- Konu Sahibi eeeelllliiiiffff
-
merhaba, öncelikle senin adına çok sevindim. acaba tedavini hangi merkezde oldugunu ve doktorunun ismini yazar mısın? bende önümüzdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım,fakat kafam karışık:)
Âmin cnm inşallah ben Mart ayında zekai tahirde yaptırdım 1.200 tl gibi bisey tuttu hepsi rapor çıkarttığım icin tabiki bu fiyat aşılama fiyatından haberim yok ama tahlillerini yaptırdıktan sonra gurgan kliniğe de göstermeni öneririm en azından aynı şeylerimi soylicekler karşılaştırmış olursun aklına ve kalbine neresi yatıyorsa orada devam edersin Bursalı fiyatında soylim 5.500 gibi bi fiyat herseyiyle tabiki ilaç iğne vs bende yarın tekrar test yaptircam cok heyecanlıyım en zoruda zamanın geçmemesi ve ne olcak endişesi taşımak bunun sonu yok[/QUOTE / Bütün bilgiler için teşekkür ederim. tahlil sonuçlarını alabildin mi her şey yolunda mı ? güzel haberlerini aldıkça benımde içim kıpır kıpır oluyobugün progesteron tahlili yaptırdım, 8.31 çıktı sanırım olması gerekenden düşük bakalım girdik bi yola sonunun güzel olmasını ümid ediyorum tahlillerimin hepsi bittiğinde mutlaka gideceğim gurgan klınıge, içime sinen bir yerde tedaviye başlarım Allah kısmet ederse... görüşmek üzere, arada gelişmeleri yazabilirsen mutlu olurum adaşım
Canım benim 12. Gün 304,15. Gün 802,17.gün 1769.inşallah hayırlısıyla tamamına ereriz.hep beraber🙏
Arkadaslar benim18 Kasım tup bebek transferi oldu sonucu dun aldim 96.4 sizce kan degerim nasil yarin tekrar gidicem nasipse
Slm... Ben yeni üye oldum , ama tüp bebekle ilgili tüm aşamaları burdan takip edip okuyordum. Bende şuan bekliyorum ayın dördünde kan testi yaptırcam,umarım herşey yolundadır: bugün dayanamayıp test yaptım evde sonuç negatif😢 geçtiğimiz cumartesi transferim oldu çokmu erken baktım acaba(
Bana tek embriyo koyuldu ins aksilik cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?