2013 Kasım Beta hcg sonucları lutfen

eeeelllliiiiffff

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
29
0
16
Ankara
Merhaba arkadaslar ben 4 yıllık evliyim bir aşılama ve iki tup bebek deneyimim oldu cok şükür ikincisi iyi ilerliyor iki embriyo transfer edildi bugün 12. Gunüm sonucum 317.2 cikti 10. Gun 169 dü ins daha da yükselir Dr iki gun sonra tekrar istedi.Allah isteyen herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin.....

merhaba, öncelikle senin adına çok sevindim. acaba tedavini hangi merkezde oldugunu ve doktorunun ismini yazar mısın? bende önümüzdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım,fakat kafam karışık:)

merhaba, öncelikle senin adına çok sevindim. acaba tedavini hangi merkezde oldugunu ve doktorunun ismini yazar mısın? bende önümüzdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım,fakat kafam karışık:)

Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere ben Ankara'da oturuyorum gurgan clinikte yaptırdım cok memnunum Dr dan aslında Timur hocayla sadece transfer gunü görüştum ama oturttugu sistem, ekibi ve başarıları cok iyi birazda inanmak ve güvenmekle alakalı ben güvenerek gittim hayirlisiyla tamamına ererim ins

cevabın için çok teşekkür ederim. Ankara'dan birisiyle hemde bu aşamadan yeni geçmiş birisiyle konuşmak harika bir duygu gurgan klınıgı duydum, başarılı olduklarınıda duydum, fakat çok yogun olduklarını duyup kararsız kalmıştım. hafta sonu için randevu alıp konuşmakta fayda var:) ilkkez yaptıracağım için çok heyecanlıyım ve çok acemi... eğer çok şey istemiş olmazsam,süreçten biraz bahsedebilir misin? ben şimdi turgut özal hastanesine gidiyorum, yarın yumurtlama testi yapılacak, önümüzdeki ayda rahim filmi ve hormon testleri... eşimin değerleri düşük çıktığı için aşılama yapılması gerektiğini söyledi doktorum. iNşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini... sevgiler...

Cnm bende Zübeyde Hanım'a da gittim ilk tup bebeği de zekai tahirde yaptım ama beni cok yipratti psikolojik olarak testler röntgenler ofis falan derken acıda cok çektim Timur hoca para icin yaptığını düşünmüyorum tedaviyse tedavi aşılama yada tup bebek olabileceğini size bastan söylüyor ve bosa harcacayacak zamanın olmadıgını izah ediyo zaten benim esimdede sperm eksikliği vardı bendede fsh yüksekti yani ikimizdede problem vardı o yüzden biz tup bebek yapmayı uygun gördük sen aşılamaya ne zaman baslicaksin Dr ne diyo bence aşılama röntgenden daha kolay korkulacak bisey yok herseyin hayırlısı

devlet hastesi güvenilir belki, ama psikoljik olarak çok yıprattığı ortada... bende bu yüzden gidemiyorum devlete aşılama yapılması gerektiğini söyledi, sanırım ocak ayında yapılır,çünkü henüz tahlillerim yapılmadı. bendede bi problem çıkmayacağı kesin değil yani:) ankara tüp bebek merkeziyle görüştüm, onlarla mı başlasam, turgut özal'da aydın köşüş'le mi devam etsem yoksa gurgan klınıkle mı görüşsem kafam karışık. Alternatif çok olunca karar vermekte bi okadar zor oluyor.canım , peki sen rapor çıkartmışmıydın. aşılama fiyatlarındanda tüp bebek fiyatlarındanda bihaberim ben:) fiyatını biliyorsan rica etsem yazabilir misin;? sen atlatmışsın neyse ki, sağlıkla kucağına aldığın günleride görmen dileğiyle

Âmin cnm inşallah ben Mart ayında zekai tahirde yaptırdım 1.200 tl gibi bisey tuttu hepsi rapor çıkarttığım icin tabiki bu fiyat aşılama fiyatından haberim yok ama tahlillerini yaptırdıktan sonra gurgan kliniğe de göstermeni öneririm en azından aynı şeylerimi soylicekler karşılaştırmış olursun aklına ve kalbine neresi yatıyorsa orada devam edersin Bursalı fiyatında soylim 5.500 gibi bi fiyat herseyiyle tabiki ilaç iğne vs bende yarın tekrar test yaptircam cok heyecanlıyım en zoruda zamanın geçmemesi ve ne olcak endişesi taşımak bunun sonu yok

Merhaba benaycim bugün transferimin 16. Gunü Beta hcg 1268 Perşembe gunü randevu verdiler kese gozukecekmi diye ins gozukur bir hafta sonrasindada kalp atışı duyuluyormus beklemek cok zorrrrrrrr

Cokkkkkk ama cok mutluyum arkadaslar bugün keseyi gördük hemde iki taneydi haftayada kalp atışlarını duyucaz nasipse Allah im isteyen herkese bu duyguyu taddirsin bu gun 5+2 günlük gebelik benimle aynı duyguyu yaşayanlar varmiiiiii

Slm... Ben yeni üye oldum , ama tüp bebekle ilgili tüm aşamaları burdan takip edip okuyordum. Bende şuan bekliyorum ayın dördünde kan testi yaptırcam,umarım herşey yolundadır: bugün dayanamayıp test yaptım evde sonuç negatif😢 geçtiğimiz cumartesi transferim oldu çokmu erken baktım acaba(

Arkadaslar benim18 Kasım tup bebek transferi oldu sonucu dun aldim 96.4 sizce kan degerim nasil yarin tekrar gidicem nasipse

Tebrik ederim canım degerin güzel yarında iki katına çıktıysa iyi gidiyor demektir ama tedaviden dahada zor süreç beklemek bende perşembeyi iple çekiyorum inşallah kalp atışlarını da duyarız sana kaç embriyo transfer edilmişti

Canım bende 8. Günde evde yaptıgım testte tek çizgi cikti sakın ona aldanip moralini bozma moral cok önemli çünkü bende dayanamadım 10. Gunü akşamı Beta hcg testi yaptım 169 cikti hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…