- Konu Sahibi evenescence
-
en son 29+4 de kontrole gittik 1.500 dü kılosu boy 40 cm dedi dr sizin bebeklere bakınca benım kuzucuk kucuk mu acaba yada sızı bebekler mı ırı anlayamadımmm:))))
neeeben salı günü 29+5 de gittim 1.300 gr 38 cmydi bebişim... seninkını okuyunca sasırmıştım kii... devamını okuyunca daha cok sasırdım... daha kılolu bebişlerde mii varrrr... internette 29 haftayı okuyunca 1.300 gordum sevındım bende normal dıyeee
kılo aldırıcam bebişeefındık ceviz badem muz getirinnnn heyttt
Hadi ya :) Yerlerinde durdukları yokki bıdıkların. Aman erken gelmesinlerde önemli değil gerçi. Son ana kadar içeride istedikleri gibi hareket edebilirler izin veriyorum :):) Ben kafasının aşağıda olduğunu hıçkırıklarından anlıyorum. Birde kasıklarımda inanılmaz bir ağırlık hissi oluyor. Bakalım önümüzdeki günlerde benim prensesimde pozisyon değiştirecek mi.
Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ? nasıl bir hareket oluyo ben bilmiyorum da :)
Canım karnında seri şekilde kalp atışına benzer hareketler oluyor. Şu an bu cevabı yazarken bile kızımı hıçkırık tutuyor teyzesi :) Yaklaşık 5-10 dk arası sürüyor benimki :)
Benim kızımın gelişimi bendeki gebelik şekerinden dolayı 2 hafta ileriden gidiyor. 31.haftada kilosu 2200 boyu 45 cm'di. Beni bir telaş aldı acaba erken doğum olabilir mi diye :S
Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ? nasıl bir hareket oluyo ben bilmiyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?