ya bu alan sınavı ihtiyaçta uzaktan eğitim 600 tl
pahalı değilmi
kpsshayali ücretsiz nasıl kayıt oldun
merhabalar benim çalışmalar devam .. önce gk-gy bitirmeye çalışıyorum. alan sınavı için ygs-lys çıkmış sorular kitabını aldım.
bugün büyük bir hevesle deneme külübüne üye olmak için bir dershaneye gittim ağlayarak döndüm ücret 190 TL , şuan aileme bağlı olduğum için kredi kartı verdiler dershenede kredi kartı çektirmedi deli oldum anlamıyorum bu kadar kurumsal büyük bir dershene hemde çok bilindik tek slipte kart çekmedi cüzdanda 20 tl para var çok gururum incildi çok üzgünüm çaresizdim başka ihtimalin yoktu bu kadar zor mu kart çektirmek sanki bedava istedik keyfimden çektirmiyorum ki nakit yok ailemin yaptığı bu
merhabalar benim çalışmalar devam .. önce gk-gy bitirmeye çalışıyorum. alan sınavı için ygs-lys çıkmış sorular kitabını aldım.
bugün büyük bir hevesle deneme külübüne üye olmak için bir dershaneye gittim ağlayarak döndüm ücret 190 TL , şuan aileme bağlı olduğum için kredi kartı verdiler dershenede kredi kartı çektirmedi deli oldum anlamıyorum bu kadar kurumsal büyük bir dershene hemde çok bilindik tek slipte kart çekmedi cüzdanda 20 tl para var çok gururum incildi çok üzgünüm çaresizdim başka ihtimalin yoktu bu kadar zor mu kart çektirmek sanki bedava istedik keyfimden çektirmiyorum ki nakit yok ailemin yaptığı bu
benim p.tesi cuma dersanem va rkızlar ama en çok o günlerde çalışıyorum diğer günlerde kalkıyım kahvaltı yapıyım derken saat 10u geçiyor birde sesten çok etkileniyorum bahane çok kızlar anlıcağınız gittim kendime kulak tıkacı aldım kaç kere kullanılıyor bilmiyorum ama denicem artık bütün bahanelerimin önünü tek tek kapıyorum,3 denemedir bu denemede netim artıcak diyorum ama çalışmıyordum öyle pekalanda geldi zaten şurda şubat sonuna kadar bir yerlere gelmem lazım artık, ben buralara girince ama kaptırıyorum çok oyalanıyorum beni çok görürseniz kızın istediğiniz kadar lütfen
tubish canım sen ihtiyaçtaydın demi bu uzaktan eğitim için bende ücretsiz kayıt oldum ama herhangi bir şifre gelmedi size verdiler mi şifrelerinizi
sagol canım.süper arkadaşım aman ihmal etmede bol bol oyt soruları çoz pekişşsin Allah yardımcın olsun..
Haklısın canım neye güvenerek bu kadar rahat davranıyoruz anlamıyorum,bu sene atamalarda altın yılı yaşayacağımıza inanıyorum,kıymetini bilip de değerlendirebilsek bari.
Nasıl olsa Kadınlar Kulübü okyanuslar kadar derin ve karmaşık bir site değil mi ?
Nasıl olsa burda canım cicim konuştuğunuz arkadaşlarınızı başka konularda yerin dibine soksanız bir şey olmaz değil mi ?
Pes diyorum,sadece pes.
Ve bu yolda hepinize başarılar diyorum.
Görüşmemek üzere.
Evet canım ihtiyaçtayım,nasıl ücretsiz kaydoldun ki:26:Biz ek ücret vererek ders alabileceğiz,sadece uzaktan eğitimi ücretsiz zaten onun içinde 2 ay önce verdikleri şifreden yararlanıyoruz.
Ben geçen yıl 2011 video derslerini satın almıştım ödeme yaptığım halde bilgilendirme yapmamışlardı, 3 kez aradım sonra şifremi telefonda verdiler, arayıp ders saatini öğren şifre iste bence, bide geçen yıl hızlı okuma teknikleriyle ilgili bi tanıtım yaptılar öğrencimizsiniz katılın diye mail gönderdiler ama ne saat ne gün belirttiler öyle araya kaynadı gitti... Hakkını aracanım internette gördüm tanıtım dersleri ücretsizmiş o da 15ocak-1şubat arası, telefon edip sordum ücretsiz değil mi bakın sonradan problem olmasın diye evet ücretsiz dediler ama ne aradılar ne mailime bilgi vermek için e-posta attılar
içimde bir sıkıntı var..
ne yediğim yemekten tad alabiliyorum
nede kıldığım namaz huzur veriyor..
çok verimsiz bir gün geçiriyorum oda başka bir sorun..
neyse Rabbim bana iç huzur ver..
senden başka birşey isteyecek kimsem yok.
içimde bir sıkıntı var..
ne yediğim yemekten tad alabiliyorum
nede kıldığım namaz huzur veriyor..
çok verimsiz bir gün geçiriyorum oda başka bir sorun..
neyse Rabbim bana iç huzur ver..
senden başka birşey isteyecek kimsem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?