2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ayy maşallah clementine erkencisin yine
günaydın kızlar
bende ancak oturdum
hava kapalı burda sabah sabah canım istemedi.
neyse hafta sonu açığı kapatırım inşallah

günaydın kızlar nasılsınız.benim net çekmediği için ruhen aranızdayım ama fiilen yokum bikaç gündür .dün programdan 100 soru çözdüm annemlerdeydi pek çalışamdm malesef bugünde kalan 50 soruyu çözdüm programdan türkçedende sözcükte anlamı bitirdim akşama pastırmalı kurufasülye yaptım buyrun beraber olsun .telefonumu annemlerde unutuşum dün onu almaya geldim gelmişkende foruma gireyim ne var ne yok kine dedim . gidince rehberliğe başlıcam 2.40 llık bi video izlicem.kendinize çok iyi bakın gr

canım bende seni merak ediyordum biz her sbah burdayız asıl sen neyapıyorsun nerelerdesin ve
daha onemlisi konularda nerdesin?
sedefi aratmayalım bari :)

ay canım saolasınben pek girmeyim diyorum buraya bi girince çıkamıyorum çünkü:26:uzaktan takip ediyorum soru çözüm sayfalarını, konu çalışmalarımda kaplumba hızıyla ilerliyorum, 2 ileri 3 geri gidiyorum durumum aynen bu ama azmediyorum canım

slm kızlar bugün vatandaşlıktan yürütme konusunu bitirdim sorularını çözdüm
birazdanda eğitimden karışık soru çözmeye başlayacağım

merhabalar benim çalışmalar devam .. önce gk-gy bitirmeye çalışıyorum. alan sınavı için ygs-lys çıkmış sorular kitabını aldım.

bugün büyük bir hevesle deneme külübüne üye olmak için bir dershaneye gittim ağlayarak döndüm ücret 190 TL , şuan aileme bağlı olduğum için kredi kartı verdiler dershenede kredi kartı çektirmedi deli oldum anlamıyorum bu kadar kurumsal büyük bir dershene hemde çok bilindik tek slipte kart çekmedi cüzdanda 20 tl para var çok gururum incildi çok üzgünüm çaresizdim başka ihtimalin yoktu bu kadar zor mu kart çektirmek sanki bedava istedik keyfimden çektirmiyorum ki nakit yok ailemin yaptığı bu

antemanlarla matematik kitabının 12.gününü bitirdim
150 soru yntem ve tekniklerden
100 oğrenmeden çozdüm

ve uykum yok 1 bolüm glee izleyip soru çozmeye devam..

kızçeler öyt bitti bugün
program ve ölçme kaldı onları da bitirip gk gyden kaldıgım yerden devam inşallah

herkese günaydın
arkadaşlar herkeste bir bitkinlik gorüyorum sanki buna hakkımız varmış gibi..
nerelerdesiniz
kimse sabah gelip yazmıyor
10 lara kadar uyumayacağız şurda kalmış 5 ay
akşamlarıda kimse bitirdiklerini yazmıyor..
burda olmamızın amacı hem kendi çalışmalarımızı kontrol etmek hemde
başkarına destek verip onlarında çalışmalarını sağlamak olduğunu sanıyordum
peki ozaman bunca insan nerde?.

günaydın clemantine günaydın kızlar .ben erkenciyim ama netimden dolayı yazamadım canım akşam düzeldi o da çok şükür .dün rehberliğe giriş ÖKH ve pdr hizmet türlerine çalıştım türkçeden sözcükte anlam bittti bi de 150 kadar egtm sorusu çözdüm karışık
bunca insan biraz finallerden dolayı yok gibime geliyo düzelcek herkes çalışacak inşaallah iyi çalışmalar

günaydın kızlar
bugünkü planım tekrar yapmak ve bol miktarda soru çözmek :6
ama öncesinde iyi bir kahvaltı yapmak var

kızlar bu kadar çok mu çalışıyosunuz cafemizemi uğramıyosunuz yoksa çok sönükleşti cidden burası

Kızlar öğrenmeyi de bitirerek eğitim derslerimi tamamlamış bulunmaktayım.
Onun dışında coğrafya ve tarihim de bitti.
Şimdi küçük tekrarlar eşliğinde soru çözümüne başladım iyi gidiyor gayet.
Vatandaşlığı dersaneyle yürütüyorum fakat biraz hızlanmak istiyorum.
Matematik problemim var bir de evde çalışıp soru çözmüyorum hiç.
Bunları da halledersem tamamdır.
Bu arada alanla ilgili dersler uzaktan eğitimle verilecekmiş bize,dersler 15 ocakta başlıyor,bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum..

Haklısın canım neye güvenerek bu kadar rahat davranıyoruz anlamıyorum,bu sene atamalarda altın yılı yaşayacağımıza inanıyorum,kıymetini bilip de değerlendirebilsek bari.

arkadaşlar özür gerçekten
ben hafta sonları 8 de oturmuyorum derse
eşimle uyuyoruz valla saf gibi
neyse söz bundan sonra daha erken kalkcam, gelcem buraya
ama zannetmeyin hafta sonu çalışmıyorum
bu hafta sonu coğrafya soru bankalarımı bitircem inşallah
dün 300 tane tarih çözdüm
tarihten 2 ünitem kaldı
onu da hafta içi bitirip, doğruca eğitim derslerine başlicam.
matematiğe hiç yanaşamıyorum
niyetim şubatta kardeşim gelecek, onunla başlayıp eşimle götürmek
işte o arada bu eğitim derslerini bitireyim diyorum, aradan çıksın
nisandan itibaren deneme çözmeye niyetim var, bu kadar soru bankası yeterli bana
kaç yıldır çözüyorum
amacım denemelerle götürmek.
hepinize kolay gelsin.

benim p.tesi cuma dersanem va rkızlar ama en çok o günlerde çalışıyorum diğer günlerde kalkıyım kahvaltı yapıyım derken saat 10u geçiyor birde sesten çok etkileniyorum bahane çok kızlar anlıcağınız gittim kendime kulak tıkacı aldım kaç kere kullanılıyor bilmiyorum ama denicem artık bütün bahanelerimin önünü tek tek kapıyorum,3 denemedir bu denemede netim artıcak diyorum ama çalışmıyordum öyle pekalanda geldi zaten şurda şubat sonuna kadar bir yerlere gelmem lazım artık, ben buralara girince ama kaptırıyorum çok oyalanıyorum beni çok görürseniz kızın istediğiniz kadar lütfen
tubish canım sen ihtiyaçtaydın demi bu uzaktan eğitim için bende ücretsiz kayıt oldum ama herhangi bir şifre gelmedi size verdiler mi şifrelerinizi

ya bu alan sınavı ihtiyaçta uzaktan eğitim 600 tl
pahalı değilmi

kpsshayali ücretsiz nasıl kayıt oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…