2013 Kasım Beta hcg sonucları lutfen

Merhaba bende yeniyim:) bugun beta degerim 10.gun 38 cikti.doktorum gayet iyi dedi ama bazi degerleri gorunce korktum nasil sizce

Kizlarrrr naptiniz nasıl gidiyor bebisler nasıllar bende kac gündür giremedim özledim yazmayı bende henüz degisiklik yok haftaya Pazartesi kontrolum var yine kliniğe gidicem ama daha sonrasına Dr araştırıyorum hala karar veremedim sevgi ateşi öneriyorlar bakalım kesin bisey yok sizin önerileriniz varmi varsa Ankara'da dogumuda yaptırabileceğim Dr fikirlerinizi brkliyorum

Merhaba bende yeniyim:) bugun beta degerim 10.gun 38 cikti.doktorum gayet iyi dedi ama bazi degerleri gorunce korktum nasil sizce

Canim hayirli olsun oncelikle benim de 10. Gunde 38 cikmisti dusuk gibi gelmisti ama onemli olan gun asiri 2 katina cikmasi 13. Gun 121, 15. Gun 288, 17. Gun 672 cikti inşallah ikiser ikiser katlar canim

11. gün degerim 276 13. gün degerim 424 doktor kimyasal olabilir % 53 artmış dedi en az 75 artış bekliyoruz dedi. şimdi 2 gün sonrasını bekliyorum çok endişeliyim ne yapmam gerek bilmiyorum :44::44::44::44:

11. gün degerim 276 13. gün degerim 424 doktor kimyasal olabilir % 53 artmış dedi en az 75 artış bekliyoruz dedi. şimdi 2 gün sonrasını bekliyorum çok endişeliyim ne yapmam gerek bilmiyorum :44::44::44::44:

Ne yapman gerek biliyomusun moralli olman gerek moral cok önemli canım sonuc cokta olumsuz değil tek bildigim moralin degerleri cok etkilediği iki gun sabret ve ins iyi haberler alırsın birden degerin firladigini yazan arkadaslar okudum ins seninde öyle olur

Benimde degerlerim birden firladi hatta dis gebelik diye 2 gun hastanede yattim kurtaj ol dediler degerler cok yuksek 4.5 hafta kese gozukmesi lazim dediler dinlemedim dotorlari 6 .haftayi beklicem dedim onayimi almadan kurtajda yapamazlar mecburen ozaman takip altina alalim dediler kabul ettim olaydan 2 gun sonra gittigimde kese gozuktu:)) oyuzden stres yapmayin olmucaksa vardir bunda bi hayir deyin teslim olun allaha

kızlar sağolun temennileriniz için çok teşekkürler. % 53 %73 artış derken birden % 100 arttı doktorlar çok korkutmuştu... keseyi de gördük boyutta güzel kalp atışlarını bekliyoruz... sevgiyle kalın

merhaba, güzel anneler elifciğim uzun zaman bakamadım buraya malum doktor ,koştumaca derken bugün okudum güzel haberlerini ikiz annesi oluyormuşsun hayırlı olsun tekrardan, seninle beraberde burdaki tüm arkadaşlara tabi... bizim durumumuzda bir gelişme yok, androlog kaan aydos'a gittik varikosel amelıyatına gerek olmadıgını hemen tüp bebek yaptırmamızı önerdi. yeni bir yılda, şubat ayında yeni umutlarla tedaviye başlarım diye umuyorum. murat sönmezer'le başlamayı düşünüyorum, ama kafam çok karışık :) her neyse hepiniz sevgiyle ve sağlıkla kalın...

Heyecanlimisin arkadasım yarın senin de randevun var keseyi goruceksin ins benimde yarın kontrolum var bende cok heyecanlıyım bebislerimi gorucem nasıllar cok merak ediyorum

Elifcim ne yaptın .ben 16 aralik tek kese gördüm. Yolk sac da oluşmuş. Crino jeli kesti doktorum. Şuanda sadece vitamin kullaniyorum.24 aralıkta da başka bir hastaneye kan testlerim için gittim oraya kadar gitmiskende kalp atışını da görmüş olduk.

Arkadaşlar iyi akşamlar
hepiciğinizi tebrik ediyorum öncelikle hepiniz adına çok çok sevindim Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inş

benim sat tarihim 01.11 / transfer 14.11 / 3. gün 8 hücreli tek embriyo yerleştirildi zaten iki tane sağlıklı oluştu ikincisinide dondurduk inşallah=)
ilk denememizdi 12 günü bekleyemedik ve 10. gün testimizi yaptık sonucumuz 273 çıktı 12. gün 448 çıktı 17. gün 2005 çıktı 05.12 de kesemizi gördük 20.12 de de kalp atışımızı duyduk Allahım inş sağlıklı şekilde kucağımıza almayıda nasip eder hepimizin
benim sol bacağımın iç tarafında çok fazla ağrı var yürürken bana sıkıntı veriyor fazlasıyla dr umda biraz endişelendi b12 vitamin ve progestan ilaç verdi fitil gibi kullanıyorum.birde ben hala clexane iğne kullanıyorum hala sizde devam ediyor musunuz?ne zaman biter sizce?göbeğimde morarmadık yer kalmadıda çok acı bir iğne =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…