2013 kasım bebekleri boy ve kiloları

en son 29+4 de kontrole gittik 1.500 dü kılosu boy 40 cm dedi dr sizin bebeklere bakınca benım kuzucuk kucuk mu acaba yada sızı bebekler mı ırı anlayamadımmm:))))

en son 29+4 de kontrole gittik 1.500 dü kılosu boy 40 cm dedi dr sizin bebeklere bakınca benım kuzucuk kucuk mu acaba yada sızı bebekler mı ırı anlayamadımmm:))))

neee ben salı günü 29+5 de gittim 1.300 gr 38 cmydi bebişim... seninkını okuyunca sasırmıştım kii... devamını okuyunca daha cok sasırdım... daha kılolu bebişlerde mii varrrr... internette 29 haftayı okuyunca 1.300 gordum sevındım bende normal dıyeee
kılo aldırıcam bebişee fındık ceviz badem muz getirinnnn heyttt

canımmm ya bende okuyunca benim bebek mı kucuk dedım ama degısııyo galıba bı arkadasımla aynı hafta hamıleyız onun bebek 2 kıloymus bos ver sen yeeee ne olcakk :))))))))

31+5 teyiz bugün ve kontrole gittik.Bebeğim 2300 gr ve boyu 43 cmmiş.
ben de tekmeleri neden bu kadar can yakıyor, beni uykumdan uyandırıyor diyodum.meğer kocaman olmuş paşam

31+6 kızlar 2.152 oğluşun kilosu. boyunu bilmiyoruz. bebişleri zayıf olan anneler üzülmesinler doğunca hemen büyüyorlar zaten...

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz ? nasıl bir hareket oluyo ben bilmiyorum da :)

Benim kızımın gelişimi bendeki gebelik şekerinden dolayı 2 hafta ileriden gidiyor. 31.haftada kilosu 2200 boyu 45 cm'di. Beni bir telaş aldı acaba erken doğum olabilir mi diye :S

Canım karnında seri şekilde kalp atışına benzer hareketler oluyor. Şu an bu cevabı yazarken bile kızımı hıçkırık tutuyor teyzesi :) Yaklaşık 5-10 dk arası sürüyor benimki :)

bende diyordum bu kadar ritmik nasıl vuruyor diye :) ama çok ilginç hıçkırığını bu kadar net hissetmemiz :) çok teşekkür ederim...

Benim kızımın gelişimi bendeki gebelik şekerinden dolayı 2 hafta ileriden gidiyor. 31.haftada kilosu 2200 boyu 45 cm'di. Beni bir telaş aldı acaba erken doğum olabilir mi diye :S

canım sen kendi kendini telaşa sokma hiç. Doktorunu dinle bende gebelik şekeri yok ama 32 haftalıkken (geçen hafta) kilosu 2650 boyunu bilmiyorum. Doktorun seni daha sık kontrol eder bu son haftalarda. Lütfen diyetine dikkat et. Benimde bebeğim normale göre 2,5 hafta önden gidiyormuş gelişimi, bende çok korktum kilosu normal değil diye doktorum biraz tosuncuk olacak korkulacak bişey yok dedi :) 4kg bebekler nasıl doğuyor işte böyle anne karnında kilo alıyorlar sakın korkma dedi benim oğlum doğumda 4 ila 4,5 kiloyu hedefliyormuş ben artık ona göbekli panda diyorum :) sende bebişinle son günlerinin keyfini çıkar, endişelenme, bu günler asla geri gelmicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…