canım sıkılıdkça ,baktım artık eczaneden alamıyorum utanıyorum :1:

aynı durumdayım ,sırf yumurtlama takibinde hergün yada 2 günde bir gitmek gerektiği için başlayamıyorum ,çalıştığım için ,ne olacak benim bu durumum ya ,çok sıkıldım artık ,heray boş boş tek çizgiye bakmaktan :43:

yaz başbakana.en az 3 çocuk diyorsunda nasıl olucak de.
durumum bu de anlat.
o kesin bi yol gösterir :9:

verdim canım geçen ay ovulasyon test artı 4 gebelik testi vardı geçen ay bitirdim gebelik testlerini artık para dayandıramıyorum testlere:))

canım bana özelden mesaj atmışsın ben sana ordan dönemedim mesaj hakkım dolmamaış :16::16::16:

aynı durumdayım ,sırf yumurtlama takibinde hergün yada 2 günde bir gitmek gerektiği için başlayamıyorum ,çalıştığım için ,ne olacak benim bu durumum ya ,çok sıkıldım artık ,heray boş boş tek çizgiye bakmaktan :43:

benim içinde imkansız gibi bişeydi.Allahtan tedavi için müdürle cesarete gelip konuştum.Olumlu karşıladı yoksa tedavi olamazdım bende:52:

git konuş müdürmüdür patronmudur her kimse :))) anlat durumunu birde varsa yakın hastane bul.gerçekten her gün gitmen gerekiyor :)

naptın sen.ne durumdasın ?

kan testi için inat ediorum canım gitmiorum :9: bugün tekrar test yaptım yine hayali bi çizgi..bi çıkıo bi çıkmıo testte :27: nazlı olcak heralde sıpa varsa :27::27: ama adet ağrılarım var ha oldum ha olcam gibi yani..bilemedim..pztyi bekliorum inatla :31:

ama öyle canım artık utanıyorum 2 yıl boyunca yarı eşim gidip aldı yarı ben aldım artık eşimi de gönderemiyorum, o da sayemde utanmaya başladı:)) başka ilçelere gideceğiz test almaya artık napalım ..internetten de her ay almaya başlamıştık artık durdum almıyorum canım:))

eşinidemi alıştırdın :1: alemsin ya :1::1: bence sen başka yol bul.adetin 2-3 gün gecikince sağlık ocağına kan ver :) gerçi oda nereye kadar :)))

Back
X