2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar nasılsınız .clemantine nerelerdesin hayırdır cafeyi hep sen açardın bugün senin iş bana kaldı

yine mi kimseler yok
neyse ben burdayım
bugün pazartesi, biraz iş biraz ders zamanı

hah nilkon gelmiş gördüm
biz sabahçılar burdayız, uyuyanlar siz nerdesiniz :)

bizim cafe boş kaldı canım sedef gelsede biraz canlansak cumartesi pazar pek soru çözemedim sadece konu çalıştım çalışmıyokende dün evi temizledim bugün son gaz ders çalışmaya karar verdim Rabbim zihin açıklığı versin hepimize

dün hiç ders çalışmadığım için bugün çalışma listem baya kabarık kızlar
şimdi başlıyorum çalışmaya kolay gelsin canlarımm

Son düzenleme:
benimde sizden bir farkım yok
hafta sonu hedeflediğim çalışmaya ulaşamadım
coğrafyayı bitirmem gerekiyordu, bugüne sarktı
hatta bu hafta içine
offf

finger nurtuba sizden bişey sorucam burdaysanız.türkçe ders notuna ihtiyacım var ders notu bulabilecegim bildiğiniz bi site varmı cd den dinleyip her konuya 1 saat yerine 1 saatte türkçeden tüm konuları bitirmek istiyorum

Merhaba kızlar, herkes öğretmen mi...Sabah sabah bu ne çalışkanlık gözlerim yaşardı :)) umarım herkes atanır... bu sene salladım kpss yi kafama göre soru çözüyorum.. Çalışanları görünce ben de çalışayım diyorum..

Dur şu ortalığı toparlayayım ben de soru çözeyim.. gaza geldim..

Günaydın kızlar erken kalktığım için mutluyum
Haftasonu misafirdi gezmeydi derken boş geçti bugün güzel olacak inşallah

Son düzenleme:

o kadar çok iskender pala okumaya çalıştım ki
ama yok kitap okumayı çok sevmeme rağmen iskender palanın dili bana
çok ağır geliyor
o yüzden seni tebrik ediyorum:)

ben de bugünün biran önce bitmesini istiyorum canim hiç ders çalışmadım bu kafayla da çalışmam zor görünüyor
Rabbim hepimize huzur versin inşallah :116: :116: :116:

sağolasın canın hala atamadım üstümden
o sıkıntıyı ama baktım boyle gitmeyecek Ya Allah dedim oturdum dersin başına..

o kadar çok iskender pala okumaya çalıştım ki
ama yok kitap okumayı çok sevmeme rağmen iskender palanın dili bana
çok ağır geliyor
o yüzden seni tebrik ediyorum:)
ben sana özet geçerim canım sen okuma anlattıklarımla yetin şaka bi yana od güzel dili diğerlerine göre biraz daha sade tavsiye ederim iskender palanın şah ve sultan aynı zamanda babilde ölüm istanbulda aşk ı okuyorum yakında iskender pala komasına girecem

günaydın kızlar nasılsınız .clemantine nerelerdesin hayırdır cafeyi hep sen açardın bugün senin iş bana kaldı

canım üstümde hala sıkıntı var
gerçi bugün daha iyiyim ama gene de yoğun bir çalışma isteğim yok malesef
sabah erken kalkmıştım aslında ama bak bu saat oldu yeni oturdum dersin başına
başıma bela oldu şu pegem 5000 bugün bitireceğim inşallah sonra yardımlarınıza ihtiyacım olacak yeni bir program için :)

clemantine neden geç girdin nete dünde sıkıntı var içimde yazmıştın merak ettim seni sabah türkçe çalıştım şimdide bi namaz kılıp rehberliğe başlıcam kolay gelsin hepimize

bu ara o bıkmışlık hepimizde var canım bi kaç gün ara ver yeni plana geçmeden kendine vakit ayır geçer ben öyle yapıyorum iyi geliyo rabbim hayra getirsin içindeki sıkıntıyı

Son düzenleme:
clemantine neden geç girdin nete dünde sıkıntı var içimde yazmıştın merak ettim seni sabah türkçe çalıştım şimdide bi namaz kılıp rehberliğe başlıcam kolay gelsin hepimize

canım en büyük sıkıntım namaz
kılarken hep aaklıma birşeyler geliyor
sinir oluyorum kendime ve namazın sonunda dua bile etmeye yüzüm olmuyor
kılmazsam çok çok daha büyük sıkıntı içimde bir taşla dolanıyorum

eskisi gibi tad almak istiyorum oda yok
bilmiyorum belkide bir süreçtir

matematikte rasyonel sayılara geçtim ve
çok fazla işlem hatası yapıyorum
ki mutlaka her yıl bir iki soru gelir
hatayı azaltmak için soru çozmem lazım bol bol pratik yapmam lazım
oda dersin başına oturamıyorum bir türlü
ne olacak benim bu halim

bendede aynı sorun vvar canım kılıyorum ama bi kaç gün bırakıyorum ya da vakitleri unutuyorum vs. Yani dünyaya verdiğimiz degeri ahiretimize veremiyoruz Bi süreçtir ve geçer inşaalah mat soru çözüp cevabını ögrenerek halledilir daha vakit var telaş etme ve çalış bence.bi kaç gün ders düşünmeden ara ver derim kendine gelmesende başlarsın ama sana iyi gelicegine eminim bu sürecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…