2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Nasıl olsa Kadınlar Kulübü okyanuslar kadar derin ve karmaşık bir site değil mi ?

Nasıl olsa burda canım cicim konuştuğunuz arkadaşlarınızı başka konularda yerin dibine soksanız bir şey olmaz değil mi ?

Pes diyorum,sadece pes.

Ve bu yolda hepinize başarılar diyorum.

Görüşmemek üzere.

Son düzenleme:

Ben sessiz sedasız sizi izlemeye devam ediyorum, yakında daha çok katılacağım inşallah... Bazen dayanamıyorum yazıyorum şuanda olduğu gibi...
Dershanelerdeki dışarıdan öğrenci alan toplu denemeler dershane için reklam amaçlıdır ama çokta sıkıntılıdır. Başlangıçta 10 sınıfın 9'u dolar sonra git gide 1 sınıfı doldurmaz hale gelir yayınlar elinizde kalır, başınıza bela olur (hem yer açısından hem maddi açıdan)
Kayıt olamadım diye üzülme, madem sana ailen kredi kartıyla da olsa 190 tl limit vermiş onu internet üzerinden ya da kitapçıdan deneme almak için kullanabilirsin. Yaşadığın şehirde illaki bir kütüphane vardır (Üniversite ya da halk kütüphanesi ya da liselerden birinin) denemelerimi düzenli yapmak istiyorum diyorsan sadece bir tane paket deneme al (10'lulardan falan ) ve kendine bir gün belirle, mesela her hafta Cuma günü sabah 9.20 de kütüphaneye 1 tane denemeni al git, cevap anahtarını yanına alma, 9.30'da başla 11.30'da bitir. Bak bakalım süren yetiyor mu? Bak bakalım 3 hafta üst üste aynı yerde aynı saatte çözebiliryor musun? Sen şimdi 190 TL verseydin bilmem kaç tane denemeye girecektin, acaba girecek miydin ? Denemeler için acele etmene gerek yok son 1 ay her yer deneme sınavı yapar gönlünden geçen yerde gider girersin. A dershanesi Z dershanesi farketmez hepsi aynı arkadaşım. Herkesin maddi sıkıntısı vardır, sen bu sıkıntıları kendi maaşınla aşmak için bir sınava hazırlanıyorsun ... Maaşın olunca yapacaklarını düşün, kendini motive edecek birşeyler bul. Üzülme sonunda başaran sen olacaksın. Sağlıcakla kal

Bende dershaneye gitmiyorum ama son aylara doğru deneme için konuşacağım .Benim bulunduğum yerde bir yada iki tane dershane var sanırım pek seçeneğim yok ,senin bulunduğun yerde varsa diğer dershanelerle konuş arkadaşım.Hem seni üzen ,kötü hissettiren insanların bulunduğu ortamda mutlu olmazsın gitmek bile istemezsin canım.Moralini bozma daha sıkı sarıl derslerine kusursuzdeli'nin dediği gibi maşını yapacaklarını düşün mutlu ol.Hem artık çoğu kişi nakit taşımıyor ben kasiyerlik yaparken bir suyu kredi kartıyla ödeyen insanlar vardı.Bunun için üzülme lütfen

Evet canım ihtiyaçtayım,nasıl ücretsiz kaydoldun ki:26:Biz ek ücret vererek ders alabileceğiz,sadece uzaktan eğitimi ücretsiz zaten onun içinde 2 ay önce verdikleri şifreden yararlanıyoruz.

bugün ölçmeden ilk konu ve geçerlik güvenirlik konusuna calıstım testleri çözdüm
sizler neler yaptınız ses soluk çıkmıyor

süper arkadaşım aman ihmal etmede bol bol oyt soruları çoz pekişşsin Allah yardımcın olsun..
sagol canım.
sen de inşallah ihmal etmeden calıs e mi
hepimizin Allah yardımcısı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın canım neye güvenerek bu kadar rahat davranıyoruz anlamıyorum,bu sene atamalarda altın yılı yaşayacağımıza inanıyorum,kıymetini bilip de değerlendirebilsek bari.

arkadaşım bu yıl seçim var
ve seçim zamanı hükümetin neler yaptığı ortada kesinlikle iyi bir atama olacak ve bunu kaçırmak
istemeyiz..

arkadaşım ne oldu
bu derece canını sıkıp seni buraya yazmaktan alı koyan şey ne?

günaydın kızlar günaydın clemantine nasılsınız.bugu su ya ne oldu bende merak ettim günlerdir yoktu finallerdendir diye tahmin ediyodum ama bi sorun var sanırım üzüldüm

kızlar dün akşam gezmeye gittiğim için yazamadım ama reh. hizmetleri bitti(oryantosyon izleme sevk vs ) türkçeden cümlede anlama baktım yüzeysel gece 00.00 civarıda 50 eb sorusu çözdüm BABİLDE ÖLÜM İSTANBULDA AŞK ı okudum ve uyudum türkçeden güvenilir ve güzel türkçe ders notları olan bi site var mı kısaca bi göz atsam yetecek çünkü konulara

Evet canım ihtiyaçtayım,nasıl ücretsiz kaydoldun ki:26:Biz ek ücret vererek ders alabileceğiz,sadece uzaktan eğitimi ücretsiz zaten onun içinde 2 ay önce verdikleri şifreden yararlanıyoruz.

canım internette gördüm tanıtım dersleri ücretsizmiş o da 15ocak-1şubat arası, telefon edip sordum ücretsiz değil mi bakın sonradan problem olmasın diye evet ücretsiz dediler ama ne aradılar ne mailime bilgi vermek için e-posta attılar

Ben geçen yıl 2011 video derslerini satın almıştım ödeme yaptığım halde bilgilendirme yapmamışlardı, 3 kez aradım sonra şifremi telefonda verdiler, arayıp ders saatini öğren şifre iste bence, bide geçen yıl hızlı okuma teknikleriyle ilgili bi tanıtım yaptılar öğrencimizsiniz katılın diye mail gönderdiler ama ne saat ne gün belirttiler öyle araya kaynadı gitti... Hakkını ara
2011 videolarını satıyorlarsa tekrar almayı düşünüyorum Hakan Dede ile birlikte çok iyi eğitimbilimciler vardı.. Sağlık sorunlarım oldu düzgün takip edemedim. Şimdi 2012 videoları için 159 TL fiyat vermişler ama 2012 derslerinde aynı Hocalar yok.

içimde bir sıkıntı var..
ne yediğim yemekten tad alabiliyorum
nede kıldığım namaz huzur veriyor..

çok verimsiz bir gün geçiriyorum oda başka bir sorun..
neyse Rabbim bana iç huzur ver..
senden başka birşey isteyecek kimsem yok.

ben de bugünün biran önce bitmesini istiyorum canim hiç ders çalışmadım bu kafayla da çalışmam zor görünüyor
Rabbim hepimize huzur versin inşallah :116: :116: :116:

amin canım inşaallah hepimize verir rabbim huzur ve mutlulugu dua ederim bende senin için

yine mi kimseler yok
neyse ben burdayım
bugün pazartesi, biraz iş biraz ders zamanı

hah nilkon gelmiş gördüm
biz sabahçılar burdayız, uyuyanlar siz nerdesiniz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…